Mz RT 125ccm
• Strona 1 z 1
Mz RT 125ccm
Witam zastanawiam sie nad kupnem mz rt. Widze ze nie jest ich duzo na allegro ale jak sie postara to mozna cos znalesc.
Chcialbym jakies informacja na tempat awaryjnosi, dostepnosci czesci.
No i czy polecacie ten motor.
Chcialbym jakies informacja na tempat awaryjnosi, dostepnosci czesci.
No i czy polecacie ten motor.
- zdanek
- Świeżak
. W sumie... według definicji prawnej motocykl to pojazd o pojemności powyżej 50ccm albo przekraczający 50km/h. Inna sprawa, że rozgraniczenie na kategorię A1 i A jakoś się u nas utrwaliło jako róznica pomiędzy szkuterami a motocyklami.
. Mnie tam ogólnie bez różnicy ale porządek i jasność dobrze byłoby zaprowadzić i się jej trzymać. Natomiast wcale mnie nie dziwi niechęć do ludzi z małymi plastikami do pisania w dziale skuter. Dlaczego? bo skuter to - jak jeden z forumowiczów pięknie ujął - pozycja "na świastaka". I bez znaczenia, czy mały chińczyk z 5KM czy burgman. Inny sposób siedzenia, inna ideologia jazdy i tak dalej i dalej :]
. Przepraszam za offtopick ale tak jakoś wyszło.
. Mnie tam ogólnie bez różnicy ale porządek i jasność dobrze byłoby zaprowadzić i się jej trzymać. Natomiast wcale mnie nie dziwi niechęć do ludzi z małymi plastikami do pisania w dziale skuter. Dlaczego? bo skuter to - jak jeden z forumowiczów pięknie ujął - pozycja "na świastaka". I bez znaczenia, czy mały chińczyk z 5KM czy burgman. Inny sposób siedzenia, inna ideologia jazdy i tak dalej i dalej :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
InSiDe napisał(a):. W sumie... według definicji prawnej motocykl to pojazd o pojemności powyżej 50ccm albo przekraczający 50km/h. Inna sprawa, że rozgraniczenie na kategorię A1 i A jakoś się u nas utrwaliło jako róznica pomiędzy szkuterami a motocyklami.
heh to akurat ja określiłem pozycje świstaka. Faktycznie dla mnie wszystko co ma biegi podchodzi w mniejszym lub wiekszym stopniu pod motor (ewentualnie można to nazwać zdrobniale motorek i kłótni nie maheh

faktycznie co do nazwy skutery masz racje, pewnie dlatego ona odstrasza, już wcześniej miałem podać propozycje zmiany nazwy tego działu, ale jedyne co mi przychodziło do głowy to pierdopęd.
Co do rozgrupowania to chodziło bardziej o to, że większość użytkowników tych motorów jest w bardzo młodym wieku i ich sposób bycia utożsamia się jakby z młodymi gniewnymi. Wypowiadają się przez to w dość orginalny sposób i dość ambitnie mnożą tematy na ten sam temat. To tego bardzo często lubia sobie pobluzgac i opowiadać swoje własne teorie.
Dla większosć na tym forum też nie ma różnicy czy coś ma 11 koni czy 12 czy może 11,65 konia, a Oni potrafią z tego zrobić wielką kłótnie i w dość rzemieślniczy sposób wytłumaczyć swoje racje.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
nie dajmy sie zwariowac tylko pomozmy mniej doswiadczonym
coz prawda jest ze niektorym nawet nie chce sie w googlach poszukac i to jest najwiekszy problem

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości