Zobacz wÄ…tek - Kawasak ?
NAS Analytics TAG

Kawasak ?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Kawasak ?

Postprzez MiÅ‚osz » 7/10/2006, 01:42

chce kupic kawasaki zzr 600 94rok,postanowiłem pojsc doradzic sie mechanika,ktory mi powiedział zebym sie za boga nie pakował w kawasaki

mowi tak:
nr.1honda
nr.2yamaha
.
.
.
.nr3suzuki
a kawasaki jest najgorsze,bardzo ponoc awarayjne.

nie znam sie,ale troch mnie zaskoczyl swoim podejsciem do tematu kawasaki

tez mnie interesuje co sadzicie o yamaha i suzuki?bo honda jako firma to sie nasłuchałem ze jest the best of the best.
i jeszcze co myslicie o modelu zzr 600 ktory mam/miałem zamiar kupic?
Miłosz
Świeżak

Postprzez Thrillco » 7/10/2006, 09:44

Primo-polecam to:http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZZR,600,legendarny,przecinak,2175.html (otwórz link)
Secundo-kazdy ma swoją ulubioną i nielubiona marke wiec nie brał bym do głowy jesli ktoś kategorycznie źle wypowiada się o badź co bądź japońskiej i uznanej marce motocykli...ja nie lubię Hond np...ale nie mówie że są do kitu i w ogóle...jak na mechanika coś kolo niekompetentny.

Bad Boy...słyszałem, że ktoś słyszał, że jesteś gejem...mam nadzieję że zrozumiesz puente??;)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez dosiek77 » 7/10/2006, 10:29

Rozmawiałem z mechanikiem z komisu jak chciałem kupić gpz500 i polecał mi bardzo zzr600. Nie miał tego sprzętu na stanie więc chyba był szczery.
dosiek77
Bywalec

Postprzez MiÅ‚osz » 7/10/2006, 10:48

Thrillco napisał(a):Primo-polecam to:http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZZR,600,legendarny,przecinak,2175.html (otwórz link)
Secundo-kazdy ma swoją ulubioną i nielubiona marke wiec nie brał bym do głowy jesli ktoś kategorycznie źle wypowiada się o badź co bądź japońskiej i uznanej marce motocykli...ja nie lubię Hond np...ale nie mówie że są do kitu i w ogóle...jak na mechanika coś kolo niekompetentny.

Bad Boy...słyszałem, że ktoś słyszał, że jesteś gejem...mam nadzieję że zrozumiesz puente??;)

dzieki za link,szukałem czegos takiego na tej stronie,ale nie znalazłem :roll:
widze e sv kupujesz,wiec mozesz po drodze cos wspomniec o tym motocyklu bo tez go mam na uwadze...
mianowicie model 99 za 8 klocków.
Miłosz
Świeżak

Postprzez MiÅ‚osz » 7/10/2006, 11:04

dosiek77 napisał(a):Rozmawiałem z mechanikiem z komisu jak chciałem kupić gpz500 i polecał mi bardzo zzr600. Nie miał tego sprzętu na stanie więc chyba był szczery.

i bÄ…dz tu mÄ…dry... :roll:

myslalem zeby wyłozyc 200zl na absolutny przeglad i jak by bylo wszystko ok to bym wział,ale jak nie to popłyne na 200zł.
ogolnie jak ktos ma fajny motorek w cenie do około 8 tys w okolicach slaskiego/dolnoslaskiego i opolskiego moze sie do mnie zglosic i jest pewny swojego sprzentu,bedzie go w stanie po połowie kosztow ze mna dac na sprawdzenie(a jak bedzie ok to biore 100%)to niech sie do mnie zglosi na priv.
interesuja mnie motocykle ala zzr,zx6,sv,bandit,xj,transplate,cbr itp.
Miłosz
Świeżak

Postprzez Magik » 7/10/2006, 13:03

BadBoy. a ja ci powiem ze jestes zwyklym "nabijeczem postow" wypowiadasz sie gora po 2 linijki tekstu, nic konkretnego i tylko piep......ysz... wyhamuj i daj se na luz, bo zaczynasz tu pokazywac co to nie ty... nie masz moto a wszystkie to " nie ladny", "a ta rura takas jakas", "fajny ale ja to bym inaczej zrobik". ciagle ci zle, jak sie nie podoba to idz na inne forum. jak masz zamiar bluzgac na mnie to prosze bardzo, bo widze ze masz do tego sklonnosci.... ostatnio mi bluzgales ale nawet sie nie wzruszylem. nie jestem glupim dzieciakiem ktory zareaguje na twoje glupie zaczepki.

PISZ DLUGO WYCZERPUJACO I NA TEMAT!!! A NIE NABIJASZ SOBIE POSTY KROTKIMI WYPOWIEDZIAMI OD DU...Y STRONY.

Pozdrawiam Magik.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MiÅ‚osz » 7/10/2006, 13:29

Magik napisał(a):BadBoy. a ja ci powiem ze jestes zwyklym "nabijeczem postow" wypowiadasz sie gora po 2 linijki tekstu, nic konkretnego i tylko piep......ysz... wyhamuj i daj se na luz, bo zaczynasz tu pokazywac co to nie ty... nie masz moto a wszystkie to " nie ladny", "a ta rura takas jakas", "fajny ale ja to bym inaczej zrobik". ciagle ci zle, jak sie nie podoba to idz na inne forum. jak masz zamiar bluzgac na mnie to prosze bardzo, bo widze ze masz do tego sklonnosci.... ostatnio mi bluzgales ale nawet sie nie wzruszylem. nie jestem glupim dzieciakiem ktory zareaguje na twoje glupie zaczepki.

PISZ DLUGO WYCZERPUJACO I NA TEMAT!!! A NIE NABIJASZ SOBIE POSTY KROTKIMI WYPOWIEDZIAMI OD DU...Y STRONY.

Pozdrawiam Magik.

mogles mu to na prywtnej wiadomosci napisac

a mi po dordze doradzic w sprawie motorka jesli sie znasz.
Miłosz
Świeżak

Postprzez Thrillco » 7/10/2006, 14:10

BadBoy a ty chcesz bana...na:P

Co do tematu...no z tym SV moim to zaczyna się coś mglisto robić...jak co roku..fak...ale gdybym miał wybierać SV czy mały zygzak wybrałbym...SV oczywiście:)Szczególnie, że jak piszesz masz na oku rocznik 99...to o 5 lat młodszy niż zygzak 94.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez SzpiceR » 7/10/2006, 14:16

thrilco a ty taki stary i zaczepiac sie dajeszz i offtopy robisz :P a tak do tematu to jak tam bedizesz ogladał moto to mozesz sprobowac (tak sie robi przy samochodach:P mowili na tvn turbo:P) wziasc jakis magnes i przesuwac po jakims elemencie w poszukiwaniu szpachlo :) jak sie pusci w ktoryms momencie to znaczy ze cos pod spodem do metalu est niepodobne :) poprawcie mnie jak cosik :]
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 7/10/2006, 14:19

szpicer-gdzie widzisz off topa??Bo ja widze odpowiedź na temat...
Co do magnesa to dobrze szpicer prawi, taki zabawkowy od danonków wystarczy.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez MiÅ‚osz » 7/10/2006, 14:21

mam tester do lakieru,auto tez kupuje..
a pozatym ta kawasaka cała plastikowa kurna.
Miłosz
Świeżak

Postprzez Magik » 7/10/2006, 14:26

To jest ciekawy pomysl.... tyle ze w motocyklu sobie najwyzej bak sprawdzisz, bo przeciez na plastykowe owiewki magnez nie reaguje...
Co do BadBoya to masz racje, moglem sie wypowiedziec na priv, ale postanowilem naglosnic sprawe... moze da mu to cos do myslenia.

Na temat twojego moto (przyszlego), powiem tak, bede prawdopodobnie nieobiektywny, daletego ze tez nie przepadam za kawasaki... nie wiem dlaczego, moze dlatego ze sam sie pare razy zrazilem co do Bezawaryjnosci tej marki.

Bardzo ciekawa opcja to sv 650, mlody rocznik, silnik w ukladzie V, co daje moc od niskich obrotow anie tzw. dziure i pozniejsze kopyto w zakresie od 8000 obrotow wzwyz. polecal bym jeszcze bandita 600S, jes to ciekawa opcja, moze slabsza od sv ale rowniez ciekawa. kupisz za te same pieniadze podobny rocznik, marka tez suzuki... bezawaryjny, stabilny spory motocykl, bandit wszystkie minusy nadrabia swoim wdziekiem, jest to naprawde piekny motocykl, ja osobiscie waham sie nad banditem, sv, gsx750f, gsx 600f. a poszukuje moto na turystyczne wypady...

sv mimo ze nie jest raczej turystykiem, daje mozliwosci przerobienia go na sportowego turystyka ;) i to za nieduze pieniadze. teraz decyzja nalezy tylko do ciebie ;)

Pozdrawiam Magik i gumowych drzew...
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 7/10/2006, 14:27

kurwa thrillco z edytowales posta wczesniej bylo tylko o "bana... nie :P"
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 7/10/2006, 14:43

ale B6 i SV mają identyko KMów...tylko zupełnie inny charakter-SV jest ogólnie ostrzejszym bzyczkiem...takim złotym srodkiem dla kogoś, kto lubi jeździc i od czasu do czasu palma mu odbija
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez mezdej » 7/10/2006, 15:47

Ja to sie chetnie bym dowiedzial jak to jest w koncu z tym Kawasaki bo tez rozne opinie tylko slysze..... ;)
mezdej
VIP Åšcigacz.pl

Następna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości

na górê