co sadzicie o tej kurtce?
			 • Strona 1 z 1

co sadzicie o tej kurtce?
jak w temacie. Grubosc skory to 1.2mm podszewka z siatki, nie odpinana, protektory piankowe (twarde) tylko firma jakas Dunhan.... zna ktos?
http://moto.allegro.pl/item435508166_no ... honda.html
No Panowie, bo nie wiem czy brac, czy nie Ma mi starczyc na przetrwanie zimy, kombi juz teraz nie zamierzam kupywac (brak srodkow)
 Ma mi starczyc na przetrwanie zimy, kombi juz teraz nie zamierzam kupywac (brak srodkow)
				http://moto.allegro.pl/item435508166_no ... honda.html
No Panowie, bo nie wiem czy brac, czy nie
 Ma mi starczyc na przetrwanie zimy, kombi juz teraz nie zamierzam kupywac (brak srodkow)
 Ma mi starczyc na przetrwanie zimy, kombi juz teraz nie zamierzam kupywac (brak srodkow)cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

- 

Rike
- Świeżak
- Szymen1111
- Świeżak
gówno nie kurtka , nie ma co wydawać kasy na marne, lepiej je sobie zostaw i dołuż do lepszego kombi żebyś sie za 4 miesiące głupio nie pytał czy "to" kombi warte jest 900 złotych
				AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
			ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
- 

kosta
- VIP Åšcigacz.pl
juz zamowilem, kasa sie znajdzie na dobre kombi, teraz potrzebowalem czegos na miesiac, dwa, aby w normlanej skorze nie smigac, bo mam ciemne, a rozwalajace muszki poprostu sie wzeraja...zobaczymy co to za shit jak przyjdzie:) Bede na kombi mierzys sie w Dainnes, alpine, badz Buse...te mi sie podobaja
				cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

- 

Rike
- Świeżak
Rike napisał(a):juz zamowilem, kasa sie znajdzie na dobre kombi, teraz potrzebowalem czegos na miesiac, dwa, aby w normlanej skorze nie smigac, bo mam ciemne, a rozwalajace muszki poprostu sie wzeraja...zobaczymy co to za shit jak przyjdzie:) Bede na kombi mierzys sie w Dainnes, alpine, badz Buse...te mi sie podobaja
Ale to już bedzie kosztowało od 2 koła wzwyż, ale na bezpieczeństwie sie nie powinno oszczędzać.
- 

adam_89
- Stały bywalec
Taka Kurtka w Dainese kosztuje 2tyś. zł ale jest warta tej kasy, bo ta z allegro wygląda jak by ją ktoś z d... wyciągnął . To jakieś ścierwo z Louisa czy czegoś podobnego.

- dezerter72
- Świeżak
sluchaj to jest chisnka podrobka,byla kiedys afera z tymi skorami,nie wiedzialem ze jeszcze to sprzedaja,one nie maja atestów itd zero NULL , ja Ci odrazdzam z calego serducha to bo slyszalem sporo o tych okazjach , Repsole org kosztuja kupe kasy , a to zwykly chlam ... szkoda ze juz zamowiles, w Anglii byla afera apropo wlasnie tych chinskich podrobek.
				ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
			- Flow
- Stały bywalec
Nie bylo starej:) wiem, ze to chinskia podrobka, nie licze na nic wielkiego, mam nadzieje, ze nie bedzie tylko zimno, podobno podpinke ma:)
				cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

- 

Rike
- Świeżak
Flow600RR napisał(a):sluchaj to jest chisnka podrobka,byla kiedys afera z tymi skorami,nie wiedzialem ze jeszcze to sprzedaja,one nie maja atestów itd zero NULL , ja Ci odrazdzam z calego serducha to bo slyszalem sporo o tych okazjach , Repsole org kosztuja kupe kasy , a to zwykly chlam ... szkoda ze juz zamowiles, w Anglii byla afera apropo wlasnie tych chinskich podrobek.
Coś nawet na ścigaczu o tym było, ale kupe czasu temu w zimne, albo nawet na jesień, dokładnie o angliku który przez kilka lat sprowadzał i sprzedawał ubrania motocyklowe z Azji gdzieś i dorobił się na tym oczywiście niezłej kasy.
- 

adam_89
- Stały bywalec
Zaraz pewnie bede zjedzony, he, he
Nie, zebym byl zwolennikiem tandety ale,
Kupowanie przez neta to tak jak kota w worku. tak pitolicie chinska podrobka, a co Pakistan lepszy ?
Jezeli jest szyta odpowiednimi nicmi, ma " podwojne zaszewki " bezpieczenstwa, to naprawde nie wiem o co chodzi ? Protektory i owszem, moga byc gorsze, ewentualnie mozna je wymienic.
Co do samej skory to raczej nie bedzie sie inaczej szlifowac na asfalcie niz ta dainese czy Alpinestars.- to tak na marginesie.
rzecz bardziej w samym wykonaniu.

Nie, zebym byl zwolennikiem tandety ale,
Kupowanie przez neta to tak jak kota w worku. tak pitolicie chinska podrobka, a co Pakistan lepszy ?
Jezeli jest szyta odpowiednimi nicmi, ma " podwojne zaszewki " bezpieczenstwa, to naprawde nie wiem o co chodzi ? Protektory i owszem, moga byc gorsze, ewentualnie mozna je wymienic.
Co do samej skory to raczej nie bedzie sie inaczej szlifowac na asfalcie niz ta dainese czy Alpinestars.- to tak na marginesie.
rzecz bardziej w samym wykonaniu.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
juz tak na niego nie najezdzajcie skoro aktualnie nie ma wiecej kasy to lepiej zeby jezdzil w takiej niz w zadnej, ja tez ostatnio kupilem niezbyt droga i niezbyt dobra ale przynajemniej to skora a to juz znacznie lepsze niz jezdzic bez niczego

- 

k_e_i
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

.......
 .......