Kącik pakera.
z cyklu problemy dzieci z forum bravo girl / kawiarenka.pl
Chłopaki ratujcie, heeeeelp
Otóż wyszły mi rozstepy na dydolu
Moj penis ma 28cm. A teraz z tymi rozsępami wyglada jak tygrys bengalski
pliz helppp pomocy
Laska mówi że dłuzej tak być nie może bo ślina się zbiera na tych rozsępach i zaczyna gnić
Otóż wyszły mi rozstepy na dydolu
Laska mówi że dłuzej tak być nie może bo ślina się zbiera na tych rozsępach i zaczyna gnić
Ostatnio edytowano 10/9/2008, 20:49 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
-

turboponczek - MEGA TROLL
normalnie cwiczył bym jakies ponad rok ale jak dzisiaj policzyłem 6 miech dopiero... tak to bywa jak sie ma przerwy szkoła brak kasy etc... :/
nie boj sie;d wieksze kontuzje mam po moto jak po siłce.. nogi silne łapy tez rozgrzewka była tak wiec spoko ;d
zakwachy mam po halówce więc jeszcze lepiej nie ma co sie bac wiem co robic
wiecej kg bralem tylko w ostatnich seriach zzawsze zaczynam od lekkich obiązen trzeba miesnie rozgrzac itp
nie boj sie;d wieksze kontuzje mam po moto jak po siłce.. nogi silne łapy tez rozgrzewka była tak wiec spoko ;d
zakwachy mam po halówce więc jeszcze lepiej nie ma co sie bac wiem co robic
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-

Bostorn - Moderator
turboponczek napisał(a):z cyklu problemy dzieci z forum bravo girl / kawiarenka.pl
Otóż wyszły mi rozstepy na dydoluMoj penis ma 28cm. A teraz z tymi rozsępami wyglada jak tygrys bengalski
pliz helppp pomocy
mysle, ze powinna pomoc zmiana dupeczki xD
brak motywacji do życia...
-

greddy - Stały bywalec
ee 28cm?? hmm chyba przegieli ^_^ ino polski murzyn czy coo?? i moze ma 15 lat??^_^ hah chyba wiemjak mu pomóc
zamiast owijac go wokół nogi niech schowa w sejfie i tylko na specjalne okazje wyjmuje i wstawi sobie mniejszy model
i będzie gites
bo takie owijanie wokół nogi prowadzi do rozstępów, martwicy członka oraz stałego przekrzywienia ;p
krótko mówiąc chłopiee.... niszczysz swoje szczęscie :p
zamiast owijac go wokół nogi niech schowa w sejfie i tylko na specjalne okazje wyjmuje i wstawi sobie mniejszy model
krótko mówiąc chłopiee.... niszczysz swoje szczęscie :p
-

Bostorn - Moderator
-

ee pączek powiem tak.. zmienmy temat bo offtopa już robisz i jak admymky dorwą zrobią nam z dupy lotniskowiec więc lepiej niech wywalą nasze zbędne posty
i po kłopocie
dzięki wam za to ja ide spac \
słodkich snow chłopaki ^_^ haha ;d do napisania
rodzer dzat :p
dzięki wam za to ja ide spac \
słodkich snow chłopaki ^_^ haha ;d do napisania
rodzer dzat :p
-

Bostorn - Moderator
ja mam w zasadzie inny problem - czesto po i wczasie treningu bolą mnie nadgarski.. myslicie ze rekawice spełnia swoja role i usztywnia na tyle nadgarstki ze nie beda mnie bolały ?
myslałem o takich:
http://www.allegro.pl/item434013069_rek ... stkow.html
myslałem o takich:
http://www.allegro.pl/item434013069_rek ... stkow.html
-

musialbys przejsc sie do sklepue z takimi tematami i poprzymierzac rozne rekawiczki, zeby byly idealnie dopasowane do nadgarstka.przy wiekszych ciezarach sa tez takie "opaski zawiazywane" na nadgarstkach.zajebiscie usztywnia...
-

greddy - Stały bywalec
co do rękawiczek mnie równiez zainteresowało kupno czegos takiego ale dobre zaczynają sie od 30 50zł bo te tansze szwy mogą ci sie wbijac w łapy
są specjalne rękawiczki z usztywniaczami do nadgarstków to kwestia tego ile masz mamonki
ja również mam odciski.. i to troszke boli :/
są specjalne rękawiczki z usztywniaczami do nadgarstków to kwestia tego ile masz mamonki
ja również mam odciski.. i to troszke boli :/
-

Bostorn - Moderator
Na wuj ci usztywniacze na nadgarstki na siłowni ? Chyba nie wiesz o czym piszesz.
Na rolki to może takie są,ale nie na siłownię.
Może pomyliłeś je z hakami do trenowania martwego ciągu z dużym ciężarem lub z pasami,ale na pewno nie są to usztywniacze !
Na rolki to może takie są,ale nie na siłownię.
Może pomyliłeś je z hakami do trenowania martwego ciągu z dużym ciężarem lub z pasami,ale na pewno nie są to usztywniacze !
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Pierwsze słyszę o usztywnianiu nadgarstków, u mnie w firmie używa się takich skórzanych opasek ściskających nadgarstki, ale nie chodzi o usztywnianie tylko o ściskanie ścięgien.
-

icid - VIP Ścigacz.pl
przed napierdalanie w worek najlepiej dobrze nadgarstek zabezpieczyc jakby kto o tym nie slyszal
aaale i tak pozniej rece trzensOoMm siem jak u zula, ktory od tygodnia nie pil fFfFuUuDkIiIi
-

greddy - Stały bywalec
-

icid - VIP Ścigacz.pl