Blokada w apce
• Strona 1 z 1
Blokada w apce
Witam, mam pewien problemna który na trafiłem podczas ściągnia blokady w Aprili rs 50. Otóż chciałem odciąć zawirowywacz spalin więc ściągnąłem kawałek wydechu i gdy wyciągałem tą częśc natrafiłem na coś takiego ( to coś takiego ma oznaczenie "???" na zdjęciu)
(otwórz link)
Chciałbym zapytać co to jest? Czy to mam odciąć, bo wydaje mi się że to niepotrzebne.

Chciałbym zapytać co to jest? Czy to mam odciąć, bo wydaje mi się że to niepotrzebne.
-
Łukasz_15* - Świeżak
Strasznie mi doradziłeś
ale odbre i to. Mi chodzi tylko o to czy mam to uciąć czy nie, bo to drugie to wiem na bank że jest niepotrzebne i to właśnie chciałem zlikwidować, a nie wiem co to jest to drugie.

-
Łukasz_15* - Świeżak
Ja mam samo kolanko bez żadnych zbędnych rurek i jedzie ok 95 więc już blokad nie ma.
PS:Jest temat ogólny o RS
PS:Jest temat ogólny o RS

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Wiem Koval że jest temat o apce, ale uznałem że to można dać w osobnym(być może źle uznałem).
Czyli mam te dwie rurki odciąć?
Czyli mam te dwie rurki odciąć?
-
Łukasz_15* - Świeżak
Tą jedną napewno,a co do drugiej to na 90 % też,ale poczekaj aż sie wypowiedza bardziej doświadczeni,bo ja już z tym kupilem i nie jestem pewny na 100%,ale raczej wszystko co nie potrzebne odciąć
PS;ale po tej jednej rurce bedziesz musial zaspawać dziure jak ją wytniesz.

PS;ale po tej jednej rurce bedziesz musial zaspawać dziure jak ją wytniesz.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Wydaje mi się, że ta druga jest zbędna, bo to jest jakby rurka w rurce, wogóle niepotrzebna. Wiem, że mam zaspawać tą dziurę... ale zawsze można jakieś dymy z boku dodać dla lepszego efektu 

-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm