Abonament miesięczny na lody.
Ja od 8 lat dbam o swoje interesy, sama się utrzymuję więc mnie moża zaimponować tylko i wyłacznie intelektem. Skóra, fura i komóra... nie do mnie z tym.
Ale niestety nie każda babka ma takie podejście, należę chyba do miejszości a i tak nie trafiłam jeszcze na takiego, co by umiał mnie docenić.
Ale niestety nie każda babka ma takie podejście, należę chyba do miejszości a i tak nie trafiłam jeszcze na takiego, co by umiał mnie docenić.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Oj tam marudzicie dziewczyny. Faceci Was doceniają po prostu czasami nie potrafią tego okazać. Czasami też wydaję się też nam, że jesteście już naszą własnością i bez względu na to co się stanie tak będzie
Wtedy potrzebny jest mały impulsik zastraszający i ja facet kocha to się zmieni 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Ja od 8 lat dbam o swoje interesy, sama się utrzymuję więc mnie moża zaimponować tylko i wyłacznie intelektem. Skóra, fura i komóra... nie do mnie z tym.
Mery ja w 80% tez mdbam o swoje interesy sama

Oj tam marudzicie dziewczyny. Faceci Was doceniają po prostu czasami nie potrafią tego okazać. Czasami też wydaję się też nam, że jesteście już naszą własnością i bez względu na to co się stanie tak będzie Wtedy potrzebny jest mały impulsik zastraszający i ja facet kocha to się zmieni
Chyba prawie nigdy nie potrafia tego okazać

-
palua - VIP Åšcigacz.pl
To chyba było raczej uderzenie i to mocne
A skoro nie zrozumiał to znaczy, że drań i nie warto go wspominać.

A skoro nie zrozumiał to znaczy, że drań i nie warto go wspominać.
Ostatnio edytowano 8/9/2008, 15:03 przez sepo, łącznie edytowano 1 raz
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
palua napisał(a):Mery ja w 80% tez mdbam o swoje interesy sama![]()
Na nikogo innego nie mam co liczyć. Muszę sobie radzić sama, cest la vie.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Ej ja ostatnio pracuje w disco ,no i jestem jedna z kilkunastu osob trzezwych na 1000 xD Ostatnio widzialem niezla laske ,no i zaczalem ja sobie obserwowac ;D Na rozowo ubrana ,nie jakis ostry roz po prostu elegancko ,szpile ,z twarzy piekna ,nie wygladala na blache ,tanczyla z kolezankami na scenie
Najpierw podszedl jeden koles do niej i zaczal tanczyc z nia ,ale krotko ,pozniej kolejny ,ale zaden nie odwarzyl sie zlapac ja ponizej pasa xD no i ona tez sie nie dala
Mi sie pozniej znudzilo to zaczalem sobie obserwowac dwie blizniaczki ,jedna fajna druga not .To jak koles sie do tej ladnej przyczepil to poszly w ruch ruchy "reka po dupce " xD
Lubie obserwowac ludzi to sie zalozylem ,ze na parkiecie obie dadza sie obmacac xD no jedna trafilem hehe
hmm moze i trafilem tez druga xD ,bo nie wiem co sie dzialo z nia pozniej ;D
Pisze nie na temat ,bo naprawde 3 tydzien robie na disco i odchodza rozne jaja xD a wiadomo na disco sa wrecz ostre relacje mesko-damskie ,a abonamenty na lody sa nawet po nizszej cenie niz cena rynkowa xD

Mi sie pozniej znudzilo to zaczalem sobie obserwowac dwie blizniaczki ,jedna fajna druga not .To jak koles sie do tej ladnej przyczepil to poszly w ruch ruchy "reka po dupce " xD
Lubie obserwowac ludzi to sie zalozylem ,ze na parkiecie obie dadza sie obmacac xD no jedna trafilem hehe

Pisze nie na temat ,bo naprawde 3 tydzien robie na disco i odchodza rozne jaja xD a wiadomo na disco sa wrecz ostre relacje mesko-damskie ,a abonamenty na lody sa nawet po nizszej cenie niz cena rynkowa xD
-
palua napisał(a):
Chyba prawie nigdy nie potrafia tego okazać, a ty sepuś nie prowokuj
PotrafiÄ… potrafiÄ… tylko Wy nie zawsze to widzicie

Ostatnio edytowano 8/9/2008, 15:12 przez sepo, łącznie edytowano 1 raz
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Krejzi.Mery napisał(a):palua napisał(a):Mery ja w 80% tez mdbam o swoje interesy sama![]()
Na nikogo innego nie mam co liczyć. Muszę sobie radzić sama, cest la vie.
No ja mam jeszcze o tyle dobrze ze pomagają mi rodzice w tych 20% a to dużo dla mnie ....
-
palua - VIP Åšcigacz.pl
Hmm 20%... szybciej bym na moto odłożyła
:D taaak byłaby to nieoceniona pomoc 

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzol napisał(a):Tu ukłon w stronę Turboponczka, który tylko sprawia wrażenie wariata, a tak naprawdę jest (moim skromnym zdaniem) świetnym facetem. Respect Turbo!
aj no wiesz

turbus umie, turbus potrafi

-
turboponczek - MEGA TROLL
wlasnie tego mi ostatnio brakuje... zrobilem sie kulturalny i poniezej pasa nielapie
czyli jest sie slabym jak sie nie zlapie?? ale jak zlapiesz to powiedza ze zboczeniec albo swinia, tak zle i tak niedobrze 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):wlasnie tego mi ostatnio brakuje... zrobilem sie kulturalny i poniezej pasa nielapieczyli jest sie slabym jak sie nie zlapie?? ale jak zlapiesz to powiedza ze zboczeniec albo swinia, tak zle i tak niedobrze
Malolaty mozesz lapac nawet za bobra ,starsze moga sie obrazic ,ze jestes nachalny ,w sumie ciezko stwierdzic ,ale na disco jak bylem to 75-85 % jezykiem ciala pokazywaly ,ze chcialy byc obmacywane. Mi tam laska wlozyla jezyk w usta i pomerdala migdaly w pubie ,a ja sie nawet nie narzucalem xD
Kumpel np ruchal laske przez pare miesiecy ,ona przyjezdzala i sama odjezdzala taxa .Kumpel nawet w zimie ja czasem zostawial w takiej budzie ,a ona czekala na kumpla zeby ja odebral xD ich tylko sex interesowal ,zal dziewczyny

Ostatnio edytowano 8/9/2008, 20:09 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 1 raz
-
Wasza gadka kojarzy mi sie z pewnym filmikiem na jutjubie:
http://www.youtube.com/watch?v=hmkra5Ykjnw

http://www.youtube.com/watch?v=hmkra5Ykjnw

-
Punczek ,przeciez to jawne lesbijki xD
Ten facet co lizal pupe ,to lizal lukier z paczka ,akurat mu tak spadl .
Ten facet co lizal pupe ,to lizal lukier z paczka ,akurat mu tak spadl .
-
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości