Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Red Bull X-Fighters Super Session...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Red Bull X-Fighters Super Session...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Red Bull X-Fighters Super Session...

Postprzez Åšcigacz » 8/9/2008, 08:44

Dyskusja na temat: Red Bull X-Fighters Super Session Warszawa – pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Red Bull X-Fighters Super Session Warszawa – pierwsze wrażenia
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 08:44

W treści art. jest błąd - kapitanem drużyny nie był Tores ale Ogłaza :P<br><hr>Smoku
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 09:42

Dziękuję za uwagę :). <br><hr>webmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 09:42

Komentatorzy napisał(a):W treści art. jest błąd - kapitanem drużyny nie był Tores ale Ogłaza :P<br><hr>Smoku<br>
Dziękuję za zwrócenie uwagi :)<br><hr>webmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 10:31

Są i inne błędy,ale jak widze fantazyjne bicie piany to specjalizacja niektorych scikaczowych redaktorkofff:)<br><hr>adha
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 10:45

Mozolny i niewyobrażalnie subiektywny artykuł. <br><hr>Asia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 11:22

Komentatorzy napisał(a):Mozolny i niewyobrażalnie subiektywny artykuł. <br><hr>Asia<br>
Tytuł - "PIERWSZE WRAŻENIA". Więc oświeć nas i opowiedz, jak wyobrażasz sobie OBIEKTYWNE WRAŻENIA!?<br><hr>Tomek - Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 11:53

Patrycho klip: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=VB4uYZXKUgI" target="blank" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=VB4uYZXKUgI</a> oraz zdjęcia: <a href="http://picasaweb.google.pl/motokwidzyn/XFIGHTERS" target="blank" class="link">http://picasaweb.google.pl/motokwidzyn/XFIGHTERS</a><br><hr>Patrycho
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 12:10

jeszcze łowicz-dance
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oKRr0A5kKwg" target="blank" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=oKRr0A5kKwg</a><br><hr>motokwidzyn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 13:25

Było by o wiele fajniej gdyby nie ci Komentatorzy którzy nawijali non stop i nie pozwalali wysłuchać choć jednego przejazdu z rykiem silnika i muzyką z podkładu. Tylko nonstop teksty co się dzieję jakbyśmy niewidzieli jakie akrobacje robią zawodnicy. Impra zepsuta przez komentatorów!!!! Oprawa super!!(lepsze fajerwerki i nagłośnienie muza za cicho albo komentatorzy za głośni :), lokalizacja super(stadion X lecia)!!!. Ogólnie spoko.
PS> No i zamiast tego zespołu tańca ludowego mogli wpuścić husarie na koniach(Bardziej waleczny i patriotyczny obraz Polski a zarazem nawiązujący do jeźdźców na stalowych rumakach. toby był fajny akcent na świat(chyba że chodziło o akcent związany tylko ze stadionem?;(. stragan=kłasznikow i stół płyt - to by chyba niewypadało ;)<br><hr>rossi46
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 13:28

ciekawe co napiszesz po Masters of Dirty - pewnie "obiektynie". Brak słów!!!!!!!
<br><hr>Alfonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 13:35

a nie podobały wam się naprędce wymyślane przez nich teksty,
np. na temat tylnej opony Mata Rebeaud ??
Chłopaki się nie gubili i tyle!!!<br><hr>motokwidzyn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 13:36

Komentatorzy napisał(a): ciekawe co napiszesz po Masters of Dirty - pewnie "obiektynie". Brak słów!!!!!!!
<br><hr>Alfonzo<br>
Otrzymuję tego typu komentarze ale nie będę na nie odpisywał, bo ... brak słów...<br><hr>Tomek Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 15:23

Komentatorzy napisał(a):a nie podobały wam się naprędce wymyślane przez nich teksty,
Chłopaki się nie gubili i tyle!!!<br><hr>motokwidzyn<br>
Komentatorzy darli się do mikrofonu, wypełniając w ten sposób lukę w swojej wiedzy na temat FMX i zawodników. Na ich duży plus należy zaliczyć to, że znali nazwy tricków, które prezentowali zawodnicy. Na minus to, że nie wyglądali na przygotowanych do imprezy i w chwilach marazmu, kiedy zawodnicy przygotowywali się do kolejnej konkurencji, nie emanowali ciekawostkami na temat zawodników i FMX, tylko po prostu się darli. Ja nie mam w tym temacie wiedzy większej i na pewno nie poprowadziłbym tego lepiej. Niemniej właśnie dlatego nie prowadzę takich imprez. Ale biorąc pod uwagę że jesteśmy w Polsce to prowadzący byli zorientowani w tym, co działo się na arenie i ogólnie należy im się plus za podstawową znajomość FMX.<br><hr>Tomek Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 16:25

Komentatorzy napisał(a):a nie podobały wam się naprędce wymyślane przez nich teksty,
Komentatorzy napisał(a):Komentatorzy darli się do mikrofonu, wypełniając w ten sposób lukę w swojej wiedzy na temat FMX i zawodników. Na ich duży plus należy zaliczyć to, że znali nazwy tricków, które prezentowali zawodnicy. Na minus to, że nie wyglądali na przygotowanych do imprezy i w chwilach marazmu, kiedy zawodnicy przygotowywali się do kolejnej konkurencji, nie emanowali ciekawostkami na temat zawodników i FMX, tylko po prostu się darli. Ja nie mam w tym temacie wiedzy większej i na pewno nie poprowadziłbym tego lepiej. Niemniej właśnie dlatego nie prowadzę takich imprez. Ale biorąc pod uwagę że jesteśmy w Polsce to prowadzący byli zorientowani w tym, co działo się na arenie i ogólnie należy im się plus za podstawową znajomość FMX.<br><hr>Tomek Alonzo<br>
Było o oponach Rebeaud, o jego ojcu mechaniku, o treningach Luska, o offroadowej karierze Pastrany i Rebeaud, o rekordach w skokach Rennera, o mistrzostwach USA Pastrany w Subaru, o tytułach mistrza X-Games ... więc nie twierdzę, że nie powiedzieli nic. Momentami tylko albo zapominali o relacjonowaniu albo nie przygotowali sobie dostatecznie dużo ciekawostek. Ogólnie fajnie jest się drzeć, machać rękami i robić falę. Ale dużo fajniej posłuchać czegoś ciekawego o osobach, które widzimy i o konkurencjach, które oglądaliśmy lub które będziemy oglądali. To moje zdanie.<br><hr>Tomek Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 17:40

Komentatorzy napisał(a):Komentatorzy darli się do mikrofonu, wypełniając w ten sposób lukę w swojej wiedzy na temat FMX i zawodników. Na ich duży plus należy zaliczyć to, że znali nazwy tricków, które prezentowali zawodnicy. Na minus to, że nie wyglądali na przygotowanych do imprezy i w chwilach marazmu, kiedy zawodnicy przygotowywali się do kolejnej konkurencji, nie emanowali ciekawostkami na temat zawodników i FMX, tylko po prostu się darli. Ja nie mam w tym temacie wiedzy większej i na pewno nie poprowadziłbym tego lepiej. Niemniej właśnie dlatego nie prowadzę takich imprez. Ale biorąc pod uwagę że jesteśmy w Polsce to prowadzący byli zorientowani w tym, co działo się na arenie i ogólnie należy im się plus za podstawową znajomość FMX.<br><hr>Tomek Alonzo<br>
Komentatorzy napisał(a):Było o oponach Rebeaud, o jego ojcu mechaniku, o treningach Luska, o offroadowej karierze Pastrany i Rebeaud, o rekordach w skokach Rennera, o mistrzostwach USA Pastrany w Subaru, o tytułach mistrza X-Games ... więc nie twierdzę, że nie powiedzieli nic. Momentami tylko albo zapominali o relacjonowaniu albo nie przygotowali sobie dostatecznie dużo ciekawostek. Ogólnie fajnie jest się drzeć, machać rękami i robić falę. Ale dużo fajniej posłuchać czegoś ciekawego o osobach, które widzimy i o konkurencjach, które oglądaliśmy lub które będziemy oglądali. To moje zdanie.<br><hr>Tomek Alonzo<br>
Jasne, że można, a nawet trzeba chcieć więcej niż tylko poprawności ale mnie akurat bardziej bawi w trakcie takich imprez improwizacja i nakręcanie publiki niż suche fakty.
Kolesie bawili tłum (i chyba zarazem siebie) mimo, że w naszym kraju doświadczenia w prowadzeniu takich imprez raczej nie ma NIKT.

P.S. Ja nawet nie mam doświadczenia w oglądaniu takich imprez :)<br><hr>motokwidzyn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 18:16

Zapewne najbardziej udana impreza sezonu pozostanie dziecko kolegi Dabrowskiego ktore "napewno" zostanie "obiektywnie" ocenione przez obrazonego na caly swiat kolege Alonzo. A wszystko dlatego ze panowie i panie ze scigacz.pl przespali sprawe XF obejmujac durny skad inad patronat nad marna impreza MoD :-))
No ale czas pokaze!<br><hr>kefir
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 19:02

Komentatorzy napisał(a):Mozolny i niewyobrażalnie subiektywny artykuł. <br><hr>Asia<br>
Komentatorzy napisał(a):Tytuł - "PIERWSZE WRAŻENIA". Więc oświeć nas i opowiedz, jak wyobrażasz sobie OBIEKTYWNE WRAŻENIA!?<br><hr>Tomek - Alonzo<br>
Fakt, może i wrażenia nie mogą być obiektywne, jakoś specjalnie nie zwróciłam uwagi na tytuł (bardziej interesowała mnie treść Twojego tekstu). Jednakże dziennikarz nie powinien opisywać swoich wrażeń, a przekazać suche fakty, tak aby odbiorca mógł sobie wyobrazić to, co opisujesz i sam powinien to później subiektywnie ocenić. Obiektywizm u dziennikarza to rzecz, która nie powinna go nigdy opuścić. I chyba z tym się zgodzisz. Przynajmniej powinieneś.<br><hr>Asia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 19:50

Czepianie się drodzy państwo, redaktora Alonzo niema sensu, ze względu na to że każdy z nas miał inne odczucia i doznania podczas tego show. Jak dla mnie to zgodzę się z Alonzo że był to istny kosmos :)) Artykuł uważam za O.K.
<br><hr>Tasior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2008, 21:37

Komentatorzy napisał(a):Zapewne najbardziej udana impreza sezonu pozostanie dziecko kolegi Dabrowskiego ktore "napewno" zostanie "obiektywnie" ocenione przez obrazonego na caly swiat kolege Alonzo. A wszystko dlatego ze panowie i panie ze scigacz.pl przespali sprawe XF obejmujac durny skad inad patronat nad marna impreza MoD :-))
No ale czas pokaze!<br><hr>kefir<br>
Panowie, ostro jedziedzie. Wątek Masters of Dirt jest chyba w tej dyskusji trochę rozdmuchany. Jako patroni medialni reklamujemy Masters of Dirt. Ale nie mam zamiaru porównywać tych 2 imprez. Nie mówiąc już o wskazywaniu lepszej. Mam wrażenie, że trochę się czepiacie i trochę insynuujecie.<br><hr>Tomek Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê