POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
To aj też się przedstawię:
Monika , lat 23
Jeżdżę okazyjnie na gn250 na kursie i robie jako plecaczek na fazerku męża
Pozdrawiam wszytkich
Monika , lat 23
Jeżdżę okazyjnie na gn250 na kursie i robie jako plecaczek na fazerku męża

Pozdrawiam wszytkich

"Motocykliście nie umierają---> oni schodzą do piekła po nowy motocykl. "
-
worekcementu - Świeżak
Witam , nazywam się Adam i mam 17 lat , dopiero zaczynam naukę na Aprilia AF1 Europa ( naked) . Uczę się wchodzenia w zakręty , składania itp . Po 18 kupuję bmw e30 i starą CBR 600ccm . Jestem z Częstochowy www.adam019910.fotka.pl
Aprilia AF1 Europa
- StreetMaster
- Świeżak
Witam
Mam na imie Krzysztof i mam 17 lat.
Jak narazie poruszam sie skuterem Piaggio NRG Sport Series , ktory jest pewnym przetarciem przed kupnem wiekszego motocykla.
Jesli wszystko dobrze pujdzie to za rok kupie ktoregos z tych 3 modeli: Suzuki GSX-R 600, Kawasaki zx6r lub tez Yamaha FZR 600.
Na pewno bedzie to ktorys z tych;p
pozdrawiam
Mam na imie Krzysztof i mam 17 lat.
Jak narazie poruszam sie skuterem Piaggio NRG Sport Series , ktory jest pewnym przetarciem przed kupnem wiekszego motocykla.
Jesli wszystko dobrze pujdzie to za rok kupie ktoregos z tych 3 modeli: Suzuki GSX-R 600, Kawasaki zx6r lub tez Yamaha FZR 600.
Na pewno bedzie to ktorys z tych;p
pozdrawiam
- szpasol
- Świeżak
Hey'ka!
Aby tradycji stało się zadość, no i z wrodzonej kultury witam Wszystkich
Warmia i Mazury to moje okolice
Mieszkam w Ostródzie przy e7, a pracuję w Olsztynie.
Aktualnie przemieszczam się Suzą RF600r z 1997 r., ale niebawem mam nadzieję przesiąść się na Hondę CBR600f4. Wcześniej była WSK, MZK i kilka Yamah, no i do tego kilka katamaranów, czy też puszek.
Mam dwie wspaniałe córki i kochaną żonę, która je urodziła.
Niestety żadna z nich nie podziela moich zainteresowań.
Aby tradycji stało się zadość, no i z wrodzonej kultury witam Wszystkich

Warmia i Mazury to moje okolice

Aktualnie przemieszczam się Suzą RF600r z 1997 r., ale niebawem mam nadzieję przesiąść się na Hondę CBR600f4. Wcześniej była WSK, MZK i kilka Yamah, no i do tego kilka katamaranów, czy też puszek.
Mam dwie wspaniałe córki i kochaną żonę, która je urodziła.
Niestety żadna z nich nie podziela moich zainteresowań.
Suza RF600R
-
martin1m - Świeżak
Powitać. Marcin 16 lat mieszkam w Mielcu. Jeżdzę motocyklami od ponad 2 lat obecnie przymierzam się do kupna jakiegoś.
Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- MarTinI1993
- Świeżak
Siemka jestem Daniel i mam 16 lat ^^ jak narazie smigam na moim ogarku 200 i staram sie na niego nie narzekac ale i tak to robie
teraz czekam az mi stuknie 16 w kalendarzu (we wrzesniu) i zaczynam odkladac kaske na a1 i na motorek prawdopodobnie na CBR, NSR albo TZR sie zobaczy jeszcze
Pozdro dla wszystkich 

-
Estilo - Świeżak
Cześć Wszystkim !!
Witam,
Od dwóch miesięcy śmigam po Łodzi na Fazerze FZ6 S2. Jest to moje pierwsze moto, więc nie zgrywam kozaka, że się znam i wszystko umiem.
I tu smutna sprawa, dziś po 2200 km przejechanych zaliczyłem pierwszą glebę. Taka zwykła parkingówka, skończyło się na strachu i drobnej rysie na lusterku (odblask cały) oraz rysce na owiewce. Bardzo lekko zgiął się też pedał hamulca - padłem na prawą stronę. Ehhh, mam nadzieję, że tylko takie rzeczy będą mi się zdarzały.
Koniec tych smutów !!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!.
Od dwóch miesięcy śmigam po Łodzi na Fazerze FZ6 S2. Jest to moje pierwsze moto, więc nie zgrywam kozaka, że się znam i wszystko umiem.
I tu smutna sprawa, dziś po 2200 km przejechanych zaliczyłem pierwszą glebę. Taka zwykła parkingówka, skończyło się na strachu i drobnej rysie na lusterku (odblask cały) oraz rysce na owiewce. Bardzo lekko zgiął się też pedał hamulca - padłem na prawą stronę. Ehhh, mam nadzieję, że tylko takie rzeczy będą mi się zdarzały.
Koniec tych smutów !!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!.
- valhalla
- Świeżak
Witam.
Artur z Gogolina w opolskim.Z dwoma kółkami prawie od zawsze-z tym ze zdecydowanie mniejszymi-ETZ250.Teraz jest większe i trzeba gdzieś czegoś się nauczyć-więc jestem tutaj.Kupiłem GPZ900 ale nie jestem przekonany o słuszności bo jest większe uszkodzenie niż było przewidywane--ale to w odpowiednim temacie.Z zainteresowań to wszystkiego po trochę.Pozdrawiam wszystkich.
- picek1
- Świeżak
heloł egein...
Co prawda ni cholery nie jestem nowy, ale skoro się przedstawiamy sobie, to OK - piszę, bo zmieniłem sprzęt. Duke'iem już się cieszy kto inny, a ja... Panowie i Panie: od wczoraj jestem posiadaczem nowiusieńkiej PC40!!! Marzenia się spełniają...
...tak naprawdę ważna jest tylko chwila...
-
outsider.eu - Świeżak
Vitka,
Daria ze Świętoszowa/Bolesławca/Żagania czyli z tych okolic.
Jeżdżę fazerem 600 z 99'.
jest to moje pierwsze moto.
Witam jeszcze raz wszystkich forumowiczów!
"Szerokości ..."
Daria ze Świętoszowa/Bolesławca/Żagania czyli z tych okolic.
Jeżdżę fazerem 600 z 99'.
jest to moje pierwsze moto.
Witam jeszcze raz wszystkich forumowiczów!
"Szerokości ..."
Nigdy nie mów nigdy-marzenia się spełniają!!!!!
-
dagda26 - Świeżak
Czesc jestem Przemek, pseudo Nigoss. Pochodze z Rudy Slaskiej. Od dawna interesuje sie motocyklami i skuterami. Teraz zaczynam kurs na prawo jazdy kat. b i a. Za rok planuje kupic swoje pierwsze moto. Witam wszystkich forumowiczow 

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Witam
Na imię mam Patryk, lat 25 (jak na razie
), urodzony we Wro.
Z motorami raczej mam mało wspólnego ale trochę pojeździłem kumpla motorkiem (CBR 600) po raczej nieuczęszczanych ulicach wiejskich
(z racji braku prawka) i bardzo mnie się spodobało(jak to piszą "załapałem bakcyla").
Zamierzam kupić motor jeszcze nie wiem czy w tym sezonie czy w następnym.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Na imię mam Patryk, lat 25 (jak na razie

Z motorami raczej mam mało wspólnego ale trochę pojeździłem kumpla motorkiem (CBR 600) po raczej nieuczęszczanych ulicach wiejskich

Zamierzam kupić motor jeszcze nie wiem czy w tym sezonie czy w następnym.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
patryk83 - Bywalec