Kilka pytan
• Strona 1 z 1
Kilka pytan
Witam wszystkich mam quada niestety chińczyka ale jest dobry ATV HUMMER 250cc i takie kilka pytań żeby wiecej jechal mozna mu wieksza zębatkę dac a i jeszcze czy on ma blokade w manetce taka srubke czy to wogole jakas blokada ??? a i mówicie ze sie nie da chińczykiem po lesie eh ja jezdze w Czestochowie po Poraju na Bobrach i tam kolo tesco moze ktos wie i se daje rade normalnie jedynie trzeba bylo wymienić łańcuch i nowe łożyska założyć i wszystko gra już
POzdro

- matise07
- Świeżak
A jednak stalo sie cos niemozliwego oska sie zlamala i nie wiem co zrobic moze jakies pomysly i czy to gwarancja obejmuje mojim zdaniem to wina fabryczna za slaby material a co wy o tym myslicie
Prosze o odpowiedz a to sie zalicza do dolnego zawieszenia
Prosze o odpowiedz a to sie zalicza do dolnego zawieszenia
- matise07
- Świeżak
Powiedział bym ci coś na ten temat ale prosiłeś żeby nie pisać że to chinol. Nic w tej maszynie nie powinno cie zdziwić 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Wiesz co ja go umylem i chcialem go odpalic gdzies tak po godzinie i se pojedzic no to pojechalem na ogrodek jade rad dwa przyspieszylem i jak jest kolo sie trzyma to to sie ukrecilo albo zlamalo nie wiem nawet jak mojim zdaniem slaby material
- matise07
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości