jaki wydech do Polini Sport 70cc
• Strona 1 z 1
jaki wydech do Polini Sport 70cc
Witam mam generic cracker czyli technicznie to samom co keeway i inne chińskie 2t mam w nim Cylinder Polini Sport 70ccm i reszte seria.
Jaki sportowy wydech polecacie mi do tego cylka!!
Pozdrawiam!!!
Jaki sportowy wydech polecacie mi do tego cylka!!
Pozdrawiam!!!
- kudlik
- Świeżak
Oszczędzaj wykrzykniki.To słaby cylek,więc przeciętny wydech od giannelli czy jakiejś innej dobrej firmy podejdzie.Ewentualnie szukaj wydechu polini.Pozatym w necie jest troche takich tabelek w których pisze jaki wydech do jakiego gara.Wystarczy poszukac.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek napisał(a):laser x pro
gdzie to można znaleźć?
poza tym techingas jest troszke niższą klasą od firm polini, LV, hebo itp. itd.
bynajmniej tak mi mówili mechanicy, ale oczywiśćie nie wpływa to jakoś specjalnie na osiągi, bo w sumie najważniejsze w 2t to żeby tłumik był długi

-
wikples - Bywalec
nie sądzę, ale ;]
koledzy lepiej się znają niż 2 doświadczonych mechaników, którzy brali udział w zawodach skuterowych.
a co do scooter-stunt to nie rozśmieszaj mnie, dla mnie ci 'stunterzy' nie są idolami i przykładami
koledzy lepiej się znają niż 2 doświadczonych mechaników, którzy brali udział w zawodach skuterowych.
a co do scooter-stunt to nie rozśmieszaj mnie, dla mnie ci 'stunterzy' nie są idolami i przykładami
-
wikples - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm