Gdzie kupujecie motory?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gdzie kupujecie motory?
Witam.
Mam pytanie... połowa z was wymienia motory jak dziewczyny. Gdzie zazwyczaj kupujecie te motory? z salonu? od znajomych? z otomoto.pl? allegro? czy może sprowadzacie zza granicy?
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi
Mam pytanie... połowa z was wymienia motory jak dziewczyny. Gdzie zazwyczaj kupujecie te motory? z salonu? od znajomych? z otomoto.pl? allegro? czy może sprowadzacie zza granicy?

- robinn1
- Świeżak
ja bym zamienil lub sprzedal ale dopiero w zimie lub na nastepny sezon 

GsxR 750 K1
| | http://pl.youtube.com/watch?v=vpwf6Vq9M ... re=related

-
GixKamR - Świeżak
-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
Re: Gdzie kupujecie motory?
robinn1 napisał(a):Witam.
Trochę mnie to zaintrygowało

"Człowiek bez pasji jest martwy"
- gray wolf
- Świeżak
Abonic napisał(a):Moze nie na coraz wieksze, ale na takie przy ktorych nie trzeba grzebac zeby je rozruszac
Dobre to. Chyba znalazles nisze

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
w biedronie mozna trafic dobra okazje..
hje hje hje!! ja tam albo allegro albo jade do okolicznych komisow i cos wybieram:)

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
spazz napisał(a):a ja chce na wolniejsza ale wieksza. tak jakby blondyne zamienic na gruba czarna picze z wielkim zadkiem ale o zgrabnych nogach:D
I koniecznie zeby miala wieksze "swiatla", takie zeby z daleka bylo widac ze nie ma zartow

CBR 600 F4i sport
-
Abonic - Świeżak
gdzie kupujemy motory?
muszę pogadać z moją babcią gdzie kupiła motor do sieczkarni na której robi osypkę dla świń.
jeśli chodzi natomiast o motocykle to nie ważne gdzie kupisz, ale według mnie najważniejsze jest to żeby kupić od zaprzyjaźnionego motocyklisty. W tedy moto jest pewne. Pogadaj z kumplami którzy jeżdżą na moto czy nie mają znajomego który chce sprzedać swój motocykl.
muszę pogadać z moją babcią gdzie kupiła motor do sieczkarni na której robi osypkę dla świń.
jeśli chodzi natomiast o motocykle to nie ważne gdzie kupisz, ale według mnie najważniejsze jest to żeby kupić od zaprzyjaźnionego motocyklisty. W tedy moto jest pewne. Pogadaj z kumplami którzy jeżdżą na moto czy nie mają znajomego który chce sprzedać swój motocykl.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Kagiva ma racje. Najlepiej przez znajomych albo od znajomych.A jak nie masz kumpli ktorzy smigaja na moto bo np sam jeszcze go nie masz i nie wkreciles sie w towarzytwo okoliczne, to moze ktos z rodziny Twojej jezdzi na motórze? moze to byc nawet daleka rodzina xD wystarczy ze zagadasz to samo sie potoczy, bo kazdy chce kazdemu pomoc w sprzedazy
Takie jest moje zdanie

-
zurek100 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości