Jakie jest dobry motor
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jakie jest dobry motor
czy Yamaha xj jest dobrym motorem....? bo mam zamiar kupi sobie motor tylko nie wiem jaki.... 

- Pablo18
- Świeżak
J aprzez dlugi czas sie zastanawialem na tym motorkiem, motorek fajny ale ma pare minuysow, jesli zalezy ci na agresywnej jezdzie to to nie jest to.... motorek ma bardzo miekki przod przez cp przy sportowej jezdzie prowadzi sie bardzo nerwowo, tyl tez taki sobie, w tym motorku postawili wszystko na turystycze uzytkowanie ( do przedniego widelca zalecam wlac gestszy olej np. W15) motor z jedna osoba nawet ciekawie sie prezentuje pod wzgledem osiagow ale gdy dojdzie druga osoba i bagaz to juz jest cinko, spoko rozpedza sie do przyzwoitych predkosci ale w jakim czasie.....
PS. jesli ci chodzi o jazde typopwo turystyczna to szczerze polecam
PS. jesli ci chodzi o jazde typopwo turystyczna to szczerze polecam

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
jakos sie nie rozumiemy......... narazie nie chce nic bardzo szybkiego bo moj kumel sie rozjebal a ja ten motor zbieralem i to nie byl zbytnio przyjemny widok,! nie wiem jak on to przezyl..... wiec szukam narazie czegos bardziej spokojnego.....
- Pablo18
- Świeżak
suzuki dl650 masz turystyka - choc nie wiem czy on tam taki znowu spokojny. jak chcesz mula to kup ta xj 600, ale kup w wersji z owiewka... skoro ma byc w trasy. pomysl tez nad honda ... jest taka 650 widlasta dwucylindrowa. spokojna z niesmiertelnym silnikiem. jest wersja z owqiewk i kuframi od raazu - NTV 650 deauville, albo jak chcesz nakeda to jest revere bodajze bez owiewki z tym samym silnikiem... calkiem fajny jest i spoookojny naprawde. ja przy tych wymaganiach to bym szukal tej hondy deauville.
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
BadBoy napisał(a):gsxf600 wcale nie jest szybkim motocyklem jak gsxr wiec poczytaj sobie o tym motocyklu on ma tą samą moc co bandit bo to ten sam silnik mowie o 600
no ja bym sie kloocil co do tej mocy, bandit jest duzo slabszy, przynajmniej tak to wychodzi z teorii wzglednosci

pozdrawiam
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości