Legalne narkotyki - otwarcie sklepu w Łodzi
krejzi ja używam mydła gole się i wiem co to antyperspirant i nie mam nadwagi i czynnie uprawiam sport i... no i wiesz
My faceci lubimy sobie pogadać i pomarzyć o takich sztukach jak te z teledysków
Ale żony rozpustnicy to już bym chyba nie chciał

My faceci lubimy sobie pogadać i pomarzyć o takich sztukach jak te z teledysków

Ale żony rozpustnicy to już bym chyba nie chciał

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec
My też lubimy jak facet ma czyste wyprasowane ciuchy a nie wyciągnięte psu z gardła, czyste buty, i dłonie a nie łapy jak po grzebaniu w gnojówce...
Pomijam rzeczy niewarte wymieniania bo oczywiste- ogolony dokładnie (chyba że wasy czy broda, ale to już nie to
), dobry zapach (won z kanionami, str8ami, brutalami i innymi killerami), czyste zęby i świezy oddech...
I my też lubimy pomarzyc o jakiś fajnych, a nie wypłoszach z naszych ulic, którzy stanowią większość populacji...
Pomijam rzeczy niewarte wymieniania bo oczywiste- ogolony dokładnie (chyba że wasy czy broda, ale to już nie to

I my też lubimy pomarzyc o jakiś fajnych, a nie wypłoszach z naszych ulic, którzy stanowią większość populacji...
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Prawda Chatte, ale nawet nie chodzi czasami o to, żeby był nie wiadomo jak piękny, byle miał coś we łbie (poza kiełbiami
) i trochę o siebie dbał.
I tak nie znasz

kagiva napisał(a):dziewczyny a jak myślicie o facecie doskonałym to kogo macie przed oczyma?
I tak nie znasz

Ostatnio edytowano 2/9/2008, 22:15 przez Krejzi.Mery, łącznie edytowano 1 raz
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
kagiva napisał(a):dziewczyny a jak myślicie o facecie doskonałym to kogo macie przed oczyma?
Ojciec dyrektor

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Gracjan Rostowski xDD
Gracjan RULEZZZ

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Chatte napisał(a):My też lubimy jak facet ma czyste wyprasowane ciuchy a nie wyciągnięte psu z gardła, czyste buty, i dłonie a nie łapy jak po grzebaniu w gnojówce...
Pomijam rzeczy niewarte wymieniania bo oczywiste- ogolony dokładnie (chyba że wasy czy broda, ale to już nie to), dobry zapach (won z kanionami, str8ami, brutalami i innymi killerami), czyste zęby i świezy oddech...
jestem facetem Twoich marzen !

-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Krejzi.Mery - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):zzzubek napisał(a):ktos tam napisal paczek albo ktos bo czytalem wszystko od poczatu ze jego nalogiem jest seks ja np uwielbiam robic to w dziwych miejscach to jest moj nalog![]()
tak to ja pisałem![]()
Ziomek widze ze miałbym o czym z Toba pogadać![]()
A co do dziwnych miejsc to też mam "pare" ciekawych miejsc na konciezzzubek napisał(a):a co do durexow: tak mnie tez sie zawijaja i mnie to czasem wku.wia jak z kobieta juz jest dobrze a tu nagle musze isc po gume jeszcze ja zakladac i sie zawija dobija mnie to.. seks w gumie to jedna wielka lipa
A juz sie bałem ze tylko mi doskwiera ten problem
no widzisz jest nas dwoch dwoje czy troje

no i teraz wiem jestem fetyszysta

hm czyli widze dziewczyny mialy juz doswiadczenie z brudasami wiec wiedza o co cho.. ja np nie znam takich ludzi sory

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Zzzubek kurde, a ja zawsze trafiam na takich, co im moje włosy przeszkadzają i muszę je zawsze zgarniać bo im "bo nosa wchodzą", "w twarz łaskoczą" albo "zasłaniają widok"
Wiesz, ja nie skreślam ludzi za wygląd, to nie o to chodzi. Ale są przypadki niereformowalne (już nie będę przytaczać przykładu, bo szkoda czasu) i to widać od razu, że nie da się takiego "wychować". Mam na myśli oczywiście dbłaość o siebie i higienę.

Wiesz, ja nie skreślam ludzi za wygląd, to nie o to chodzi. Ale są przypadki niereformowalne (już nie będę przytaczać przykładu, bo szkoda czasu) i to widać od razu, że nie da się takiego "wychować". Mam na myśli oczywiście dbłaość o siebie i higienę.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Każdy ma swój gust. Wiadomo że wygląd musi mieć i trochę poukładane w głowie. Wątpię żeby ktoś chciał partnera o wyglądzie Shreka ale który miałby poukładane pod deklem. Nie ma co, wygląd się liczy. Jest jeszcze coś takiego jak chemia
Czyli dwoje ludzi musi coś do siebie czuć, taki pociąg do siebie.
Szpicer miłej nauki. I nie wagaruj

Szpicer miłej nauki. I nie wagaruj

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Shrek nie była taki zły:D Z resztą każda potwora ma swojego amatora. Wszak nie taka zła Fiona w końcu wzięła się za Shreka 

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Zzzubek kurde, a ja zawsze trafiam na takich, co im moje włosy przeszkadzają i muszę je zawsze zgarniać bo im "bo nosa wchodzą", "w twarz łaskoczą" albo "zasłaniają widok"
jakoś dziwne żeby do nosa wchodziły

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Wchodzą do nosa w czasie tulania
Źle ujełam, to że zasłaniają widoki... Zasłaniają "akcję" jak opadają na twarz i...
zasłaniają usta 

Źle ujełam, to że zasłaniają widoki... Zasłaniają "akcję" jak opadają na twarz i...

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec