Zobacz wÄ…tek - serwis warszawa
NAS Analytics TAG

serwis warszawa

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

serwis warszawa

Postprzez WeWonItThreeTimes » 1/9/2008, 08:34

A wiec zamienilem swoje FZ6 Fazer na FZ6N, wiem, srednio rozsadne ale...

Teraz musze oddac go do jakiegos serwisu co by posprawdzali wszystko. Fazera serwisowalem w Yamaha, ale za takie przejrzenie moto i wymiany to skasuja strasznie.

Ktos ma jakies propozycje/porady? Czy moze lepiej zostawic w autoryzowanym? Z gory dzieki
Obrazek
WeWonItThreeTimes
Świeżak

Postprzez kosta » 1/9/2008, 09:42

niby ASO to zawsze ASO odezwij sie yzf r1 z forum on regularnie serwisuje swoją sztuke w aso ja wiem że serwisy masz w motomotion u rakoskich we free & fun na baletowej też jest ponoć dobry magik który ogarnia temat motorów i cenowo jest opór konkurencyjny. wybór tradycyjnie pozostawiam tobie
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez luk841 » 1/9/2008, 17:53

Ja serwisuje u rakowskich nie moge o nich zlego slowa powiedziec tani nie sa ale tez skory nie zdzieraja raz oddalem do PJP na synchro ganikow i tlokow dalem za to 500zl ale z gaznikow nie bylem zadowolony skakal na mniejszych obrotach czego wczesniej nie bylo....Ale decyzja nalezy i tak do ciebie pozdro...
luk841
Świeżak

Postprzez WeWonItThreeTimes » 5/9/2008, 07:58

kosta napisał(a):niby ASO to zawsze ASO odezwij sie yzf r1 z forum on regularnie serwisuje swoją sztuke w aso ja wiem że serwisy masz w motomotion u rakoskich we free & fun na baletowej też jest ponoć dobry magik który ogarnia temat motorów i cenowo jest opór konkurencyjny. wybór tradycyjnie pozostawiam tobie

A f&f bys polecil, ale tak szczerze i poza forum? W sumie najwygodniej by mi bylo... Pytanie tylko czy warto
Obrazek
WeWonItThreeTimes
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê