suzuki GSX-R 1000 k5 czy yamaha r1 2004-2005
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Tak mi się podoba Gsx-r k5, że nie wierzyłem jak może rama tak samo z siebie, sru i złamana, wiedz Sporo czasu poświęciłem szukając materiałów, o defektach ramy w Suzi k5-k6, bo myślałem że te wszystkie osoby które miały te roczniki ostro je katowali, dosłownie trzaskali przednim kołem o asfalt, ale wyszło że jednak tak jest, ta rama jest tak słaba niewielkie dziury, wyboje a nawet ostre hamowanie przyczynia się do tego że rama po prostu pęka.
A poprzednia wersja tego motory Suzi Gsx-r 1000 k3-k4 by mógł się ktoś wypowiedzieć kto ma lub sporo wie o tej suce. Z góry dziękuję
A poprzednia wersja tego motory Suzi Gsx-r 1000 k3-k4 by mógł się ktoś wypowiedzieć kto ma lub sporo wie o tej suce. Z góry dziękuję
- zebixx
- Świeżak
falconiforme napisał(a):A ja proponuje ZX10R, największy fun i bardzo szybko reaguje na gaz.
Popieram, zx10r to psychol czekajacy na odkrecenie manetki Szkoda, ze w najnowszej wersji nie ma juz tego szalenstwa.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość