Zobacz wÄ…tek - Alarm do moto...
NAS Analytics TAG

Alarm do moto...

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Alarm do moto...

Postprzez PavloRBR » 29/8/2008, 22:46

Witam wszystkich:) ostatnio przeglądam alarmy motocyklowe i znalazłem cos niedorgiego :
http://www.allegro.pl/item420522987_ala ... akosc.html

stąd tez moje pytanie czy alarm za taka kase spełni swoje zadanie?? odpalanie z pilota i tam inne bajery mnie nie interesuja nawet tego nie bd podłaczał bo odpalac z piloto to sobie można skutera...i szpanować pod szkołą 8) 8) najabrdziej mi zalży na czujniku antywstrząsowym i sprawności cąłego układu wiec jak to jest z takimi alrmami za taka kase... PS jeszcze jedno pytanie czy do tego typu alramów zamiast tej syreny oryginalen co daja można podpiąc głosna syrene alamrowa od np samochodu?? czy tylko pozostaje ta "pozytywka standardowa"
Z góry dzieki za odp
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
PavloRBR
Świeżak

Postprzez pioterjawa » 29/8/2008, 23:12

alaram to gowno mam i nie polecam nic tylko przeszkadza :-) to moje zdanie kasa w bloto :))

mam daytone montuja do motocykli z angli ale jak dla mnie to tylko przeszkadza kazdy remont np. wymiana kola przy wlaczonej stacyjce co skutkuje rozladowaniem akumulatora :-)
pioterjawa
Świeżak

Postprzez zurek100 » 29/8/2008, 23:24

ostatnio u mojego kuzyna w warsztacie byla cbr 600 rr z alarmem wlasnie:P bawilismy sie tym i bylo tak. przy wlaczonym alarmie mocniejsze dotkniecie motocykla to dopiero alarm sie wlaczal jak kluczyk byl w stacyjce a jak sie odpalallo silnik to sam sie wlaczal. w kazdym razie jak dla mnie to pic na wode.duzo przyciskow ktore i tak nic nie dadza.zreszta motor to motor a nie prom kosmiczny z miliardoma swiatelkami bajerami kablami i t d.
zurek100
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê