Dlaczego ludzie tak na mnie patrzÄ…? Odezwa do narodu ;)
			 • Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

nie przejmuj sie krejzi  ten caly zlot to zwykla pijacka impreza pelna gburow, ktorzy maja tyle wspolnego z motocyklami co ja z lalkami barbi. Wszedlem tam tylko na chwile, zeby zobaczyc co sie szykuje i czy warto bedzie przyjsc tam wieczorem. Motocykli strzeglo 4 ochroniarzy i nawet nie moznabylo na nie rzucic okiem, kompletny brak organizacji, dochodzila godzina 14.00 i polowa siedziala juz zalana, ludzi ktorzy chcieli sobie spokojnie pojsc na plaze, w momencie, gdy chcieli przekroczyc szlaban zlotu chciano zlinczowac. CIEMNOGROD, wstyd i hanba. Zal i zlosc mnie zalewaly, gdy nastepnego dnia zegnajac sie z Ustka pozdrawialem sie z tymi trollami na ulicy.
 ten caly zlot to zwykla pijacka impreza pelna gburow, ktorzy maja tyle wspolnego z motocyklami co ja z lalkami barbi. Wszedlem tam tylko na chwile, zeby zobaczyc co sie szykuje i czy warto bedzie przyjsc tam wieczorem. Motocykli strzeglo 4 ochroniarzy i nawet nie moznabylo na nie rzucic okiem, kompletny brak organizacji, dochodzila godzina 14.00 i polowa siedziala juz zalana, ludzi ktorzy chcieli sobie spokojnie pojsc na plaze, w momencie, gdy chcieli przekroczyc szlaban zlotu chciano zlinczowac. CIEMNOGROD, wstyd i hanba. Zal i zlosc mnie zalewaly, gdy nastepnego dnia zegnajac sie z Ustka pozdrawialem sie z tymi trollami na ulicy. 
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem - i tak - wiecznie - aż do końca."
(Joseph Conrad)
				 ten caly zlot to zwykla pijacka impreza pelna gburow, ktorzy maja tyle wspolnego z motocyklami co ja z lalkami barbi. Wszedlem tam tylko na chwile, zeby zobaczyc co sie szykuje i czy warto bedzie przyjsc tam wieczorem. Motocykli strzeglo 4 ochroniarzy i nawet nie moznabylo na nie rzucic okiem, kompletny brak organizacji, dochodzila godzina 14.00 i polowa siedziala juz zalana, ludzi ktorzy chcieli sobie spokojnie pojsc na plaze, w momencie, gdy chcieli przekroczyc szlaban zlotu chciano zlinczowac. CIEMNOGROD, wstyd i hanba. Zal i zlosc mnie zalewaly, gdy nastepnego dnia zegnajac sie z Ustka pozdrawialem sie z tymi trollami na ulicy.
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem - i tak - wiecznie - aż do końca."
(Joseph Conrad)
Honda VFR 800 FI
			- 

elco
- Moderator
evil napisał(a):albo targi w Mediolanie
no ja to bym chcial bardzo na takie cos poleciec.. w przyszle wakacje to do wloch smigne ze znajomymi to bedzie fajny trip.
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!  
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):gelo007 napisał(a):Jak ktoś sobie chce pooglądać motocykle z bliska to są imprezy typu Expo, Motor Bike Show etc.
A zloty sÄ… po co?
Żeby zalać się w trupa, a następnego dnia na pożyczonym kładzie wjechać do stawu.

I Decide who lives or die
			- 

robertsz
- Świeżak
Nie łam się senekkorzenna nie jest tak źle ,większość właśnie tak jak ty podchodzi do zlotu (no może poza muzyką 64-72). Mój komentarz powyżej był ironiczny, coś co zaobserwowałem na ostatnim spędzie. 
Co do „pijackiego beÅ‚kotu” no to bez browara to siÄ™ nida 
p.s.
Mery jak ktoś kiedyś powiedział bycie motocyklistą/ką to jest stan umysłu a nie stan posiadania .
				Co do „pijackiego beÅ‚kotu” no to bez browara to siÄ™ nida

p.s.
Mery jak ktoś kiedyś powiedział bycie motocyklistą/ką to jest stan umysłu a nie stan posiadania .
I Decide who lives or die
			- 

robertsz
- Świeżak
greddy napisaÅ‚(a):Ojro trip… tylko nie jezdzij pociÄ…giem po wloszech
greddy a czemu ?
 jezdzilem rok i jakos bylo nie wiem tylko czemu
 jezdzilem rok i jakos bylo nie wiem tylko czemu 

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
olo113 napisał(a):ja jezdzilem pociągami we włoszech od Ravenny i kurcze, u nich 3 klasa to 1 klasa u nas.
noo..
moze ze niebezpiecznie nie wiem
 raz mialem tylko przypadek ze jakies rumunki dziewczyne parasolka zabily na dworcu metra no w tv tez cos tam gadaja ale przy mnie to tylko raz taka sytuacja byla wiec nie wiem czy tak niebezpiecznie..
 raz mialem tylko przypadek ze jakies rumunki dziewczyne parasolka zabily na dworcu metra no w tv tez cos tam gadaja ale przy mnie to tylko raz taka sytuacja byla wiec nie wiem czy tak niebezpiecznie..w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!  

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
zzzubek napisaÅ‚(a):greddy napisaÅ‚(a):Ojro trip… tylko nie jezdzij pociÄ…giem po wloszech
greddy a czemu ?jezdzilem rok i jakos bylo nie wiem tylko czemu
Nie mow ze eurotrip-u nie oglądałeś?

brak motywacji do życia...
			- 

greddy
- Stały bywalec
ogladalem ale bede szczety juz nie pamietam dokladnie co sie dzialo 

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości