niedzielni kierowcy... same pojechanki:/ :D
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
wczoraj kolejny idiota mnie zjerzyl az musze to napisac wiec sa 3 pasy ruchu jeden w prawo jeden prosto(w strone debca zaraz pod mostem gorczynskim) i trzeci w strone przeciwna (oddzielone podwojna ciagla) wiec jade za taka puszka.. ok 50-60km/h chcialem go wyminac na pasie w prawo ale tam sa dziury... wiec mykam go lewa strona po ciaglych (nie zmusilem go do zwolnienia nie utrudnilem innym jazdy i z przeciwka bylo pusto... wyprzedzilem go i jade dalej ... a tu slusze ze kolo zatrabil na mnie... wiec sie odwracam a on stuka sie w czolo wiec zwolnilem do przepisowej 40km/h on mnie chce wyprzedzac na lewoskrecie.. a ja rozno z nim (chcialem sie dowiedziec co mu takiego zrobilem albo czy komus cos zrobilem on widocznie zwatpil i jak mu sie pas konczyl a chcial jechgac jak ja na wprost zaczol trabic a ja go zmusilem praktycznie do zatrzymania:) potem chcialem na swiatlach z nim w dyskusje wejsc ale zatrzymal sie daleko w tyle (za mna) i tylko kiwna reka... wiec nie wiem o co mu chodzilo:D
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości