[Aktualności] Nowa wersja - Suzuki SV1000SZ
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowa wersja - Suzuki SV1000SZ
Dyskusja na temat: Nowa wersja - Suzuki SV1000SZ
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa wersja - Suzuki SV1000SZ
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa wersja - Suzuki SV1000SZ
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Witam Macieju,wlasnie kupilem SV1000SZ z 2005 roku,mozemy sobie pogadac czasami jesli bedziesz mial ochote o swoich spostrzezeniach z jazdy.Wysle Ci fotki mojej maszyny,pozdro!Komentatorzy napisał(a):Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu. Mówią na mnie "jedzie GSXra w wersji V"Jestem bardzo zadowolony z zakupu, szkoda że motocykl nigdy nie był oferowany przez Suzuki Poland. Chętnie nawiążę kontakt z właścicielami takiej wersji maszyn. Pozdrowionka dla wszystkich!<br><hr>Maciek<br>
P.S Tez mam na imie Maciek!<br><hr>Maciej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dawno nie zaglądałem do tego wątka i miła niespodzianka. Maćku, zapraszam do mojego salonu motocyklowego w Poznaniu <a href="http://www.motorownia.pl" target="blank" class="link">www.motorownia.pl</a>Komentatorzy napisał(a):Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu. Mówią na mnie "jedzie GSXra w wersji V"Jestem bardzo zadowolony z zakupu, szkoda że motocykl nigdy nie był oferowany przez Suzuki Poland. Chętnie nawiążę kontakt z właścicielami takiej wersji maszyn. Pozdrowionka dla wszystkich!<br><hr>Maciek<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam Macieju,wlasnie kupilem SV1000SZ z 2005 roku,mozemy sobie pogadac czasami jesli bedziesz mial ochote o swoich spostrzezeniach z jazdy.Wysle Ci fotki mojej maszyny,pozdro!
P.S Tez mam na imie Maciek!<br><hr>Maciej<br>
napisz: maciej@banexmotocykle.pl
Możemy przy kawce wymienić doświadczenia, albo zrobić jakiś wspólny wypadzik.
Pozdrawiam,
Maciek<br><hr>Maciek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości