czy warto kupić składaka
• Strona 1 z 1
czy warto kupić składaka
witam znalazłem an allegro fajną ofertę na mazie kawasaki 750, motorek niedaleko mnie co o tym myślicie?
BAZA TEGO MOTO TO KAWA KZ 550, WIELE CZĘŚCI WYKONANE ZOSTAŁO NA POTRZEBY PROJEKTU. SILNIK Z OSPRZĘTEM POCHODZI OD ZR 7-S Z 2002 ROKU
gościu chce 3000zł to nie dużo jak dla mnie na naukę by był......
http://www.allegro.pl/item418280883_str ... ylowy.html
z góry dzięki za odpowiedzi
Michał w kielc SErwisant klimatyzacji alarmów cctv itp
BAZA TEGO MOTO TO KAWA KZ 550, WIELE CZĘŚCI WYKONANE ZOSTAŁO NA POTRZEBY PROJEKTU. SILNIK Z OSPRZĘTEM POCHODZI OD ZR 7-S Z 2002 ROKU
gościu chce 3000zł to nie dużo jak dla mnie na naukę by był......
http://www.allegro.pl/item418280883_str ... ylowy.html
z góry dzięki za odpowiedzi
Michał w kielc SErwisant klimatyzacji alarmów cctv itp
- michalekzkielc
- Świeżak
-
pablomotors - Świeżak
nie liczy sie
pablomotors napisał(a):Nie warto. To coś jest szpetne. Takie jest moje zdanie.
wygląd się nie liczy chodzi raczej o sprawność bardziej ,chce sie naumieć jeździć tka i owak to na pewno spowoduje zniszczenie tego motocykla wiec mi rybka byle jechał
ps.. wąska tyla opona nadaje się do jazdy na 1 kole?
- michalekzkielc
- Świeżak
Jesli chodzi o tzw skladaki to napewno bym sie w to nie pakowal tak samo jak w streetfightera jesli ktos robi streeta to wiadomo do czego "Koło koło koło" moze byc dobrze wytyrany albo moze to byc tzw "polski streetfighter" czyli motor po glebie bez owiewek i lampy ale z ciekawa owiewka z allegro z taka opinia spotkalem sie juz w angli jak rozmawialem ze znajomym.moje zdanie jest takie chcesz kupic motor do jazdy po ulicy kup seryjnego sprzeta a jesli sam zachcesz polatac na kole to przerob go od podstaw to bedziesz pewny ze rama nie byla spawana i sie nie rozwalisz i wpolsce nawet jak kupujesz motocykl w "orginalnym malowaniu" nie mozesz byc pewny ze jest on bezwypadkowy to juz taki kraj
- mily1906
- Świeżak
• Strona 1 z 1