Chyba idzie nowe.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Bercik_313 napisał(a):hmm..... jesli niezna przepisow to jak zdal na karte motorowerowa? a co to za rodzic ktory kupuje i rejestruje skuter dziecku ktore niema uprawnien... a ludzie o cywilizacji mowia...
ten "egzamin" to raczej parodia niż faktyczny sprawdzian wiedzy
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
JA tez jezdze duzo na motorowerze..mam nascie latek a w zyciu niemialem sytulacji niebezpiecznej spowodowanej moim bledem.., najczesciej to wlasnie kierowcy samochodow wymuszaja na mnie pierwszenstwo itp. a wiec niekarzdy mlody kierowca musi byc zly glupi nieznac przepisow itp. wiec prosze o odrobine szacunku bo moze wiekszosc ale niewszyscy mlodzi sa ciotami drogowymi !!!
postrafiam wszystkih polakóf | | YAMAHA DT50R | http://www.polskajazda.pl/Profil,Yamaha ... ,200/31925
- Bercik_313
- Świeżak
Jednak zasada jest taka, żę jak widzę odkurzacz lecący ile fabryka dała, przez moje osiedle to jest to małolat z wyglądu mniej niż 15 lat. Jednego bym rozjechał przed wjazdem do własnego domu (wyjechał z podporządkowanej). Tak sie wkurzyłem, że wysiadłem z samochodu i opier.. gówniarza. Co się okazało mieszka ze 100m odemnie, straszył mnie swoim ojcem, a wkońcu doszło do tego, że synuś z tatusiem przyszli bo pan niedobry miał czelność zwrócić uwagę grzecznemu dziecku. Skończyło się na tym, że małolat dostał w dupe od ojca prawie na środku drogi.
- qbaso
- Świeżak
racja egzamin to totalna parodia, mój ładnych kilka lat temu wyglądał tak:
przychodzimy do szkoły na egzamin teoretyczny o którym poinformowano nas dzień wcześniej, czekamy godzinę, dwie...
przychodzi dyrektorka i mówi że wszyscy mają egzamin zaliczony (mimo iż się nie odbył bo pan od WF-u zachorował), wszyscy się rozeszli i po 30minutach zwołali nas ponownie z tekstem idziemy na praktyczny bo panowie z policji przyjechali...
poszliśmy i zdali nawet ci którzy przejechali slalom prosto i do tego przez połowę drogi na zablokowanym przednim kole...
ps. turbo ten skut to taki specjalnie stjuningowany żeby non stop na kole jeździł???
przychodzimy do szkoły na egzamin teoretyczny o którym poinformowano nas dzień wcześniej, czekamy godzinę, dwie...
przychodzi dyrektorka i mówi że wszyscy mają egzamin zaliczony (mimo iż się nie odbył bo pan od WF-u zachorował), wszyscy się rozeszli i po 30minutach zwołali nas ponownie z tekstem idziemy na praktyczny bo panowie z policji przyjechali...
poszliśmy i zdali nawet ci którzy przejechali slalom prosto i do tego przez połowę drogi na zablokowanym przednim kole...
ps. turbo ten skut to taki specjalnie stjuningowany żeby non stop na kole jeździł???

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Zmieniło się troche z tymi egzaminami, przynajmniej u mnie. Brat zdawał jakieś 3 miesiące temu. Teorię zna naprawde dobrze, a jeśli chodzi o praktykę to zdawał w WORDzie przy egzaminatorze.
I z tego co wiem 2 osoby nie zdały więc nie przepuszczali każdego
I z tego co wiem 2 osoby nie zdały więc nie przepuszczali każdego

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
jeśli się zmieniło to na lepsze, za moich czasów (kurde 19 na karku a ja już mówię za moich czasów)
było inaczej, ale też na drogach było inaczej bo w mojej miejscowości jeszcze 7 lat temu były tylko trzy szpeje, mój skuter, kumpla ogar200 i MZ250 listonosza, takwiec nawet jak przepuścili te 25osób to i tak tylko 6 może 7 wyjechało na czymś na ulice... teraz jest inaczej na mojej wiosce zamiast 3 szpejów są 4 plastiki i chyba ze 20 skuterów... jednakowo z wzrostem popularności skuterów wzrosła liczba zdających a co za tym idzie liczba ludzi którzy wyjechali na ulice...
było inaczej, ale też na drogach było inaczej bo w mojej miejscowości jeszcze 7 lat temu były tylko trzy szpeje, mój skuter, kumpla ogar200 i MZ250 listonosza, takwiec nawet jak przepuścili te 25osób to i tak tylko 6 może 7 wyjechało na czymś na ulice... teraz jest inaczej na mojej wiosce zamiast 3 szpejów są 4 plastiki i chyba ze 20 skuterów... jednakowo z wzrostem popularności skuterów wzrosła liczba zdających a co za tym idzie liczba ludzi którzy wyjechali na ulice...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Szczerze mowiac, to wole zeby taki skuterzysta wyszalal sie poki ma jeszcze skuter 50ccm, bo jak bedzie chcial sie wyszalec, za 3 lata gdy juz ojciec mu kupi duzy motocykl... Mi osobiscie nie imponuja wyglupy, ale nie powiem fajnie jest czasami wycisnac cos z tego malego pierdzacego silniczka, oczywiscie z glowa, i nie slalomem po chodnikach... W pewnym wieku takie szalenstwo przechodzi sami o tym dobrze wiemy 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Ja bym wybil wszytkie kible w okolicy
W zeszlym tygodniu zeszlifowalem sobie moto, przez skuteraska. Następnym razem nie bede hamowal 

-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3