[Aktualności] Mandaty drastycznie wzrosną!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Mandaty drastycznie wzrosną!
Dyskusja na temat: Mandaty drastycznie wzrosnÄ…!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mandaty drastycznie wzrosnÄ…!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mandaty drastycznie wzrosnÄ…!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
To nie dość że po norwegi jak cep musiałem jeździć 80 to teraz tak samo będzie w polsce... masakra<br><hr>wojtas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli chodzi o motocykle to doprowadzi to do tego że nikt do kontroli nie będzie sie zatrzymywał
ciekawe ile się zapłaci za przekroczenia 100km/h ?? Może kara śmierci ... <br><hr>waqu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi się coś zdaje, że jak tak dalej pójdzie z importem aut z zagranicy, to tak czy siak nigdzie samochodem się z miejsca nie ruszymy. A z motocykli będzie trzeba powykręcać blachy, wstawić nitro i uciekać na pałe...
Polski i Polaków nie stać na takie mandaty !! Popatrzcie na ceny mandatów w niemczech - są śmieszne, ale przynajmniej drogi i autostrady nie są śmieszne... tylko profesjonalnie przygotowane do jazdy nawet 400 km/h
pozdrawiam<br><hr>TaJq
Polski i Polaków nie stać na takie mandaty !! Popatrzcie na ceny mandatów w niemczech - są śmieszne, ale przynajmniej drogi i autostrady nie są śmieszne... tylko profesjonalnie przygotowane do jazdy nawet 400 km/h
pozdrawiam<br><hr>TaJq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powiem wam ze to bardzo dobry pomysł z tymi mandatami jak nas nie stać na mandaty po 2 tys to będziemy grzecznie jeździć przepisowo a po drugie jak bedzimy przepisowo jeździć to na co nam nowe drogiKomentatorzy napisał(a):To nie dość że po norwegi jak cep musiałem jeździć 80 to teraz tak samo będzie w polsce... masakra<br><hr>wojtas<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No tak, tylko że 2000zł to zupełnie różna kwota w zależności od tego, kto ile zarabia.<br><hr>Hrabia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko, ze w Niemczech mimo iz przepisowo, to z poludnia na polnoc pojedziesz autostrada i zrobisz to w dosc krotkim czasie. W Polsce z Zakopanego do Gdanska przepisowo w ciagu dnia nie zajedziesz.<br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):To nie dość że po norwegi jak cep musiałem jeździć 80 to teraz tak samo będzie w polsce... masakra<br><hr>wojtas<br>Komentatorzy napisał(a):Powiem wam ze to bardzo dobry pomysł z tymi mandatami jak nas nie stać na mandaty po 2 tys to będziemy grzecznie jeździć przepisowo a po drugie jak bedzimy przepisowo jeździć to na co nam nowe drogiBędzie jak w niemczech jak 70 km/h to 70 i ani gram więciej<br><hr>sewek77<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważam, że to przesada! Niech zbudują autostrady i drogi szybkiego ruchu. Jestem za bezpieczeństwem na drogach, ale nie tędy droga.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heeh widzicie co to p.o.l.s.k.a ...
mało im hajsu... sku.....ą bez komentarza<br><hr>Szajbus GSX-R
mało im hajsu... sku.....ą bez komentarza<br><hr>Szajbus GSX-R
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i wszytko przez tych cepów ktorzy przez miasto jada 160, i nic do nich nie przemawia, bo jak kupił fure z trzeciej reki to czuje się bogiem wszechswiata i królem szos, teraz jak ktoś przez naprawde nieuwage przeroczy predkosc to dostanie po tylku ze kredyt trzeba wziasc.Komentatorzy napisał(a):To nie dość że po norwegi jak cep musiałem jeździć 80 to teraz tak samo będzie w polsce... masakra<br><hr>wojtas<br>
A wszytko przez takich wlasnie cepow<br><hr>kk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości