Scigacz 50ccm, ODBLOKOWANIE i Tłumik od R1
• Strona 1 z 1
Scigacz 50ccm, ODBLOKOWANIE i Tłumik od R1
Witam wszytkich. Mam kilka pytań związanych z motorowarami. Planuje kupić jakiegoś ścigacza 50ccm ponieważ mam 14lat i dysponuje tylko kartą motorowerową (chce wszytko miec legalne). Zwracam się z kilkoma pytaniami:
-Ściągnięcie blokad Legalne/nie? Dlaczego?
-Chciałbym wstawić tłumik np od motoru 600cm dla lepszego dżwięku Legalne/nie? Dlaczego?
-Jakie mogą być ewentualne konsekfencje jeżeli zatrzymają mnie panowie Policjancji i wezmą mnie na hamownie, pomiar wykarze mi 50ccm ale bez blokad? Mogę mieć jakieś nieprzyjemności za sportowy tłumik ?
Proszę o odpowiedzi związane z tematem a nie coś w stylu " Naucz się gówniarzu jeździć, albo że 45km/h mi wsytarczy czy że jestem za młody"
Z góry dziękuję za odpowiedzi
-Ściągnięcie blokad Legalne/nie? Dlaczego?
-Chciałbym wstawić tłumik np od motoru 600cm dla lepszego dżwięku Legalne/nie? Dlaczego?
-Jakie mogą być ewentualne konsekfencje jeżeli zatrzymają mnie panowie Policjancji i wezmą mnie na hamownie, pomiar wykarze mi 50ccm ale bez blokad? Mogę mieć jakieś nieprzyjemności za sportowy tłumik ?
Proszę o odpowiedzi związane z tematem a nie coś w stylu " Naucz się gówniarzu jeździć, albo że 45km/h mi wsytarczy czy że jestem za młody"

Z góry dziękuję za odpowiedzi

W garazu Romet OGAR 200 (60/50), Jawa 50(silnik czeski a rama Romet OGAR 200- zepsuty :/) 

- HaroZzz
- Świeżak
<leży>
po pierwsze dwa słowa zestawione ze sobą -ścigacz i 50ccm to zupełna abstrakcja. Takie coś poprostu nie istnieje
dwa- odblokowywanie jest nielegalne.
trzy- co się góffnem urodziło, kanarkiem nie zdechnie, niczym nie poprawisz dźwięk tego pierdopędu. A napewno nie tłumikiem od R1
chyba że chcesz zepsuć sobie i tak już mizerne osiągi.
po pierwsze dwa słowa zestawione ze sobą -ścigacz i 50ccm to zupełna abstrakcja. Takie coś poprostu nie istnieje

dwa- odblokowywanie jest nielegalne.
trzy- co się góffnem urodziło, kanarkiem nie zdechnie, niczym nie poprawisz dźwięk tego pierdopędu. A napewno nie tłumikiem od R1

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
heh ścigacz
to motorower
Odblokuj śmiało nikt cię na hamownie nie będzie brał nic ci nie zrobią
Do wydechu też nie mogą sie przyczepić... ale wydech od r1?? lol
taki wydech jest jak pół tego "ścigacza"
jak go założysz to będzie cię ściągać na bok
i piździk będzie chodził głośniej i gorzej.
Mój kumpel ma wydech od Cbr 600 w Rs 50 i dźwięk jest taki jakby Wsk bez układu wydechowego.

Odblokuj śmiało nikt cię na hamownie nie będzie brał nic ci nie zrobią
Do wydechu też nie mogą sie przyczepić... ale wydech od r1?? lol

Mój kumpel ma wydech od Cbr 600 w Rs 50 i dźwięk jest taki jakby Wsk bez układu wydechowego.
-
2pac - Świeżak
Czyli rozumiem już że nieopłaca się tracić kasy na jakiś tłumik od dużego motoru bo to nic nieda . Wydech od R1..tak napisałem ;D, ale dziękuję za odpowiedzi. A mogłbym mieć jakieś wieksze problemy z policja jeśli złapali by mnie na 50 ccm przy np. 80km/h ? Dostałbym tylko mandat czy jakies inne konsekfencje sie z tym wiązą?
W garazu Romet OGAR 200 (60/50), Jawa 50(silnik czeski a rama Romet OGAR 200- zepsuty :/) 

- HaroZzz
- Świeżak
nie przejmuj sie... ja mam rs50 i mnie wiele razy łapali przy 100km/h i nic nie mówili. zerkali tylko pod owiewki czy na pewno mam cylinder 50ccm.
Jeśli chodzi o wydech to już lepiej kup sobie przelotowy dedykowany do 50ccm.
Jeśli chodzi o wydech to już lepiej kup sobie przelotowy dedykowany do 50ccm.
-
2pac - Świeżak
hmm Proponuje żeby któryś mod tutaj wparował i porozdawał warny dla 2pac należą się już dwa warny za takie namawianie młodych gówniarzy do łamania prawa.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości