Motocykl vs. samochód
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Motocykl vs. samochód
Warto zobaczyc zanim zacznie sie naprawde odwijać...
http://www.autokrata.pl/ogien/327/motocykl_kontra_samochod/ (otwórz link)
http://www.autokrata.pl/ogien/327/motocykl_kontra_samochod/ (otwórz link)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco, jako mod mógłbyś wrzucać tego typu rzeczy do odpowiedniego działu typu Hyde Park 

Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
a co myslisz o zrx1200? to tez wyglada imponujaco. jeden z chlopakow - anglikow - do roboty wczoraj przyjechal. ale machina. silnik ma sliczny.
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
ja powiem jedno zdanie na temat tego crash testu.
Jak dla mnie manekin nie oddaje calkowicie zachowania czlowieka, i nikt mnie nie przekona ze to nie prawda........ widzialem filmik (moze go znajde to wam pokaze) gdzie pijany motocyklista wpadan na malucha przy predkosci 230km/h !!!!!!!!!!! z moto i malucha nic nie zostaje, kierowca malucha "ded" na miejscu, a pijany motocyklista sam wyszedl z rowu ze zlamanym obojczykiem....... co wy na to???
Jak dla mnie manekin nie oddaje calkowicie zachowania czlowieka, i nikt mnie nie przekona ze to nie prawda........ widzialem filmik (moze go znajde to wam pokaze) gdzie pijany motocyklista wpadan na malucha przy predkosci 230km/h !!!!!!!!!!! z moto i malucha nic nie zostaje, kierowca malucha "ded" na miejscu, a pijany motocyklista sam wyszedl z rowu ze zlamanym obojczykiem....... co wy na to???
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
przelecial gora pewnie.... farciarz cholerny. kiedys widzialem jak pijak spadl ze schodow - az zajeczalo - tak rypal czaszka po schodach - wstal i nic poszedl dalej zataczajac sie. ja bym byl martwy po vzyms taki jestem pewien... zamiast wiec w zbroje na moto to zaczne pic przed jazda
ja tez lubie wyglad koncowki lat 70... mialem kiedys takie motko. ale technika i zawieszenia nie te. dziekujemy. nostalgai to nie wszystko.

ja tez lubie wyglad koncowki lat 70... mialem kiedys takie motko. ale technika i zawieszenia nie te. dziekujemy. nostalgai to nie wszystko.

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
co do smierci to wlasnie czytalem o najglupszej smierci na swiecie:
1miejsce-dzieciak zrobil sobie chustawke na krzyzu nad przepasia (krzyz stal bo kiedys ktos tam zginal) chustal sie i spadl z tym krzyzem.....
2miejsce-stary motocyklista wsiadal na motor i sie przewrocil razem z motorem, kirownica sie wbila mu w twarz......
3miejsce-dwoch pedalow wsadzalo sobie rurki w dupe, jeden chcial poswiecic i zobaczyc co w srodku, zapalil zapalniczke a wraz z nia gazy nagromadzone w rurce, koles zginalod obrazen wewnetrznych.....
to jest smierc.......
Ps. moze i nieprzyjemne ale zabawne w swym tragizmie....
1miejsce-dzieciak zrobil sobie chustawke na krzyzu nad przepasia (krzyz stal bo kiedys ktos tam zginal) chustal sie i spadl z tym krzyzem.....
2miejsce-stary motocyklista wsiadal na motor i sie przewrocil razem z motorem, kirownica sie wbila mu w twarz......
3miejsce-dwoch pedalow wsadzalo sobie rurki w dupe, jeden chcial poswiecic i zobaczyc co w srodku, zapalil zapalniczke a wraz z nia gazy nagromadzone w rurce, koles zginalod obrazen wewnetrznych.....
to jest smierc.......
Ps. moze i nieprzyjemne ale zabawne w swym tragizmie....
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości