Czy Da SiÄ™ ?
• Strona 1 z 1
Czy Da SiÄ™ ?
Siema
mam Pytanie do bardziej znających się na motocyklach niż ja
Posiadam Yamahe tzr125 r i mam pytanie czy moge się na niej uczyć jazdy na tylnim kole chodzi mi o to czy wogule na 125 można coś takie wywinąc
moja Yamaha posiada 40 koni mechanicznych .
mam Pytanie do bardziej znających się na motocyklach niż ja

Posiadam Yamahe tzr125 r i mam pytanie czy moge się na niej uczyć jazdy na tylnim kole chodzi mi o to czy wogule na 125 można coś takie wywinąc

- PinO
- Świeżak
jeżeli ja i moji kumple pare lat temu ćwiczyliśmy na wiejskich sprzętach kaskaderskich jazde na jednym i tak wogóle freestaylu i się udawało nam to czemy na japonskim 35 konnym motocyklu nie da się wszysko się da tylko chęci no i szczęścia!!!!!!!!
- mafioza
- VIP Åšcigacz.pl
viewtopic.php?t=1506&highlight=kole tu jest o jeździe na jednym co prawda chodzi o inny moto ale technika chyba podobna A na forum jest więcej na ten temat tylko poszukaj
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
da sie na 100% w zeszłym roku byłem na SFT w bielawie i wygrał jakiś chłopaczek ktory dosiadał jakąś 50 chyba yamahe wiec dlaczego na 125 by miało sie nie dać:)
pozdrawiam!!!
pozdrawiam!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości