Chcesz się wyżyć? Zrób to tutaj!
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Chcesz się wyżyć? Zrób to tutaj!
Czy zauważyliście ostatnio wzrost zestresowania ludzi? Nie tylko na forum. Wszyscy się kłócą i są nerwowi. Co to się porobiło?
Jak ktoś chce się odstresować może to zrobić w tym wątku zamiast zaśmiecać inne poważne tematy. Liczę na Waszą fantazję

Jak ktoś chce się odstresować może to zrobić w tym wątku zamiast zaśmiecać inne poważne tematy. Liczę na Waszą fantazję

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
Heforn ma racje mnie tez czasami wszystko wkur i dołuje jednoczesnie mysl ze moto bede mial najwczesniej w czerwcu oczywiscie jak zdam te niedoje... mature :/ kto to ku... wmyslil niemoglobyc jak kiedys? jakies gimnazja i matury z dupy :/
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
Więc ja też mam powód...
Na wczorajszych zawodach motocrossowych zaliczyłem 2 solidne gleby, po których na szczęście mam dzisiaj tylko problemy z chodzeniem i spuchniętą lewą rękę. Przy okazji mam skasowany cały tył przy RM tj. plastiki i tłumik. Wprawdzie nic wielkiego, ale najgorszy jest fakt, że podczas obu wyścigów, których zresztą nie ukończyłem ze względu na złamane 2 klamy sprzęgła (jedna w jednym wyścigu druga w drugim...) Pocieszam się jedynie faktem, że były to moje pierwsze zawody z pierwszym wypadem na tor motocrossowy, a przez pierwsze okrążenie w inauguracyjnym biegu jechałem na 4 lub 5 pozycji na 18 zawodników... tylko te gleby piep***** i grząski piach
Szlag...
Następny przystanek Suchedniów 13/14 wrzesień i Puchar Polski w CC, może tam pójdzie lepiej
Na wczorajszych zawodach motocrossowych zaliczyłem 2 solidne gleby, po których na szczęście mam dzisiaj tylko problemy z chodzeniem i spuchniętą lewą rękę. Przy okazji mam skasowany cały tył przy RM tj. plastiki i tłumik. Wprawdzie nic wielkiego, ale najgorszy jest fakt, że podczas obu wyścigów, których zresztą nie ukończyłem ze względu na złamane 2 klamy sprzęgła (jedna w jednym wyścigu druga w drugim...) Pocieszam się jedynie faktem, że były to moje pierwsze zawody z pierwszym wypadem na tor motocrossowy, a przez pierwsze okrążenie w inauguracyjnym biegu jechałem na 4 lub 5 pozycji na 18 zawodników... tylko te gleby piep***** i grząski piach

Następny przystanek Suchedniów 13/14 wrzesień i Puchar Polski w CC, może tam pójdzie lepiej

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Labiss napisał(a):Hefron ty brudny telewizorze do tego jest już temat ! Można się wyzywać w moim OFFTOPIE !
Labiss Ty zezowaty koci rzygu co ogląda kreskówki dla małych dzieci - to chyba nic nie szkodzi? Możesz się tu wyżyć razem z innymi.
Chłopaki i dziewczyny jeszcze za mało mięsa!

Manhatan graty. Nie zrażaj sie!
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):jak pracowalem to zjabeista pogoda, wolne jest wakacje a tu *** deszcz :/
no mnie dokładnie to samo niezmiernie wku**ia!!! Miałem być w ten weekend na morzem ale nie opłaca sie przecież jechac w taką pogode.

-
2pac - Świeżak
kurwa Szymon jesteś the best , zajebałeś niezłe widowisko ,normalnie kosmos no i to co przeżyłeś ,zasrany Rocki leży i płacze przy Tobie ,
hefron też zauważyłem ,że ludzie ostatnio na forum są aż nadto nerwowi ,dobry temat w kurwę
hefron też zauważyłem ,że ludzie ostatnio na forum są aż nadto nerwowi ,dobry temat w kurwę

-
House MD - Świeżak
wy wszyscy jestescie pojebani.. was nie mozna sadzic! was trzea leczyc!!
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości