PEKIN 2008 \ występy Polaków
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
PEKIN 2008 \ występy Polaków
Interesuje siÄ™ ktoÅ› tym co dzieje siÄ™ w Pekinie na Olimpiadzie?
Wygadajmy siÄ™ tutaj.
Pierwszy ważny news! Polscy siatkarze w ćwierćfinale! Wygraliśmy z Serbami. Oby tak dalej.
Wygadajmy siÄ™ tutaj.
Pierwszy ważny news! Polscy siatkarze w ćwierćfinale! Wygraliśmy z Serbami. Oby tak dalej.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
A to olimpiada nowa jest? :O
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
ja wielki fan siatki, sądzę że siatkarze na pewno będą na podium i tak samo szczypiorniści
liczę na złoto w siatce a w piłce ręcznej to myślę, że stać ich na srebro/złoto.

"...cztery kola poruszają ciało, dwa poruszają dusze..."
- kreska
- Świeżak
Mysle ,ze siatkarze i szczypiornisci moga zdobyc medale ,a reszta to chybil trafil
Naprawde kittowo nam idzie ,ze szok ,ciekaw jestem jak sie oni w ogole przygotowali na Pekin xD

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
i mamy złoto w kajakarstwie 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
dla mnie jest przykre, że w polsce głównie pieniądze inwestują w piłke nożną, a Ci patracze jak mają reprezentować polske to odstawiają parodie polskiej komedii.
Za to inne dyscypliny sportu gdzie faktycznie ludzie robią to z zamiłowania a nie dla pieniędzy, nie są juz tak rozpowszechnione i nie są tak mocno finansowane.
Lepiej zainwestować w gwiazdeczki, które wyjdą na boisko z żelem na włosach, przegrają mecz, wyjdą zgarną kase, a potem jeszcze w wywiadach pokażą jakie mają IQ...
Za to inne dyscypliny sportu gdzie faktycznie ludzie robią to z zamiłowania a nie dla pieniędzy, nie są juz tak rozpowszechnione i nie są tak mocno finansowane.
Lepiej zainwestować w gwiazdeczki, które wyjdą na boisko z żelem na włosach, przegrają mecz, wyjdą zgarną kase, a potem jeszcze w wywiadach pokażą jakie mają IQ...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Marcin masz rację z tymi pseudopiłkarzami ,cioty kompletne a ludzie z pasją i talentem nie mają jak trenować (warunki itd) jaki show dali nam wioślarze ,Szymon Kołecki normalnie piękne. A ta ciota listkiewicz i ta reprezentacja ,co nie ma siły biegać po boisku to dla mnie jedno wielkie gówno.Cenię tylko Boruca.
-
House MD - Świeżak
No no polaczki zaczynają coś wygrywać hehe może Chiny wyprzedzimy w klasyfikacji medalowej hyhy ;D
A tak na poważnie to gratulacje i niech następni wygrywają bo to jest coś pięknego jak Mazurka Dąbrowskiego można wysłuchać
A tak na poważnie to gratulacje i niech następni wygrywają bo to jest coś pięknego jak Mazurka Dąbrowskiego można wysłuchać
-
masino - Świeżak
z każdego kto pojechał na olimpiade Polska może być dumna, niezależnie od wyniku.
PS zabroniłbym puszczania meczów piłki nożnej w tv przez najbliższy rok
PS zabroniłbym puszczania meczów piłki nożnej w tv przez najbliższy rok

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości