Trąba powietrzna na południowym zachodzie .
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jest jakiś forumowicz poszkodowany ?Można byłoby pomóc...
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Szczerze współczuje wszystkim typ którzy stracili dach nad głową itp. Pogoda to żywioł, tego nie mozna przewidzieć, niestety.
Sam kiedyś przezyłem zjawisko gradu o wielkośći 5cio złotówki
Niedługo to trzesienia ziemi będą norma w Polsce. Ile razy w historii dochodziło do potęzyn trzęsień ziemi, tąpnieć - zwłaszcza na obszarach Karpat i Sudetów, rzecz jasna. A przeciez jeszcze niedawno z 15-20 lat temu odnotowano wstrząsy 4-5 stopni w skali Richtera! Historia lubi sie powtarzać. Zreszta na Podhalu to chyba było.
Nienawidze zimna, deszczu. MógÅ‚bym żyć w klimacie gdzie temperatury siÄ™gajÄ… 40ºC. Etiopia to jest kraj dla mnie - srednia rocznych temperatur to 35ºC.
W Polsce zima trwa 8 miesiecy, juz na koncu wrzesnia zeszłego roku pojawiły sie przymrozki. A na koniec kwietnia to jeszcze w kurtce łaziłem. Pies je*ał ten durny kraj.
Sam kiedyś przezyłem zjawisko gradu o wielkośći 5cio złotówki

Niedługo to trzesienia ziemi będą norma w Polsce. Ile razy w historii dochodziło do potęzyn trzęsień ziemi, tąpnieć - zwłaszcza na obszarach Karpat i Sudetów, rzecz jasna. A przeciez jeszcze niedawno z 15-20 lat temu odnotowano wstrząsy 4-5 stopni w skali Richtera! Historia lubi sie powtarzać. Zreszta na Podhalu to chyba było.
Nienawidze zimna, deszczu. MógÅ‚bym żyć w klimacie gdzie temperatury siÄ™gajÄ… 40ºC. Etiopia to jest kraj dla mnie - srednia rocznych temperatur to 35ºC.
W Polsce zima trwa 8 miesiecy, juz na koncu wrzesnia zeszłego roku pojawiły sie przymrozki. A na koniec kwietnia to jeszcze w kurtce łaziłem. Pies je*ał ten durny kraj.
Ostatnio edytowano 16/8/2008, 13:09 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
-
turboponczek - MEGA TROLL
Jest długi weekend, a nad morzem ludzie siedzą w domach i się wkurwiaj*.Dlaczego? Bo przyjechali, a tutaj angielska pogoda rządzi
.Już z tydzień pada i pada i pada, jedynie zostają nocne balety
.Wiało wczoraj nieźle, kilka dachówek przesunęło mi... 

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
ja jestem ze slazka i w nocy jak spalem to po oknie lecial grad wielkosci ping pongow tyle ze jedne okno szczaskane a po za tym nic mi nie jest
Ma ktos spowalnieacz do przyspieszacza
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
we wro, spokojnie, trawnik mi podlało trochę to trzeba bedzie prędzej kosić.
I poza zmoczonymi butami można tylko dziękować że nie było poważniej. Współczucie dla dotkniętych, zmiany klimatyczne w cholerę daja we znaki się.
I poza zmoczonymi butami można tylko dziękować że nie było poważniej. Współczucie dla dotkniętych, zmiany klimatyczne w cholerę daja we znaki się.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
U mnie spoko ,tylko sie poblyskalo w nocy ,a teraz jest lekki wiatr i troche pada ,a tak poza tym to w dzien sloneczko nawet wyjrzalo.
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
A w Anglii świeci słoneczko 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
jordan23 napisał(a):Jest jakiś forumowicz poszkodowany ?Można byłoby pomóc...
Wiesz co... opad cyców. A innym ludziom nie warto pomóc, jeśli masz możliwość?
Kretyński tekst
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości