MotoGP w Brnie
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco poślij mi tą kasetę mail'em czy coś . Hehe, pozostaje znaleźć na necie chyba... Kurde, że też akurat wtedy musieli mnie wyciągnąć... Tak myślałem, że między nimi będzie walka. Tak samo w 250ccm trafiłem zwycięzcę . W 125ccm też się trochę działo przez ponad połowę wyścigu i w samej końcówce.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Re: MotoGP w Brnie
Silver napisał(a):Fotel, TV i chodne piwo gotowe. Ciekawe co pokarzą
hehe osobiście polecam obejżeć z trybun .... klimat nie z tej ziemii w tym roku więcej atrakcji, w przerwie mieliśmy pokazy lotnicze .... poezja .... a noc przed wyścigiem .... kurcze tak właściwie to dla tej nocy mógł bym tam jeździć .... aż boję się pomyśleć co jest w innych krajach
'If you're not gonna die doing it..do it'
-
enzo - Świeżak
Jezdzimy co roku ze Slaska.Warto juz od soboty dla tej nocy przed ,nigdy nie bylem na zlocie ktory by sie z tym rownal.
Biorac pod uwage relacje cena-jakosc polecam trybune C
Gdyby ktos chcial w wiekszej ekipie to prosze o kontakt
- torowiec
- Świeżak
torowiec napisał(a):Jezdzimy co roku ze Slaska.Warto juz od soboty dla tej nocy przed ,nigdy nie bylem na zlocie ktory by sie z tym rownal.
Ja chce jechać w większej ekipie, kontaktuje się ;] Jakby co to pamietaj o mnie
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Natasha napisał(a):Właśnie się zastanawiałam która trybuna będzie najlepsza. Po raz pierwszy tam jade więc mam nadzieję,że trafie. Bilety kupujesz na miejscu? Mam nadzieje,że ich liczba nie jest ograniczona:)
Bilety zawsze mozesz kupic na miejscu i na pewno ich nie braknie , a co do trybun to jak pisalem wg. mnie najlepsza C biorac pod uwage cene (choc ta co roku sie zmienia niestety do gory)w ubieglym roku to bylo cos okolo 150pln w przeliczeniu. dobra rowniez D i troche tansza
Hefron fajnie ze sie piszesz ekipa spoko a dokladnie umowimy sie jak juz bedzie troche blizej .Narka
- torowiec
- Świeżak
tez sie wybieram, bede jechal z Pragi moze sie jakos umowimy albo na trasie albo na miejscu?
moze na SBK tez sie wybieracie?
1000 K5
1000 K5
- Przemo1000
- Świeżak
Przemo1000 napisał(a):tez sie wybieram, bede jechal z Pragi moze sie jakos umowimy albo na trasie albo na miejscu?
1000 K5
Ja jadę na World SBK do Brna (22 lipiec). Czy ktoś się z tego forum w tym samym czasie również wybiera?
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Zielona Góra to wcale nie jest dziura, mam sentyment do okolic w. lubuskiego. Jeżeli chodzi o Brno to my będziemy zapewne od piątku/soboty, tak aby móc poobserwować treningi. Można się jakoś spotkać skoro również tam będziesz, ale o tym to zgadamy się ew. na priv.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
-
Lovtza - Moderator
Czas juz chyba odswiezyc temat.
Jedziemy w 4 motocykle w sobote przed poludniem.Mieszkam 30km od przejscia w Cieszynie ,a stad to okolo 3h na miejsce.Jezeli komus pasuje ten termin i chce pojechac w wiekszej ekipie to dawac znac.Ze wzgledu na to, ze jezdzimy tam od paru lat chetnie sluze pomoca tym ,ktorzy jada 1szy raz
Jedziemy w 4 motocykle w sobote przed poludniem.Mieszkam 30km od przejscia w Cieszynie ,a stad to okolo 3h na miejsce.Jezeli komus pasuje ten termin i chce pojechac w wiekszej ekipie to dawac znac.Ze wzgledu na to, ze jezdzimy tam od paru lat chetnie sluze pomoca tym ,ktorzy jada 1szy raz
- torowiec
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości