Proste pytania i szybkie odpowiedzi
Zajebiscie ,tu tez musicie smietnik robic
Takie rozmowy to sobie na gg piszcie ,a herbatkowy takie pytania to mozesz zadawac swoim kolegom z podworka.

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Kolejny skurwysyn ktory nie robi offtopa, evil 70% twoich postow to wlasnie takie zwroty jakim popisales sie powyzej, i czemu ty nie masz warna? Macie sie za nie wiem kogo, a kazdy z was jest najelpszy przez internet, i to przez internet jest w stanie naublizac i nawyszydzac, jesli bawi was takie postepowanie to wybaczcie ale sami nie dorosliscie. Zauwazcie, ze to nie ja stwarzam konflikt tylko jakis pajac ktory offtopujac oskarza mnie o offtop.
Czy benzyna bezsiarkowa rozni sie czyms od bezolowiowej?
Czy benzyna bezsiarkowa rozni sie czyms od bezolowiowej?
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Ja nie wiem skad masz takie doswiadczenia, ale popisales sie jedynie na poziomie 13-letniego kozaka. Mlodzi gniewni... I powiedzcie mi, kto tu robi offtop? I sam pierwszy mnie obaziles slowem "czop" wiec sam zwazaj na slowa, bo pewnego dnia skonczysz podstawowke, a w gimnazjum mozna w glowe dostac za takie teksty. Dyskusje z toba zakanczam, wiec daruj sobie swoje docinki, bo dzialaja one moze na kolegow z klasy, ale mnie nie ruszaja.
O ile zwieksza sie cisnienie w oponach, gdy jedziemy w temperaturze 30 C ?
O ile zwieksza sie cisnienie w oponach, gdy jedziemy w temperaturze 30 C ?
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Przez internet ludzie nieco inaczej sie zachowuja i nieco inaczej patrza na innych.
-
herbatkowy - Bywalec
Tak naprawde tylko niepotrzebnie robimy syf w tematach, po co sie ciagle zrec nawzajem? Analogicznie to my powinnismy sie razem trzymac 

-
herbatkowy - Bywalec
teraz to wy robicie offtop z tego tematu i może dajcie sobie buzi na zgodę i po sprawie:)
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
herbatkowy napisał(a):
Lubi mnie wiklad, icid i olo113 i to mi chyba starczy. A tak wogole, co to ma do rzeczy :O
Icid Ci nawet w ramach wdzięczności warna dał

weźcie go stąd...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
widzę ze Herbatowy dostał ostrzeżenie za wyzywanie innych użytkowników a Evil juz sie pod wyzywanie nie podciaga mowiac do innych "pajacu" tak jak było napisane wczesniej jest lubiany i moze pisać co mu sie podoba ale cóż są równi i równiejsi.... Sorki za Ciągniecie offtopa
już kończe:D

Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
-
Kiju - Świeżak
herbatkowy napisał(a):Marynarzyk robisz tu offtop, jesli nie zauwazyles? Temat ma jasna nazwe wiec za przeproszeniem wypier*** bo sam smietnik robisz.
Nie czapisz sie do pytania "jaki kolor ma zielony maluch" ale do mojego sie czepiasz tak? A to kij ci w czolo juz sily nie mam sie z wami uzerac i kulturalnie z wami nie idzie sie dogadac.
Zeby nie bylo offtopu:
Ile wazy hayabusa? (wiem ze to jest na google, ale poprostu pytam)
Nie wiem czy zauwazyles ,ale Twoje pytania sa z dupy wyjete i moge je postawic na rowni z pytaniami w Radiu Maryja ,wiec zamilcz i wydupiaj pneumatyzować się z pawianem. Ja zalozylem ten temat i mial byc w miare powazny ,jakies male OT to nic groznego ,ale takie Twoje pytania tworza wspanialy mikroklimat obory.
Jednym slowem odejdz Ty niedokochany przez bezdomne świstaki kozi pypciu. Dziekuje.
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Wiecie co, uważam że fajnie by było, jakby jakiś moderator posprzatał teraz te offtopy w paru tematach po herbatce a za każdy jego post nie tak dał mu następnego warna, nazbiera mu się ich troche wiecej i jego czas przez któy nie będzie mógł zawitać na forum też się zsumuje. Będzie spokój.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Nie wiem czy ten temat ma zbyt wielki sens, bo każdy kto tu wpada dodaje coś nie na temat od siebie. W końcu pojawia się następna zakładka i pytanie zostaje w tyle, czy tam w du**. Ktoś kto je zadał nie dostaje w końcu odpowiedzi i mija się to z celem. Korzystając z okazji, nie zakładam nowego tematu i krótko pytam:
Ile czasu trzeba dać na spłynięcie oleju silnikowego (mniej więcej) przy jego wymianie na nowy???
Proszę o odpowiedź, a nie spam.
Ile czasu trzeba dać na spłynięcie oleju silnikowego (mniej więcej) przy jego wymianie na nowy???
Proszę o odpowiedź, a nie spam.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć... Dla niektórych to banalne, dla mnie nie bo z mechaniką motocyklową w praktyce mam tyle doczynienia co 0 i wole pytać teraz oczekując odpowiedzi niż, jak moto będzie stał przed domem, a ja będę się martwić. Jak wyleje się większość to jeszcze będzie kapał długo, zastanawiam się czy to ma jakiś wpływ, czy nie. W każdym razie 48 godzin evil, to "trochę" za dużo.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum