[Galerie foto] Wyścigi 1/4 mili - lotnisko Dajtki -..
• Strona 1 z 1
[Galerie foto] Wyścigi 1/4 mili - lotnisko Dajtki -..
Dyskusja na temat: Wyścigi 1/4 mili - lotnisko Dajtki - Olsztyn
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi 1/4 mili - lotnisko Dajtki - Olsztyn
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi 1/4 mili - lotnisko Dajtki - Olsztyn
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda,że nie ma żadnego mojego zdjęcia pomimo,że wygrałem swoja klasę... Szkoda gadać.<br><hr>Łukaszek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A podpisałeś z kimś umowę, że te foty ma Ci zrobić? Bo o ile wiem fotografowie niekoniecznie muszą znać sie na motorach. Oni publikują zdjęcia poprawne merytorycznie (kadr i ostrość). Jaką klasę wygrałeś?<br><hr>GapaKomentatorzy napisał(a):Szkoda,że nie ma żadnego mojego zdjęcia pomimo,że wygrałem swoja klasę... Szkoda gadać.<br><hr>Łukaszek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
soki że niema cie na żadnym zdjęciu ale może znajdziesz sie tu n tych fotach tu jest ponad 250 fot <a href="http://www.szajba.eu.org/?q=content/motopiknikolsztyn2008" target="blank" class="link">http://www.szajba.eu.org/?q=content/motopiknikolsztyn2008</a><br><hr>szajbaKomentatorzy napisał(a):Szkoda,że nie ma żadnego mojego zdjęcia pomimo,że wygrałem swoja klasę... Szkoda gadać.<br><hr>Łukaszek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda też,że Paweł Łasiński(kawasaki zzr 1400)użył podtlenku azotu(nitro) w eliminacjach i jego najlepsze czasy zostały zapisane w klasach B3 i STREET 10,5.W tych klasach nie jeżdżą motocykle z turbo lub z nitro.DZIWNE,że organizatorzy tego nie zauważyli a tym bardziej uczestnicy.Ciekawe co o tym myślą ci którzy z nim niby przegrali?<br><hr>Obserwator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważam że jeżeli chodzi o organizowane zawody na 1/4 mili w Dajtkach w Olsztynie to uważam że jest na wysokim poziomie. Niestety nie można tego powiedzieć o wszystkich zawodnikach którzy tam startują. Dużo zawodników którzy posiadają sponsorów i mają dobry sprzęt i brak im predyspozycji do tego sportu zarzuca kierowcom którzy w przeciwieństwie do nich mają talent a nie mieli takie szczęścia jak oni że oszukują. Dobrym przykładem jest team który posiada czerwoną Suzuki Hayabusa. Czasy które wykręca są marne w porównaniu zawodnikami z innych krajów, motory ich są na swój sposób profesjonalnie przygotowane do wyścigów i moc ich przekracza często dwukrotnie mocy seryjnych motorów, lecz często przegrywają z nimi.
Brakuje u nas dobrych selekcjonerów którzy by mogli wyłowić dobrych zawodników i znaleźć im sponsorów którzy by mogli nas reprezentować godnie, niż inwestować w słabych zarówno pod względem talentu jak braku doświadczenia zawodników którzy umieją się tylko promować. <br><hr>dragi
Brakuje u nas dobrych selekcjonerów którzy by mogli wyłowić dobrych zawodników i znaleźć im sponsorów którzy by mogli nas reprezentować godnie, niż inwestować w słabych zarówno pod względem talentu jak braku doświadczenia zawodników którzy umieją się tylko promować. <br><hr>dragi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważam że jeżeli chodzi o organizowane zawody na 1/4 mili w Dajtkach w Olsztynie to uważam że jest na wysokim poziomie. Niestety nie można tego powiedzieć o wszystkich zawodnikach którzy tam startują. Dużo zawodników którzy posiadają sponsorów i mają dobry sprzęt i brak im predyspozycji do tego sportu zarzuca kierowcom którzy w przeciwieństwie do nich mają talent a nie mieli takie szczęścia jak oni że oszukują. Dobrym przykładem jest team który posiada czerwoną Suzuki Hayabusa. Czasy które wykręca są marne w porównaniu zawodnikami z innych krajów, motory ich są na swój sposób profesjonalnie przygotowane do wyścigów i moc ich przekracza często dwukrotnie mocy seryjnych motorów, lecz często przegrywają z nimi.
Brakuje u nas dobrych selekcjonerów którzy by mogli wyłowić dobrych zawodników i znaleźć im sponsorów którzy by mogli nas reprezentować godnie, niż inwestować w słabych zarówno pod względem talentu jak braku doświadczenia zawodników którzy umieją się tylko promować.<br><hr>dragi
Brakuje u nas dobrych selekcjonerów którzy by mogli wyłowić dobrych zawodników i znaleźć im sponsorów którzy by mogli nas reprezentować godnie, niż inwestować w słabych zarówno pod względem talentu jak braku doświadczenia zawodników którzy umieją się tylko promować.<br><hr>dragi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl