Ktory najlepszy i dlaczego??
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
greddy napisał(a):Kazdy bedzie chwalil swoje i tyle.Wlasciciel hondy powie, ze porownywal z 636 i lepiej sie zbiera f4.Wlasciciel 636 powie, ze porownywal z f4 i lepiej sie zbiera kawa.
słusznie! Ale F4 zbiera się najgorzej...

-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 nienawidzi rzedowek hondy
zreszta to chlopak zakochany w yamahah i wlasciwie juz z gory zawsze wiadomo co wybierze
oglnie to trzeba ogladac, pojezdzic i wybrac to co najbardziej przypadnie do gustu, mi sie wszystkie trzy podobaja ale jakbym mial sie zdecydowac na jakis to nie wiem co bym wybral, erki pewnie sa i najszybsze z tego towarzystwa ale to typowe sporty a ile osob z tego forum jezdzi po torze? nie to lepsze co lepsze tylko to co lepsze w danym momencie

zreszta to chlopak zakochany w yamahah i wlasciwie juz z gory zawsze wiadomo co wybierze

oglnie to trzeba ogladac, pojezdzic i wybrac to co najbardziej przypadnie do gustu, mi sie wszystkie trzy podobaja ale jakbym mial sie zdecydowac na jakis to nie wiem co bym wybral, erki pewnie sa i najszybsze z tego towarzystwa ale to typowe sporty a ile osob z tego forum jezdzi po torze? nie to lepsze co lepsze tylko to co lepsze w danym momencie

na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
Czasami trzeba warto spojrzec troche dalej nisz za czobek swojego nosa, odkryc cos nowego, to potrafi zmienic swiatopoglad.
Nie samym okiem czlowiek zyje. Do tego dochodza inne wlasnosci, jezdne, expluatacyjne.
R czy CBR hm, dzisiaj to jutro tamto.
Nie samym okiem czlowiek zyje. Do tego dochodza inne wlasnosci, jezdne, expluatacyjne.
R czy CBR hm, dzisiaj to jutro tamto.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
ja rozwieje wszelkie watpliwosci!!!!! najlepsza jest kawa zx-6r najlepiej z 2000r i najlepiej szaro-czarna bo ja taka mam i taka jest najlepsza!! 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Wlasnie predkosc to nie wszystko, przyspieszenie zreszta tez. Wole dobre zawieszenie, hamulce, niezgrzytajaca skrzynie biegow i ogolnie koncepl motocykla, a ten kazdy wybiera sobie sam. Proponuje wiec przejechac sie owymi i wybrac ten wlasciwy, bo cala ta dyskusja do niczego nie prowadzi.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości