KIBICUJ z nami BARTKOWI - na Red Bull X-Fighers w Warszawie
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ceny biletów zależne od siedzenia.
Kategoria cenowa Typ klienta Ilość Cena
Krzesełka Normalny 159.00 PLN
Ławki Normalny 129.00 PLN
Stojące Normalny 89.00 PLN
https://shop.ticketpro.pl/event_detail.asp?evnt=2310
Kategoria cenowa Typ klienta Ilość Cena
Krzesełka Normalny 159.00 PLN
Ławki Normalny 129.00 PLN
Stojące Normalny 89.00 PLN
https://shop.ticketpro.pl/event_detail.asp?evnt=2310
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
I jak ostatecznie sprawa stoi? Kazdy kupuje bilet na własną rękę i spotykamy sie na miejscu ? Czy macie jakis inny pomysł?
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
-
zdzichu123 - Bywalec
Ja już nie czekałem i zakupiłem wcześniej. Jak tak dalej pójdzie to wyprzedają wszystkie bilety.
BW- największe świry
-
Grochu1988 - Świeżak
W jakim sektorze macie kupione bilety ? Bo zostaly tylko stojace mejsca... Kupuje ktos? Jak by co to kupujcie w sektorze A
EDIT:
I mam jeszcze jedno pytanko dotyczace noclegu, gdzie spicie? Znacie moze jakis hotel czy cos gdzie mozna sie przespac? I jakie mniejwiecej będą koszty? Czy moze jakos inaczej to planujecie? Prosil bym o wypowiedzi w tej sprawie. Pozdrawiam
EDIT:
I mam jeszcze jedno pytanko dotyczace noclegu, gdzie spicie? Znacie moze jakis hotel czy cos gdzie mozna sie przespac? I jakie mniejwiecej będą koszty? Czy moze jakos inaczej to planujecie? Prosil bym o wypowiedzi w tej sprawie. Pozdrawiam
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
-
zdzichu123 - Bywalec
No właśnie. Do mnie też nikt nic nie pisał na ten temat:( Będzie coś organizowane czy nie?? Bo jak nie to trzeba zakupić bilety!
BW- największe świry
-
Grochu1988 - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Szczerze to jak ktos czeka ,to niech lepiej kupi ,bo sie nie doczeka
I tak już o miejscach siedzących można zapomnieć
Kam25 napisał(a):A kto Ci będzie siedział na takiej imprezie
No wiadomo że będzie grubo ale jak wpadniesz prędzej to na chwiłke sypniesz sie na ławke
Ostatnio edytowano 26/7/2008, 18:28 przez Wzmocniony, łącznie edytowano 1 raz
- Wzmocniony
- Świeżak
Rowniez bardzo chetnie bym sie wybrala =)))
Prosze o bardziej szczegolowe informacje na ten temat , tzn ceny , miejsce w ktorym mieli bysmy sie zgromadzic i czy ewentualnie zabrac jakis sprzet ze soba =)))
Gdzie mozna znalesc informacje o tym ile biletow zostalo , oraz strone na ktorej mozna je zamowic??
posty to sie edytuje... kravec
Prosze o bardziej szczegolowe informacje na ten temat , tzn ceny , miejsce w ktorym mieli bysmy sie zgromadzic i czy ewentualnie zabrac jakis sprzet ze soba =)))
Gdzie mozna znalesc informacje o tym ile biletow zostalo , oraz strone na ktorej mozna je zamowic??
posty to sie edytuje... kravec
Dla Nas hobby to malo !!
- Jorra
- Świeżak
Został miesiąc, a tu z biletami robi się krucho. Chyba ta wspólna akcja padła śmiercią naturalną
BW- największe świry
-
Grochu1988 - Świeżak
Witam
rzeczywiście o akcji było cicho. Bo czekałem na bilety. Ale w końcu przyszły i mam je. Zakupiłem hurtowo 100 biletów w sektorze B2. Bilety te są przeze mnie odsprzedawane wyłącznie ludziom z forum Ścigacz.pl. Kosztują 159 zł za sztukę (po tyle je kupowałem w TicketPro). Jeżeli ktoś jest użytkownikiem tego forum, posiada koszulkę Ścigacz.pl i chciałby siedzieć razem z Ultrasami Ścigacz.pl to proszę o kontakt:
GG: 232 16 44
Wszystkie osoby, które w tym wątku wyrażały zainteresowanie biletami, wciągnąłem na listę i wysłałem im wiadomość na GG. Jeżeli ktoś jeszcze chce bilety po 159 zł w sektorze B2, to proszę o kontakt - jeżeli będę jeszcze miał bilety to chętnie służę pomocą.
rzeczywiście o akcji było cicho. Bo czekałem na bilety. Ale w końcu przyszły i mam je. Zakupiłem hurtowo 100 biletów w sektorze B2. Bilety te są przeze mnie odsprzedawane wyłącznie ludziom z forum Ścigacz.pl. Kosztują 159 zł za sztukę (po tyle je kupowałem w TicketPro). Jeżeli ktoś jest użytkownikiem tego forum, posiada koszulkę Ścigacz.pl i chciałby siedzieć razem z Ultrasami Ścigacz.pl to proszę o kontakt:
GG: 232 16 44
Wszystkie osoby, które w tym wątku wyrażały zainteresowanie biletami, wciągnąłem na listę i wysłałem im wiadomość na GG. Jeżeli ktoś jeszcze chce bilety po 159 zł w sektorze B2, to proszę o kontakt - jeżeli będę jeszcze miał bilety to chętnie służę pomocą.
-
Alonzo - Administrator
Acha. Bilety te co mam szybko się rozchodzą. Zostało mi jeszcze jakieś 10 sztuk z ogólnej puli 100. Co prawda nie wszyscy wpłacili ale bilety zamówili ludzie, którzy od dawna są na forum. Więc za wiele sztuk się nie zwolni.
Jeżeli chcecie je ode mnie odkupić, to musicie się pospieszyć.
Jeżeli chcecie je ode mnie odkupić, to musicie się pospieszyć.
-
Alonzo - Administrator
Ja potwierdzam chęć zakupu na 10000000000%.
Wysłałem info na GG i priv.
Wysłałem info na GG i priv.
www.motokwidzyn.pl | | Zetor750 | http://bikepics.com/members/patryho/07z-750/
-
patryho - Świeżak
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe