spostrzeżenie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
mar111cin napisał(a):TurbopONczek, mam troche więcej od Ciebie, na tyle żeby nie pisać pączek przez ON i nie bulwersować się jak gówniarz, a ostatnio podskakujesz na forum jakbyś cieczki dostał. Co zresztą widać po Twoich ostrzeżeniach. Jeszcze troche i będziesz mógł sobie założyć nowe konto już bez błędu ortograficznego.
Pragne zauwazyć ze celowo mam ON w nickname - tak jak Ty masz 111. Z polskim raczej nie miałem problemów. Zreszta greddy zorientował się.
Czy ja bulwersuje się ? - powiedz w którym momencie ?
Bedziesz teraz na mnie najeżdżał bo spytałem ile masz lat ? Widze ze juz drugi ma problem z odpowiedzią. Wstydzicie sie swojego wieku ? Macie coś do ukrycia ? Nie rozumiem. Powaznie, zdziwiony jestem taką reakcją.
kravecsię napisał(a):się teraz popisałeś dorosłością......
ze jak ?
chodziło mi ze niegrzecznie sie pytać kobiet o wiek, ale kolesia.. chyba juz nie.
A tak na marginesie.. "siÄ™" pisze siÄ™ zawsze po czasowniku.
wyluzujcie poślady.
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):
Pragne zauwazyć ze celowo mam ON w nickname - tak jak Ty masz 111. Z polskim raczej nie miałem problemów. Zreszta greddy zorientował się.
Bedziesz teraz na mnie najeżdżał bo spytałem ile masz lat ? Widze ze juz drugi ma problem z odpowiedzią. Wstydzicie sie swojego wieku ? Macie coś do ukrycia ? Nie rozumiem. Powaznie, zdziwiony jestem taką reakcją.
nie kłam kochanie masz tutaj swojego posta z 4 sierpnia 2007roku, jak pare osób zdarło z Twojego nicku.
turboponczek napisał(a):dlaczego mi nikt nie powiedział ze sie je*nołem w nicku ?
i co pomyliłeś się tak ? żenua.fr
Co do mojego wieku to go wcale nie ukrywam jakbyś nie zauważył. Wystarczy że klikniesz w moje gadu i w katalogu publicznym masz wyraźnie podane. Jednak zdążyłem zauważyć że inteligencją niestety nie grzeszysz, masz dziwne i głupie pomysły. Następnym razem jak coś będziesz pisał o marcinie to sie dobrze upewnij. Zresztą jak o sobie będziesz coś pisał to też się dobrze upewnij że wcześniej nie mówiłeś co innego, bo inaczej się tylko ośmieszasz.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):turboponczek napisał(a):
nie kłam kochanie masz tutaj swojego posta z 4 sierpnia 2007roku, jak pare osób zdarło z Twojego nicku.turboponczek napisał(a):dlaczego mi nikt nie powiedział ze sie je*nołem w nicku ?
i co pomyliłeś się tak ? żenua.fr
Co do mojego wieku to go wcale nie ukrywam jakbyś nie zauważył. Wystarczy że klikniesz w moje gadu i w katalogu publicznym masz wyraźnie podane. Jednak zdążyłem zauważyć że inteligencją niestety nie grzeszysz, masz dziwne i głupie pomysły. Następnym razem jak coś będziesz pisał o marcinie to sie dobrze upewnij. Zresztą jak o sobie będziesz coś pisał to też się dobrze upewnij że wcześniej nie mówiłeś co innego, bo inaczej się tylko ośmieszasz.
stary to było pisane z ironią............................nawet jebnąłem napisałem przez O zamiast Ą. Naprawde teraz żes mnie rozjebał totalnie. Nie pomysliłem sie, specjalnie przez ON napisałem.
Tu nie chodzi o to ze ja chce sie dowiedziec ile masz lat, tylko dlaczego masz taki opór zeby to napisać.
Poprostu zejdz ze mnie. Nie miałes powodów zeby na mnie naskakiwać.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Ale macie problemy o głupie lata sie sprzeczać
W necie tylko pedofile pytaj o wiek (joke)
W necie tylko pedofile pytaj o wiek (joke)
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
Nie doceniacie Ponczka.. Chłopak bardziej inteligentny niż wam się wydaje "wyjadacze". To, że ktoś pisze z jajem i ironią nie znaczy, że jest szczaw i idiota. Pączku jestem z Tobą A to całe żenua i ten zasrany żal.pl to jest dopiero oklepany i żenujący. Dupa.de
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
kurcze skończcie już. było kilka niewinnych wtyków, a teraz mała wojenka się zrobiła. dajcie sobie buzi i koniec!
-
SQ - Mieszkaniec forum
viewtopic.php?p=104363&highlight=#104363
ironia
zejdź ze mnie? - to Ty następnym razem nie dopisuj mojego do swoich wywodów.
ironia
zejdź ze mnie? - to Ty następnym razem nie dopisuj mojego do swoich wywodów.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości