spostrzeżenie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
spostrzeżenie
Witam zauważyłem bardzo ciekawa zależność, ze tylko młodzi motocykliści lub przyszli motocykliści pytają sie jakie moto wybrać, Starsi Ci co już roche kilometrów połkneli nie pytają sie czy wybrac R6 czy może R1
Wiem że nie odkryłem ameryki ale jakoś tak mnie tchneło na refleksje:) Jestem Ciekaw czy jest o spowodowane tym iż sami już wtedy wiemy jakie moto potrzebujemy czy poprostu nie intersuje nas juz innych zdanie 

Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
Raczej pytaja sie miedzy soba,ewentualnie na PW lub gg kogoś kogo juz znają...
Na forum mozna jedynie dowiedziec sie od młodocianych onanistów że w kawasaki pękają ramy a na r1 sie zabijesz
Na forum mozna jedynie dowiedziec sie od młodocianych onanistów że w kawasaki pękają ramy a na r1 sie zabijesz

Ostatnio edytowano 4/8/2008, 22:45 przez mlody, łącznie edytowano 1 raz
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
poprostu znają troche więcej nazw niż R1, potrafią się posługiwać allegro, jak również mają własne zdanie.
A nie jak wchodzi pryszczaty małolat, mówi że ma dwa pryszcze z prawej i trzy z lewej i się pyta jakie moto będzie do tego pasowąć.. coniektórzy to by mogli sobie konia kupić.. żeby miał się z czego śmiać
A nie jak wchodzi pryszczaty małolat, mówi że ma dwa pryszcze z prawej i trzy z lewej i się pyta jakie moto będzie do tego pasowąć.. coniektórzy to by mogli sobie konia kupić.. żeby miał się z czego śmiać

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
haha, alee czy wszyscy młodzi to "młodzi gniewni" czy jak kto woli "młode wilki" ?
wiesz, zawsze można zapytać się o kilka spraw związanym z danym moto będąc totalnym wyjadaczem...
.Zdanie innych często może pomóc, jeśli ich wypowiedzi cokolwiek wnoszą do danego tematu, ale niestety zdarzają się wypowiedzi bez znaczenia .

Witam zauważyłem bardzo ciekawa zależność, ze tylko młodzi motocykliści lub przyszli motocykliści pytają sie jakie moto wybrać, Starsi Ci co już roche kilometrów połkneli nie pytają sie czy wybrac R6 czy może R1
wiesz, zawsze można zapytać się o kilka spraw związanym z danym moto będąc totalnym wyjadaczem...

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
To może za kolejny post w stylu "DAM RADE ?" zakładać bana bo naprawdę zaniża to poziom forum kiedy srednio co dwa (2) dni widzę posta który zaczyna sie "mam 17 lat..... ble ble..... i konczy sie stwierdzeniem jestem rozsądny wiec czy będu mógł jeżdzić... {i tu jakas maszyna o pojemności 600}. ":)
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
-
Kiju - Świeżak
Ehh szkoda gadać, szczeniactwo i tyle. Chcą żeby podbudować ich nie opartą na niczym wiarę w siebie.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
Gdzie napisałem szczeniaki o 18 latkach? Napisałem szczeniactwo o pewnych zachowaniach, czyżbyś poczuł się dotknięty
A to ile mam lat nie powinno cie interesować, tyle żeby odpowiadać za siebie, mieć prawo jazdy i zarabiać na swoją żonę i dzieci
:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
nie poczułem sie dotknięty. Nie mam 18 lat
Dlaczego nie chcesz powiedziec ile masz lat ?
Rozumiem - kobiet sie nie pyta o wiek..
-
turboponczek - MEGA TROLL
Bo cały czas sobie mówię że jeszcze dużo życia przede mną, a tak wszyscy by wiedzieli że połowa już za mną.turboponczek napisał(a):Dlaczego nie chcesz powiedziec ile masz lat ?

-
icid - VIP Ścigacz.pl
TurbopONczek, mam troche więcej od Ciebie, na tyle żeby nie pisać pączek przez ON i nie bulwersować się jak gówniarz, a ostatnio podskakujesz na forum jakbyś cieczki dostał. Co zresztą widać po Twoich ostrzeżeniach. Jeszcze troche i będziesz mógł sobie założyć nowe konto już bez błędu ortograficznego.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Re: spostrzeżenie
Kiju napisał(a): Starsi Ci co już roche kilometrów połkneli nie pytają sie czy wybrac R6 czy może R1![]()
nie pytaja bo skoro zrobili juz troche kilometrow to oznacza ze mieli stycznosc z moto lub nawet mieli swoje pierwsze wiec po co im opinia innych

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec
mar111cin napisał(a):TurbopONczek, mam troche więcej od Ciebie, na tyle żeby nie pisać pączek przez ON i nie bulwersować się jak gówniarz, a ostatnio podskakujesz na forum jakbyś cieczki dostał. Co zresztą widać po Twoich ostrzeżeniach. Jeszcze troche i będziesz mógł sobie założyć nowe konto już bez błędu ortograficznego.
sie odezwal ten stary i dojrzaly

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):TurbopONczek, mam troche więcej od Ciebie, na tyle żeby nie pisać pączek przez ON i nie bulwersować się jak gówniarz, a ostatnio podskakujesz na forum jakbyś cieczki dostał. Co zresztą widać po Twoich ostrzeżeniach. Jeszcze troche i będziesz mógł sobie założyć nowe konto już bez błędu ortograficznego.
podoba mi się. błyskotliwa i cięta wypowiedź...
odpowiadając na pytanie. może dlatego, że wiedzą już, że nie konie się liczą tylko niutonometry. może dlatego, że zdążyli się rozbić i już nie myślą, że dadzą radę.
to jak z wódką. jak jesteś młody i nie wolno ci jej pić to wlewasz ją w siebie hektolitrami. a jak już się z nią blirzej zapoznasz i możesz to już ci się nie chce tak bardzo. może troszeczkę...
-
SQ - Mieszkaniec forum
turboponczek napisał(a):nie poczułem sie dotknięty. Nie mam 18 lat
się teraz popisałeś dorosłością......
co do wieku... jo mom 17 i jakoś mi nikt nie ciśnie na forum... a z Panem Icidem kilka razy krótko rozmawiałem na gg i też chyba mnie jakoś tolerował więc wcale nie są tu wszyscy uczuleni na wiek
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2