Zobacz wątek - Prośba o pomoc w sprawdzeniu motocykla gs500 przed zakupem
NAS Analytics TAG

Prośba o pomoc w sprawdzeniu motocykla gs500 przed zakupem

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Prośba o pomoc w sprawdzeniu motocykla gs500 przed zakupem

Postprzez Siemcio » 5/8/2008, 21:52

Na początek wypada się przywitać gdyż jestem nowy na tym formum ( w pisaniu postów ) ponieważ biernym użytkownikiem jestem od jakiegoś czasu.

Mój post to pytanie czy nie znalazł by ktoś jutro za dnia czasu aby pomóc mi w oglądnięciu motocykla przed zakupem w Warszawie?
niestety nie znam się na tych sprawach i jest to mój pierwszy motor ( jeszcze nie mam nawet prawka - w trakcie ). a niestety nie mam żadnego znajomego który by się znał na motorach - taki wyskok ze mnie że sobie wymyśliłem :)

zdecydowałem się na GSa 500 i chciałbym wersję już z owiewką i takową znalazłem w warszawie w jednym z komisów który na forum ma zarówno dobre jak i te bardzo złe opinie.
dlatego byłbym wdzięczny jeśli ktoś by poświęcił troszeczkę czasu i sprawdził sprzęta ( zwłaszcza podczas jazdy - gdyż tak jak napisałem nie mam prawka i nie moge tego uczynić sam ).
w razie czego to proszę o wiadomośc
siedze do późnych godzin na necie więc czekam na wiadomość jakby ktoś się zdecydował.
Siemcio
Świeżak

Postprzez pistol » 6/8/2008, 09:12

Moim zdaniem powinieneś uzgodnić z komisem test motocykla w autoryzowanym serwisie. Nie powinno to zająć dużo czasu. Koszt pewnie nie przekroczy 200 PLN, ale będziesz miał pewność czy kupujesz składaka po wypadku czy dobre moto na kilka sezonów.
Serwisów Suzuki jest kilka, ale wg mnie warto się umówić w: POLand POSITION lub Free&Fun Motors.

Powodzenia
Suzuki GSR600/Burgman 650 /Volkl Racetiger/BlackKnight Ion Storm
pistol
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości

na górê