Power Commander III
• Strona 1 z 1
Power Commander III
Witam,
Kupiłem ostatnio Honde CBR 929, oraz jest ona wyposażona w power commander lecz nie mam pojęcia jak sie nim obsługuje, w tej chwili jest on zaprogramowany tak aby mial niezle obroty.... i przez to w baku to poprostu wir.... jak go ustawić aby mniej spalał???? Bardzo poszę o pomoc
Kupiłem ostatnio Honde CBR 929, oraz jest ona wyposażona w power commander lecz nie mam pojęcia jak sie nim obsługuje, w tej chwili jest on zaprogramowany tak aby mial niezle obroty.... i przez to w baku to poprostu wir.... jak go ustawić aby mniej spalał???? Bardzo poszę o pomoc
- doktor-m
- Świeżak
Mam podobny problem...tylko potrzebny soft
Ja też ostatnio kupiłem FZ6 z PC III USB tylko właściciel nie przekazał mi żadnej płytki ani kabla, podejżewam że kabel jest standartowy USB ale potrzebuje soft - ma ktoś?
Pozdrawiam
TJ
Pozdrawiam
TJ
'08 Yamaha FZ6-N + Leo Vince Evo II + DynoJet PC III USB + Renthal Bar
- fazer_tgw
- Świeżak
Ja sie spotkałem kiedyś z kolesiem który do K7 ściągnął jakiś szajs z netu zainstalował nowe mapy które podobno miały z motocykla zrobić kosmos i po odkręceniu do odcinki skończyło się eksplozją silnika i popękaniem bloku silnika.... to jest przykład podnoszenie mocy "home made" Suzuki było nowe w salonie powiedzieli ze za takie coś traci gwarancję i nie podjęli się naprawy w ramach gwarancji... i słusznie...
-
YZF R1 - Moderator
no wlasnie tego jestem ciekaw, ogolnie moto kupilem 2 miesiace temu w anglii, jest z marca tego roku i ma gwarancje do 2010, ciekaw jestem czy powinienem wyciagac PC przed wycieczka do serwisu
Szczerze mowiac, osobiscie nie narzekam, moto wlasnie dotarlem bo kupilem z 1000km na liczniku a druga faza docierki jest do 1600, na razie chodzi jak marzenie, spalanie tez ma niezle, a prawda jest taka ze przy wymianie wydechu na "luzniejszy" i zmianie filtra powietrza odpoiwiednio dobrana mapa pomaga w lepszym zgraniu dobrego spalania mieszanki i odprowadzania spalin, przynajmniej tak to dziala w dieslach
przyznam ze przyklad ktory podales troche mnie przeraza, zwlaszcza ze tak jak w samochodach tak i tutaj, producent urzadzenia nie bierze odpowiedzialnosci za skutki instalacji PC.
Musze gdzies na forum popytac jak to jest z ta gwarancja u nas, po pierwsze po wymianie wydechu a po drugie po instalacji PC.

Szczerze mowiac, osobiscie nie narzekam, moto wlasnie dotarlem bo kupilem z 1000km na liczniku a druga faza docierki jest do 1600, na razie chodzi jak marzenie, spalanie tez ma niezle, a prawda jest taka ze przy wymianie wydechu na "luzniejszy" i zmianie filtra powietrza odpoiwiednio dobrana mapa pomaga w lepszym zgraniu dobrego spalania mieszanki i odprowadzania spalin, przynajmniej tak to dziala w dieslach

przyznam ze przyklad ktory podales troche mnie przeraza, zwlaszcza ze tak jak w samochodach tak i tutaj, producent urzadzenia nie bierze odpowiedzialnosci za skutki instalacji PC.
Musze gdzies na forum popytac jak to jest z ta gwarancja u nas, po pierwsze po wymianie wydechu a po drugie po instalacji PC.
'08 Yamaha FZ6-N + Leo Vince Evo II + DynoJet PC III USB + Renthal Bar
- fazer_tgw
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości