A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
[quote="Żmija"]... chętnie wyskoczyłabym w większym ścigaczowym gronie gdzieś na weekend.
...
2Ps. Czy ktoś z Was wybiera się na którąś z poniższych imprez?
- WSBK w Brnie
- MotoGP w Brnie
- tor w Kownie
- Garmisch Partenkirchen[quote]
ad1
Magda ja już jestem na miejscu i zapraszam na jakiś weekend do siebie, zbierzcie się i wpadajcie.
ad2
ja w Brnie będę na bank
...
2Ps. Czy ktoś z Was wybiera się na którąś z poniższych imprez?
- WSBK w Brnie
- MotoGP w Brnie
- tor w Kownie
- Garmisch Partenkirchen[quote]
ad1
Magda ja już jestem na miejscu i zapraszam na jakiś weekend do siebie, zbierzcie się i wpadajcie.
ad2
ja w Brnie będę na bank

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Nefretete napisał(a):Kaja- mam prośbę- mogłabyś u siebie zobaczyć od którego miesiąca KTM ma smoczki dla bobasów?bo wiem, że mają to w swojej ofercie
byłabym wdzięczna
THX!
Buziaki!
od 3

Laski Magda zaproponowala kino we wtorek? co Wy na to?
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
ooo kino super ja jestem za...
a na jaki film macie już coś na oku???
proponuje - "Sex w wielkim mieście" na godz 19 lub 21 kino Silver Sreen Targówek
a na jaki film macie już coś na oku???

proponuje - "Sex w wielkim mieście" na godz 19 lub 21 kino Silver Sreen Targówek

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
Kaja napisał(a):Nefretete napisał(a):Kaja- mam prośbę- mogłabyś u siebie zobaczyć od którego miesiąca KTM ma smoczki dla bobasów?bo wiem, że mają to w swojej ofercie
byłabym wdzięczna
THX!
Buziaki!
od 3![]()
Dzięki Kaja

czyli damy radę, będzie smok na Drzypapę

_____
* jak zwykle mam opóźniony zapłon- sorry. Jak film?? warto się przejść?? na razie w ramach oczekiwania na godzinę "W" oglądam sobie wszystkie serie sex in the city no i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył [czego nie mozna powiedziec o WR

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Kurde miało być kino, ale nie dałam rady. Po przez ostatnie trzy tygodnie jestem po trzy dni w biurze a później wyjazd. Może w przyszłym tygodniu we wtorek pójdziemy do kina na "Seks w wielkim mieście", o ile rzecz jasna już na tym nie byłyście. Proponuję jakiś seans wieczorny w kinie Promenada, to jak?
Nef. widzę, że przygotowania do przyjęcia Wiktorka na świat już trwają. Teraz zapewne będziesz ubierać maluszka we wszystko co związane z moto bo sama nie możesz jeździć
Lepiej wklej tutaj linka o swoich ostatnich przemyśleniach, są naprawdę śmieszne
Ps. Ostatnie eskapady weekendowe w gronie redakcyjnym:
<a href="http://zmija.riderblog.pl/III_runda_WMMP_Brno_2008,p0,bg894.html">III runda WMMP w Brnie</a>
<a href="http://zmija.riderblog.pl/After_Yamaha_Grizzly_550,p0,bg893.html">Testy Yamahy Grizzly 550</a>
<a href="http://zmija.riderblog.pl/Kwidzyn_2008_Mistrzostwa_Swiata_Enduro,p0,bg870.html">Mistrzostwa Åšwiata Enduro w Kwidzyniu</a>
Nef. widzę, że przygotowania do przyjęcia Wiktorka na świat już trwają. Teraz zapewne będziesz ubierać maluszka we wszystko co związane z moto bo sama nie możesz jeździć

Ps. Ostatnie eskapady weekendowe w gronie redakcyjnym:
<a href="http://zmija.riderblog.pl/III_runda_WMMP_Brno_2008,p0,bg894.html">III runda WMMP w Brnie</a>
<a href="http://zmija.riderblog.pl/After_Yamaha_Grizzly_550,p0,bg893.html">Testy Yamahy Grizzly 550</a>
<a href="http://zmija.riderblog.pl/Kwidzyn_2008_Mistrzostwa_Swiata_Enduro,p0,bg870.html">Mistrzostwa Åšwiata Enduro w Kwidzyniu</a>
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Żmija napisał(a):Kurde miało być kino, ale nie dałam rady. Po przez ostatnie trzy tygodnie jestem po trzy dni w biurze a później wyjazd. Może w przyszłym tygodniu we wtorek pójdziemy do kina na "Seks w wielkim mieście", o ile rzecz jasna już na tym nie byłyście. Proponuję jakiś seans wieczorny w kinie Promenada, to jak?
hym, powiem tak-> ja jestem jak najbardziej za, tylko jest mały problem który nazywa się "poród"

Nef. widzę, że przygotowania do przyjęcia Wiktorka na świat już trwają. Teraz zapewne będziesz ubierać maluszka we wszystko co związane z moto bo sama nie możesz jeździćLepiej wklej tutaj linka o swoich ostatnich przemyśleniach, są naprawdę śmieszne

bo ja wiem czy pełną parą, po prostu od 'akcji' poniedziałkowej stwierdziliśmy, że dobrze by było gdybyśmy postawili wyrko Wiktora, spakowali moja torbę z pierdołkami do szpitala i takie tam

Co prawda Wiktor ma już swoją stronę www, gdzie od czasu do czasu przelewam swoje przemyślenia, żale, smutki

http://wiktor.lukasiewicz.net.pl/
Smoczek KTMa dobra sprawa- jest w kolorystyce oczowalącej, więc na pewno bobas go dojrzy i nie będzie mieć problemu z rozpoznaniem czy to bar mleczny czy jego silikonowa przyjaciółka

Ostatnio edytowano 5/7/2008, 09:53 przez Nefretete, łącznie edytowano 1 raz
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nef łóżeczko Wiktora jest cudne
)) bardzo mi sie podoba...
a co do kina to jeszcze filmu nie widzialam więc jest szansa sie razem wybrać
a co do terminu to jeszcze pogadamy

a co do kina to jeszcze filmu nie widzialam więc jest szansa sie razem wybrać

-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
no i co z tym kinem?? pomysł umarł śmiercią naturalną?
Z racji, że było cicho w ów temacie wybrałam się wczoraj z WR na "Sex in the city"
Twardziel nawet nie zasnął, choć bliski był tego
Wiktor musiał poczuć jedność plemników z WR, bo na godzinę przed końcem myślałam że urodzę, skurcze co 10 minut, ale nie dałam się
byłam twarda
Film- może być, nie jest to już to samo co serial, ale da się obejrzeć z uśmiechem
no i niestety widać jak czas działa na piękne panie...
Coś mi się wydaje, że kolejne jakieś spotkanie odbędzie się w większym gronie
lub we wrześniu na Red Bull X-Fighters
Buziaki!

Z racji, że było cicho w ów temacie wybrałam się wczoraj z WR na "Sex in the city"

Wiktor musiał poczuć jedność plemników z WR, bo na godzinę przed końcem myślałam że urodzę, skurcze co 10 minut, ale nie dałam się

Film- może być, nie jest to już to samo co serial, ale da się obejrzeć z uśmiechem

Coś mi się wydaje, że kolejne jakieś spotkanie odbędzie się w większym gronie

Buziaki!
-
- fandzoilisz
- Bywalec
- fandzoilisz
- Bywalec

Wydaje mi się, że nie chodzi o " pasujesz, nie pasujesz do treści czy też do załącznika" - nigdy tu tak nie było i nie będzie

Twinsy latajÄ… na moto lub pracujÄ…,
Żmija w pocie czoła ciężko pracuje i ledwo zipie,
Kaja również pracuje,
Dormarcia tez pracuje,
ot kółko Kobiet Pracujących

Jeśli chodzi o mnie, to leżę i kwiczę- z wytęsknieniem oczekując porodu...Zaczęłam sie czuć jak samica słonia, bo ile można chodzić z ciążą?? Staramy się jak możemy, aby przyspieszyć narodziny i nic nie pomaga- maliny jem wiadrami, pije napar z liści malin i nic, sex nic nie pomaga, wykonuję ciężkie roboty i nic... no uparł się, że nie wyjdzie...
(wiem, jeszcze będę przeklinać te słowa, ale... mam już dość ów stanu)
Buziaki!!
-
hallo co tam u Was???
bo ja właśnie sprzedałam Suzi i niedlugo jak niedługo zakupie nową Suzi
)) a na dzień dzisiejszy to jezdze na siostry motocyklu do czasu zdania prawka a to już niedługo
i pewnie mi ja zabierze...
a ogólnie to fakt w okresie wakacyjnym trudno sie zgrać bo jest praca i ciągłe wyjazdy na ktore nie narzekam ... tym bardziej, że pogoda jest cudna
Nef ile można dawaj tego dzieciaka na świat
))
bo ja właśnie sprzedałam Suzi i niedlugo jak niedługo zakupie nową Suzi

a ogólnie to fakt w okresie wakacyjnym trudno sie zgrać bo jest praca i ciągłe wyjazdy na ktore nie narzekam ... tym bardziej, że pogoda jest cudna
Nef ile można dawaj tego dzieciaka na świat

-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem czy już się Wam Nef. chwaliła, ale skoro Mamusia jest pozbawiona neta (jedynie mobilne gg) ogłaszam wszem i wobec, że Wiktor o wadze 3980 g postanowił wyjść sobie z brzucha mamy na świat 01.08.2008 o godzinie 22.00
i jest niezłym przystojniakiem.
Co do spotkań to chyba dopiero w zimę, kiedy śnieg (o ile go zobaczymy w tym roku) spadnie spotkamy się na jakimś piwku. Ja już przestaję pisać scenariusze naszych spotkań zakończone happy endem
Ps. U mnie jak zwykle "Na wysokich obrotach"

Co do spotkań to chyba dopiero w zimę, kiedy śnieg (o ile go zobaczymy w tym roku) spadnie spotkamy się na jakimś piwku. Ja już przestaję pisać scenariusze naszych spotkań zakończone happy endem

Ps. U mnie jak zwykle "Na wysokich obrotach"

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
-
Lovtza - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości