Zobacz wątek - A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
NAS Analytics TAG

A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)

O wszystkim
_________

Postprzez dormarcia » 18/6/2008, 12:51

[quote="Żmija"]... chętnie wyskoczyłabym w większym ścigaczowym gronie gdzieś na weekend.
...
2Ps. Czy ktoś z Was wybiera się na którąś z poniższych imprez?
- WSBK w Brnie
- MotoGP w Brnie
- tor w Kownie
- Garmisch Partenkirchen[quote]

ad1
Magda ja już jestem na miejscu i zapraszam na jakiś weekend do siebie, zbierzcie się i wpadajcie.

ad2
ja w Brnie będę na bank ;-)
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
dormarcia
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez PaulaS » 19/6/2008, 12:28

niestety nas nie będzie na tych imprezach :(

a co do Mazur to wakacje sie jeszcze nie skończyły :D damy radę
PaulaS
Świeżak

Postprzez Kaja » 26/6/2008, 08:19

Nefretete napisał(a):Kaja- mam prośbę- mogłabyś u siebie zobaczyć od którego miesiąca KTM ma smoczki dla bobasów? :) bo wiem, że mają to w swojej ofercie :) byłabym wdzięczna :) THX!

Buziaki!

od 3 :)

Laski Magda zaproponowala kino we wtorek? co Wy na to?
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez fandzoilisz » 26/6/2008, 10:14

a jaki film?
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez Twins2 » 26/6/2008, 11:29

ooo kino super ja jestem za...

a na jaki film macie już coś na oku??? :)

proponuje - "Sex w wielkim mieście" na godz 19 lub 21 kino Silver Sreen Targówek :twisted:
"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
Twins2
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez fandzoilisz » 28/6/2008, 12:11

jak taM dziewoje??
Idziemy dzisiaj gdzies?
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez Nefretete » 2/7/2008, 17:57

Kaja napisał(a):
Nefretete napisał(a):Kaja- mam prośbę- mogłabyś u siebie zobaczyć od którego miesiąca KTM ma smoczki dla bobasów? :) bo wiem, że mają to w swojej ofercie :) byłabym wdzięczna :) THX!

Buziaki!

od 3 :)

Dzięki Kaja :) *
czyli damy radę, będzie smok na Drzypapę :)

_____
* jak zwykle mam opóźniony zapłon- sorry. Jak film?? warto się przejść?? na razie w ramach oczekiwania na godzinę "W" oglądam sobie wszystkie serie sex in the city no i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył [czego nie mozna powiedziec o WR :D w sumie, ciekawe dlaczego :D]
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Lovtza » 2/7/2008, 18:13

Kurde miało być kino, ale nie dałam rady. Po przez ostatnie trzy tygodnie jestem po trzy dni w biurze a później wyjazd. Może w przyszłym tygodniu we wtorek pójdziemy do kina na "Seks w wielkim mieście", o ile rzecz jasna już na tym nie byłyście. Proponuję jakiś seans wieczorny w kinie Promenada, to jak?

Nef. widzę, że przygotowania do przyjęcia Wiktorka na świat już trwają. Teraz zapewne będziesz ubierać maluszka we wszystko co związane z moto bo sama nie możesz jeździć :lol: Lepiej wklej tutaj linka o swoich ostatnich przemyśleniach, są naprawdę śmieszne :)

Ps. Ostatnie eskapady weekendowe w gronie redakcyjnym:
<a href="http://zmija.riderblog.pl/III_runda_WMMP_Brno_2008,p0,bg894.html">III runda WMMP w Brnie</a>
<a href="http://zmija.riderblog.pl/After_Yamaha_Grizzly_550,p0,bg893.html">Testy Yamahy Grizzly 550</a>
<a href="http://zmija.riderblog.pl/Kwidzyn_2008_Mistrzostwa_Swiata_Enduro,p0,bg870.html">Mistrzostwa Åšwiata Enduro w Kwidzyniu</a>
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez Nefretete » 2/7/2008, 20:51

Żmija napisał(a):Kurde miało być kino, ale nie dałam rady. Po przez ostatnie trzy tygodnie jestem po trzy dni w biurze a później wyjazd. Może w przyszłym tygodniu we wtorek pójdziemy do kina na "Seks w wielkim mieście", o ile rzecz jasna już na tym nie byłyście. Proponuję jakiś seans wieczorny w kinie Promenada, to jak?

hym, powiem tak-> ja jestem jak najbardziej za, tylko jest mały problem który nazywa się "poród" :) w sumie od poniedziałku powinnam rodzić i nic nie idzie...jakos Małemu nie spieszno na ten świat :) ale jakby co to ja jestem chętna :)

Nef. widzę, że przygotowania do przyjęcia Wiktorka na świat już trwają. Teraz zapewne będziesz ubierać maluszka we wszystko co związane z moto bo sama nie możesz jeździć :lol: Lepiej wklej tutaj linka o swoich ostatnich przemyśleniach, są naprawdę śmieszne :)

:mrgreen:
bo ja wiem czy pełną parą, po prostu od 'akcji' poniedziałkowej stwierdziliśmy, że dobrze by było gdybyśmy postawili wyrko Wiktora, spakowali moja torbę z pierdołkami do szpitala i takie tam :)

Co prawda Wiktor ma już swoją stronę www, gdzie od czasu do czasu przelewam swoje przemyślenia, żale, smutki ;) jest też kamera online do jego łóżeczka dla rodzinki i znajomych pragnących pooglądać Drzypapę w akcji ;)

http://wiktor.lukasiewicz.net.pl/

Smoczek KTMa dobra sprawa- jest w kolorystyce oczowalącej, więc na pewno bobas go dojrzy i nie będzie mieć problemu z rozpoznaniem czy to bar mleczny czy jego silikonowa przyjaciółka ;) poza tym od małego niech się uczy co jest dobre :mrgreen:
Ostatnio edytowano 5/7/2008, 09:53 przez Nefretete, łącznie edytowano 1 raz
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Twins2 » 3/7/2008, 08:05

Nef łóżeczko Wiktora jest cudne :))) bardzo mi sie podoba...

a co do kina to jeszcze filmu nie widzialam więc jest szansa sie razem wybrać :) a co do terminu to jeszcze pogadamy
Twins2
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Nefretete » 9/7/2008, 08:06

no i co z tym kinem?? pomysł umarł śmiercią naturalną? :)

Z racji, że było cicho w ów temacie wybrałam się wczoraj z WR na "Sex in the city" :) Twardziel nawet nie zasnął, choć bliski był tego :)
Wiktor musiał poczuć jedność plemników z WR, bo na godzinę przed końcem myślałam że urodzę, skurcze co 10 minut, ale nie dałam się :) byłam twarda :)

Film- może być, nie jest to już to samo co serial, ale da się obejrzeć z uśmiechem :) no i niestety widać jak czas działa na piękne panie...

Coś mi się wydaje, że kolejne jakieś spotkanie odbędzie się w większym gronie :) lub we wrześniu na Red Bull X-Fighters :)

Buziaki!
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez fandzoilisz » 13/7/2008, 18:14

dziwuchy idziemy na piwo?
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez PaulaS » 14/7/2008, 15:40

Słyszałam, że pierwsza ciąza jest zawsze przenoszona :)

a co do kina to może na sie uda w tym tygodniu :lol:

a tak z niusów to mam juz termin teorii narazie :) (07.08.08) jak bedzie po to napisze jak mi poszło.....
PaulaS
Świeżak

Postprzez fandzoilisz » 23/7/2008, 20:14

dziewoje
dlaczego sie nie odzywacie??
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez Kam25 » 23/7/2008, 20:42

Bo pewnie nie pasujesz do treści tematu ;). Ja zresztą też :D
Kam25
Świeżak

Postprzez Nefretete » 23/7/2008, 21:09

:)

Wydaje mi się, że nie chodzi o " pasujesz, nie pasujesz do treści czy też do załącznika" - nigdy tu tak nie było i nie będzie :)

Twinsy latajÄ… na moto lub pracujÄ…,
Żmija w pocie czoła ciężko pracuje i ledwo zipie,
Kaja również pracuje,
Dormarcia tez pracuje,

ot kółko Kobiet Pracujących ;) a tak na prawdę praca+ okres wakacyjny+ inne czynniki i wydarzenia bliżej nie określone = brak czasu, bo chęci zawsze były :)

Jeśli chodzi o mnie, to leżę i kwiczę- z wytęsknieniem oczekując porodu...Zaczęłam sie czuć jak samica słonia, bo ile można chodzić z ciążą?? Staramy się jak możemy, aby przyspieszyć narodziny i nic nie pomaga- maliny jem wiadrami, pije napar z liści malin i nic, sex nic nie pomaga, wykonuję ciężkie roboty i nic... no uparł się, że nie wyjdzie...
(wiem, jeszcze będę przeklinać te słowa, ale... mam już dość ów stanu)

Buziaki!!
Nefretete
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kam25 » 23/7/2008, 22:22

Z mojej strony to był joke taki tzn ironia :)
Kam25
Świeżak

Postprzez Twins2 » 28/7/2008, 18:54

hallo co tam u Was???

bo ja właśnie sprzedałam Suzi i niedlugo jak niedługo zakupie nową Suzi ;))) a na dzień dzisiejszy to jezdze na siostry motocyklu do czasu zdania prawka a to już niedługo ;) i pewnie mi ja zabierze...

a ogólnie to fakt w okresie wakacyjnym trudno sie zgrać bo jest praca i ciągłe wyjazdy na ktore nie narzekam ... tym bardziej, że pogoda jest cudna

Nef ile można dawaj tego dzieciaka na świat ;)))
Twins2
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 29/7/2008, 06:35

aaaa Karola przepraszam, ze wczoraj nie odpisalam
dzisiaj Ci sprawdze co i jak i dam znac.
Wczoraj wyszlam wczesniej z pracy.

Co teraz kupujesz, bo nawet nie wiem?
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Lovtza » 4/8/2008, 02:17

Nie wiem czy już się Wam Nef. chwaliła, ale skoro Mamusia jest pozbawiona neta (jedynie mobilne gg) ogłaszam wszem i wobec, że Wiktor o wadze 3980 g postanowił wyjść sobie z brzucha mamy na świat 01.08.2008 o godzinie 22.00 :) i jest niezłym przystojniakiem.

Co do spotkań to chyba dopiero w zimę, kiedy śnieg (o ile go zobaczymy w tym roku) spadnie spotkamy się na jakimś piwku. Ja już przestaję pisać scenariusze naszych spotkań zakończone happy endem :lol:

Ps. U mnie jak zwykle "Na wysokich obrotach" ;)
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości

na górê