Zobacz wÄ…tek - Zakup
NAS Analytics TAG

Zakup

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Zakup

Postprzez mioa701 » 30/7/2008, 22:25

Witam wszystkich, możne ktoś mi pomoże bo mam zamiar kupić na zimę motocykl zastanawiam się miedzy yamaha thundercat rocznik 97-99 a honda F4 mam ok 170 wzrostu i nie wiem który z tych motorów byłby lepszy. Jeśli ktoś możne mi coś doradzić to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
mioa701
Świeżak

Postprzez PavloRBR » 30/7/2008, 22:31

KAT WYDAJE SIE ODROBINE WIEKSZY GABARYTOWO OD CEBRY... obydwa sprzęty sa bardzo dobre pod wzgledem technicznymjednak thundercat jest nie jako bardziej nastawiony na turystyke aniżeli CBR choć i ona z ta jedno-cześciowa kanapa zalatuje bardziej pod turystyka anizeli sporta... niemniej jednak CBR jest troche bardziej sportowa i ma chyba jakies 5 KM wiecej od Yamahy... obydwa te moto sa opisane na scigaczu wiec looknij tam i sie dowiesz wszystkiego pozdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
PavloRBR
Świeżak

Postprzez gumis » 30/7/2008, 22:50

lepsze ale pod jakim wzgledem? wzrostu? osiagow? czy czego...jesli chodzi o wzrost to nikt ci nie udzieli precyzyjnej odpowiedzi bo jednym co maja 2 metry dobrze siedzi sie na GS-ie i innym co maja 170 marudza, ze czuja sie na tym jak na psie wiec to jest kwestia indywidualna, musisz przysiasc a najlepiej sie przejechac i bedziesz wiedzial na czym ci wygodniej.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê