naprawa sprzętu
• Strona 1 z 1
naprawa sprzętu
Koledzy poradźcie nowemu.
Gdzie w Wawie naprawią mi kurtkę z cordury. Przypaliłem ją lekko tłumikiem.
Chodzi o łatę. Nikt nie chcę się podjąć.

Gdzie w Wawie naprawią mi kurtkę z cordury. Przypaliłem ją lekko tłumikiem.
Chodzi o łatę. Nikt nie chcę się podjąć.

- olo650
- Świeżak
byłeś w ret bike?
mają własną szwalnię może coś poradzą. jak kupiłem u nich spodnie to mi je przedłużyli.
http://www.retbike.pl/index2.php
mają własną szwalnię może coś poradzą. jak kupiłem u nich spodnie to mi je przedłużyli.
http://www.retbike.pl/index2.php
-
SQ - Mieszkaniec forum
YZF R1 napisał(a):dziwne każdy kto ma pojęcie o skórach może zrobić coś takiego, jak widać ludziom już nie zależy na tym aby zarobić.... co za świat
z tym że to nie jest skóra .... i to nie taka prosta sprawa
- ciosmaciej
- Świeżak
ciosmaciej napisał(a):YZF R1 napisał(a):dziwne każdy kto ma pojęcie o skórach może zrobić coś takiego, jak widać ludziom już nie zależy na tym aby zarobić.... co za świat
z tym że to nie jest skóra .... i to nie taka prosta sprawa
o maszzzzzz no wiem że to nie skóra. w Pruszkowie jest koleś który szyje rózne rzeczy ze skór, tekstylii z tym też sobie powinien poradzić ale nie mam adresu do niego popatrzę na mapie jak dobrze pamiętam jak się do niego jedzie to napisze....
-
YZF R1 - Moderator
Witam,
Jestem w posiadaniu kurtki Modeka shield pro. Niestety kurtka przeszła ślizg i należałoby ją naprawić. Kontaktowałem się z Modeką i mogą to naprawić, cena ok 200zł lub więcej. Membrana nie została rozdarta więc pomyślałem, że można spróbować naprawić ją u krawca, tylko teraz pytanie jakim materiałem? Jest codura, cordura, kodura i pewnie jakieś inne...byłbym wdzięczny za podpowiedź jaki materiał wybrać najlepiej. Drugą sprawą jest iż większość otarć jest w okolicy protektorów łokciowych(tych zewnętrznych) a praktycznie przy nich samych tak, że może być problem z doszyciem materiału do protektora. Myślicie, że znajdzie się w Warszawie jakiś krawiec który podjąłby się tego? Może macie kogoś godnego polecenia? A może po prostu zaszyć te protektory dużą łatą?
Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Pozdrawiam
Jestem w posiadaniu kurtki Modeka shield pro. Niestety kurtka przeszła ślizg i należałoby ją naprawić. Kontaktowałem się z Modeką i mogą to naprawić, cena ok 200zł lub więcej. Membrana nie została rozdarta więc pomyślałem, że można spróbować naprawić ją u krawca, tylko teraz pytanie jakim materiałem? Jest codura, cordura, kodura i pewnie jakieś inne...byłbym wdzięczny za podpowiedź jaki materiał wybrać najlepiej. Drugą sprawą jest iż większość otarć jest w okolicy protektorów łokciowych(tych zewnętrznych) a praktycznie przy nich samych tak, że może być problem z doszyciem materiału do protektora. Myślicie, że znajdzie się w Warszawie jakiś krawiec który podjąłby się tego? Może macie kogoś godnego polecenia? A może po prostu zaszyć te protektory dużą łatą?
Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Pozdrawiam
- Brejcik
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości