Klocki zjechane po 1500 km
• Strona 1 z 1
Klocki zjechane po 1500 km
Witam
Kupiłem klocki firmy EBC dalem 80 zł klocki były organiczne.
Mam honde CB 500, po przejechani ok. 1500 km (nawet nie...) klocki sa zjechane do golej blachy. Nadmienie, ze przy wymianie klockow byl wymieniany plyn hamulcowy i zalany na full. tzn. zalozylem klocki wymienilem plyn podpompowalem i dolalem do full.
Nie rozumiem jak moga sie tak szybko zjechac do golej blachy. Zaznacze ze nie robie zadnych trickow, normalna jazda po miescie. Byly docierane ok. 200km
Dzisiaj jak przed przejsciem wcisnalem hebel mocno uslyszalem ze dzwiek nie taki i blacha o blache trze. i tylko dymek polecial. sciagam zacisk, a tam gola blacha nie widac pekniec tylko starcie okładzin.
Wiecie o co chodzi?? Polecacie jakies klocki porzadnej firmy w przystepnej cenie, noi chyba stalowe bo te to gówno jakies...
Kupiłem klocki firmy EBC dalem 80 zł klocki były organiczne.
Mam honde CB 500, po przejechani ok. 1500 km (nawet nie...) klocki sa zjechane do golej blachy. Nadmienie, ze przy wymianie klockow byl wymieniany plyn hamulcowy i zalany na full. tzn. zalozylem klocki wymienilem plyn podpompowalem i dolalem do full.
Nie rozumiem jak moga sie tak szybko zjechac do golej blachy. Zaznacze ze nie robie zadnych trickow, normalna jazda po miescie. Byly docierane ok. 200km
Dzisiaj jak przed przejsciem wcisnalem hebel mocno uslyszalem ze dzwiek nie taki i blacha o blache trze. i tylko dymek polecial. sciagam zacisk, a tam gola blacha nie widac pekniec tylko starcie okładzin.
Wiecie o co chodzi?? Polecacie jakies klocki porzadnej firmy w przystepnej cenie, noi chyba stalowe bo te to gówno jakies...
-
pioterjawa - Świeżak

- bez HH cena 80 zl
- z HH ok .120 zl
Niby HH bardziej wytrzymale, kupujac sugerowalem sie tym ze nie jezdze jakos agresywnie poza tym to nie jakis wielki motocykl wzialem po 80 zl w sklepie det.
Noi teraz doznalem szoku bo te co wyrzucilem byly w lepszym stanie niz te nowki.
Dzis bylem w sklepie zamowilem SBS 107 zl no zobaczymy widzialem ze scigacz je poleca

-
pioterjawa - Świeżak
EBC mam w swoim gsxf już 3 sezon i narazie ich nie wymieniałem ani się na to nie zapowiada. Nie wiem jak to zrobiłeś, prędzej może były to jakieś ultra sportowe które wytrwały i tak bardzo długo.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
pioterjawa - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości