Ważne do forumowiczów
• Strona 1 z 1
Ważne do forumowiczów
Na forum znowu sie pojawia thores, prosilbym zeby kazdy ignorowal jego posty, bo inaczej znowu bedzie kłótnia w każdym temacie i bałagan na forum. Każdy z nas i tak wie że to jest kretyn. Jak chcecie mu wygarnąć to tutaj (chociaż i tak do tego głąba nic nie dotrze) bo łatwiej będzie ten cały temat usunąć dla moderatora niż wybieranie poszczególnych postów w temacie. Potem posty tracą sens i ciężko się czyta, nie pozwólmy zrobić syfu na forum.
Temat zamieściłem tutaj bo ten dział chyba właśnie czyta najwięcej osób. Po jakimś czasie będzie można usunąć ten temat nie robiać szkód na forum. z góry dzięki
Temat zamieściłem tutaj bo ten dział chyba właśnie czyta najwięcej osób. Po jakimś czasie będzie można usunąć ten temat nie robiać szkód na forum. z góry dzięki
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
A czy przypadkiem żeby się logować na forum niepotrzeba potwierdzenia tego mailem przez admina?? Bo jeżeli tak to możnaby wcale nieudzielać tego pozwolenia, no chyba, że są jakieś inne problemy z tym związane 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
zajeb***temat ja mu wygarne bo mi dziala na nerwy! thores bierz ta swoja padaczke i wpadac do kilec poscigamy sie moge sie zalorzyc ze nawet jak bys mial zx12 to ja cie wsysne moja 600.
on sie nie uspokojl nadal zasmieca forum i pisze te swoje glupoty ze az mi sie tego czytac nie chce. twoja glupota mnie przeraza!

- xj600
- Świeżak
. Ja tam przebiłem się przez większość tematów tego forum. Może nie robiłem tego chronologicznie więc coś mi tam z kontekstu umyka ale wydaje mi się, że większość z Was sama się nakręca.
. Koleś, faktycznie, czasami wpada w irytujący ciąg, ale to w jaki sposób Wy mu czasami odpowiadaliście też do chlubnych nie należy.
. Jak piszę, ja nie miałem możliwości "poznawania Thoresa" chronologicznie więc trochę inaczej na to patrzę.
. To tak tylko, w wolnych inpresji a każdy i tak będzie robił, co będzie uważał za stosowne. Administrator zaś czy moderator, jeśli takowoż uzna za stosowne podziękuje mu za uczestnictwo.
. Koleś, faktycznie, czasami wpada w irytujący ciąg, ale to w jaki sposób Wy mu czasami odpowiadaliście też do chlubnych nie należy.
. Jak piszę, ja nie miałem możliwości "poznawania Thoresa" chronologicznie więc trochę inaczej na to patrzę.
. To tak tylko, w wolnych inpresji a każdy i tak będzie robił, co będzie uważał za stosowne. Administrator zaś czy moderator, jeśli takowoż uzna za stosowne podziękuje mu za uczestnictwo.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Re: Ważne do forumowiczów
mar111cin napisał(a):Na forum znowu sie pojawia thores
A z jakim nickiem? Bo już dwa zostały mu zablokowane...
Black Wind always follows
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):Wiewiór zobacz do techniki jazdy, bo tam teraz się panoszy, ma nick thores zerzneciewdupe czy jakos tak
OK, dzięki za sygnał, dostanie znów bana... w końcu mu się znudzi.
-
Rozdrapywana rana nigdy się nie zagoi, dlatego też właśnie wszelkie jego wypowiedzi powinny być pomijane/ingorowane oraz regularnie usuwane przez Moderatorów/Administratorów. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
Pozdrawiam.
P.S. W związku z tym zakończmy wreszcie te anty-thoresowskie tematy. Jeszcze trochę i nabierze on znaczenia symbolicznego...
Pozdrawiam.
P.S. W związku z tym zakończmy wreszcie te anty-thoresowskie tematy. Jeszcze trochę i nabierze on znaczenia symbolicznego...
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Prawda jest taka, że coraz częściej spotyka sie na forum słowa powszechnie uznane za obelżywe.
Thores juz pokazał co potrafi, ale postom pewnego pana jest blisko tego pozimu a po przeczytaniu ostatnich nie wiem który z nich jest gorszy.
Poleciłem to forum bratu koleżanki, chłopak ma 14 lat, dobrze sie uczy więc w nagrode dostał skuter.
Dałem mu link by sobie poczytał(nie pisał), ale chyba dostane opieprz od koleżanki.
Thores juz pokazał co potrafi, ale postom pewnego pana jest blisko tego pozimu a po przeczytaniu ostatnich nie wiem który z nich jest gorszy.
Poleciłem to forum bratu koleżanki, chłopak ma 14 lat, dobrze sie uczy więc w nagrode dostał skuter.
Dałem mu link by sobie poczytał(nie pisał), ale chyba dostane opieprz od koleżanki.
- dosiek77
- Bywalec
dosiek77 napisał(a):Thores juz pokazał co potrafi, ale postom pewnego pana jest blisko tego pozimu a po przeczytaniu ostatnich nie wiem który z nich jest gorszy.
Thoresowe nowe konto zostało zbanowane. Kim jest ten tajemniczy pan? Chętnie się nim zajmę...
-
Ostatno przelotem bywam na forum, ale od kad sie tu zarejstrowałem a mineło troszeczeke czasu -niebyło takiego giganta jak on.Banowanie tez niejest wyjściem -koleś zakłada wciąz nowe kąta i zasmieca forum-sprawiajac przytym robote modom i psujac atmosfere na forum.Niewiem jak sie juz odnosić i zachowywać w stosunku do jego wybitnie kretynśkich wypowiedzi?.
Wogule to co sie dzieje z Richie zyje on wogule ?
Wogule to co sie dzieje z Richie zyje on wogule ?
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Kwazi napisał(a):Wogule to co sie dzieje z Riche zyje on wogule ?
Żyje, tylko ostatnio ma jakieś rodzinne sprawy i nie bardzo może poświęcać cały swój czas forum... ale robi co może, żeby administracyjnym ramieniem wspomóc modów w pracy

-
zyje zyje a co tesknicie?
a moderatorzy sa godni podziwu czuwaja dzien i noc 24/7/365 wielkie brawa

a moderatorzy sa godni podziwu czuwaja dzien i noc 24/7/365 wielkie brawa

<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
-
Richie - Administrator
<no comment about thores> moje zdanie bdb odzwierciedla wypowiedź Silver.
Ooo szybka reakcja Pana Richiego.. --> cóż za pytanie
Ooo szybka reakcja Pana Richiego.. --> cóż za pytanie

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości