Co wybrać?! I czy wybrać W OGÓLE?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
z tego co mi sie obilo o uszy to slyszalem ze egzaminy w okresie zimy odbywaja sie na specjalnym parkingu (cos podobnego do np.parkingu podziemnego, czy jakos tak ale napewno pod dachem) ale zdac jest trudniej ze wzgledu na bardziej sliska nawierzchnie. Natomiast w/z jazdy na miescie nie wiem jak...
Moge sie mylic wiec...
Moge sie mylic wiec...
GsxR 750 K1
| | http://pl.youtube.com/watch?v=vpwf6Vq9M ... re=related

-
GixKamR - Świeżak
a z tym hamowaniem awaryjnym to o ogóle jaja jak berety, mój instruktor były emerytowany egzaminator mówił ze jest to wbrew przepisom bo jest to stwarzanie niebezpiecznej sytuacji na drodze czy jakos tak:D i jak tu rozumiec przepisy?
-
adam_89 - Stały bywalec
Co do prawka od "21/23/24" lat - całkiem nie dawno wypowiadała się ważna osoba na ten temat (jakiś szef zarządzania ruchem czy coś w tym stylu) i ten ktoś podkreślił, że bardziej możliwe jest prawko od 16 lub 17 roku życia niż takie cuda. I szczerze powiedziawszy nie wierzę w te bajki o zwiększeniu progu wiekowego.
Co do tematu - jeszcze się zastanowię i możliwe że coś kupie. Właśnie bardziej skłaniam się ku temu.
Co do tematu - jeszcze się zastanowię i możliwe że coś kupie. Właśnie bardziej skłaniam się ku temu.
- Pioorek1337
- Świeżak
http://wiadomosci.onet.pl/1755463,11,1,1,,item.html
ProszÄ™. Zobaczcie co mowi tutaj minister iinfrastruktury.
ProszÄ™. Zobaczcie co mowi tutaj minister iinfrastruktury.
Ostatnio edytowano 23/7/2008, 12:56 przez Pioorek1337, łącznie edytowano 1 raz
- Pioorek1337
- Świeżak
- Pioorek1337
- Świeżak
Podlączę się pod ten temat bo jestem w podobnej sytuacji, tyle że mam 22 lata i prawko na A też (miesiąc temu zrobilem). Też się zastanawiam nad tymi 3 modelami, z budżetem okolo 5 tysi. Ale ostatnio bardziej spodobala mi się gpz-ka. Co powiecie na temat tej fury?
PS sorki za brak litery "eu" (no wlaśnie) bo coś jest nie tak z klawiaturą
POZDRAWIAM
PS sorki za brak litery "eu" (no wlaśnie) bo coś jest nie tak z klawiaturą
POZDRAWIAM
In progres...
- czeslej
- Świeżak
Pozbieraj kolego kase do czasu zrobienia prawka, ja jeździłem bez prawa jazdy bardzo długo, uciekałem przed policją itd. Tylko jak teraz patrze do tyłu to widze jakim byłem idiotą, teraz mam żonę, syna i niczego mi w życiu nie brakuje, a mogłem się zwyczajnie zabić. Cierpliwość się opłaca, poczekasz, pozbierasz, zrobisz uprawnienia i będziesz się cieszył jazdą w 100%, bo będziesz miał moto które będzie nowsze, nie będzie wymagało częstych napraw i nie będziesz się musiał nerwowo rozglądać czy gdzieś nie ma policji. Bo kiedy ja to robiłem, policja miała polonezy i nawet nie marzyła że dogoni moją hondę, a teraz mamy inne czasy i nie będą mieli większych problemów z zatrzymaniem twojego GS 500.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
czeslej napisał(a):Podlączę się pod ten temat bo jestem w podobnej sytuacji, tyle że mam 22 lata i prawko na A też (miesiąc temu zrobilem). Też się zastanawiam nad tymi 3 modelami, z budżetem okolo 5 tysi. Ale ostatnio bardziej spodobala mi się gpz-ka. Co powiecie na temat tej fury?
Gpz dobry sprzęt. A zastanawiales sie nad jakims sportem?? np 400 jakaś ??
Za 5k coÅ› tam kupisz w dobrym stanie.
-
2pac - Świeżak
2pac napisał(a):czeslej napisał(a):Podlączę się pod ten temat bo jestem w podobnej sytuacji, tyle że mam 22 lata i prawko na A też (miesiąc temu zrobilem). Też się zastanawiam nad tymi 3 modelami, z budżetem okolo 5 tysi. Ale ostatnio bardziej spodobala mi się gpz-ka. Co powiecie na temat tej fury?
Gpz dobry sprzęt. A zastanawiales sie nad jakims sportem?? np 400 jakaś ??
Za 5k coÅ› tam kupisz w dobrym stanie.
Może kiedyś, teraz to mam w planach naukę jazdy:) Co mi po tym że zdalem egzamin i przeszedlem kurs, tyle że mam prawko. Dzięks za opinie o gpz

In progres...
- czeslej
- Świeżak
Witam ponownie. Tak to ja, założyciel tematu
2 tygodnie temu zakupiłem motocykl - kawasaki GPZ 500:
http://allegro.pl/item411461024_kawasaki_gpz_500_s.html
Dokładnie ten (przepiękne malowanie).
Jestem w trakcie rejestracji ale trochę kilometrów już natrzaskałem (musiałem na przegląd pojechać). Powiem tak: maszynka bardzo potulna ale buta też ma, nie żałuję zakupu. Czy będę jeździł bez prawka? Tego nie wiem jeszcze, okaże się jak przebrnę przez skarbówki etc.
pozdro!
Jestem w trakcie rejestracji ale trochę kilometrów już natrzaskałem (musiałem na przegląd pojechać). Powiem tak: maszynka bardzo potulna ale buta też ma, nie żałuję zakupu. Czy będę jeździł bez prawka? Tego nie wiem jeszcze, okaże się jak przebrnę przez skarbówki etc.
pozdro!
- Pioorek1337
- Świeżak
Hej!Pioorek1337 napisał(a):Witam ponownie. Tak to ja, założyciel tematu
pozdro!
Ile w końcu dałeś za tą GPZ-tę? Udało Ci się zejść z ceny? Też obserwowałem tę aukcję...
Pozdr.
- MacDada
- Świeżak
Równe 4 tyś razem z transportem.
Było pare rzeczy przy nim do zrobienia, mianowicie:
-wymiana oleju bo nie wiadomo co było wlane
-wymiana uszczelniaczy i płynu w lagach
-wymiana świec
-wymiana filtru oleju
Stan wizualny jest ok, jedynie parę elementów było podrdzewiałych (moto stało pewnie caly czas na deszczu ale nowe tez nie jest), ale przemalowałem i jest lepiej.
Stan techniczny bez zastrzeżeń, moto pali na dotyk nawet jak postoi parę dni.
Ten gpz był po szlifie na pewno, miał pare takich przetarć po lewej stronie, ale jest prosty i nie ściąga
pzdr
ps kupiles cos innego zamiast tej gpzty?
Było pare rzeczy przy nim do zrobienia, mianowicie:
-wymiana oleju bo nie wiadomo co było wlane
-wymiana uszczelniaczy i płynu w lagach
-wymiana świec
-wymiana filtru oleju
Stan wizualny jest ok, jedynie parę elementów było podrdzewiałych (moto stało pewnie caly czas na deszczu ale nowe tez nie jest), ale przemalowałem i jest lepiej.
Stan techniczny bez zastrzeżeń, moto pali na dotyk nawet jak postoi parę dni.
Ten gpz był po szlifie na pewno, miał pare takich przetarć po lewej stronie, ale jest prosty i nie ściąga
pzdr
ps kupiles cos innego zamiast tej gpzty?
- Pioorek1337
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości