[Aktualności] Śmierć pasażerki pijanego motocyklisty
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Przyczyną wypadku jest: "kierujący Yamahą nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Policjanci natychmiast udali się w pościg za piratem drogowym."
A zwłaszcza "Policjanci natychmiast udali się w pościg za piratem drogowym."
Jak by nie gonili to by nie uciekał niedowartosciowane smiecie sa winnymi smierci tej dziewczyny bo lubia sobie poganiac ludzi wogole miec udział w emocjonujacych poscigach a przy tym skasowac pare tys mandatu.
Puki z tymi smieciami sie nie zrobi cos takich sytuacji bedzie full i nie wierzcie tym kolorowankom ktore policja wypisuje bo jeszcze smoka brakuje do tych bajek o pseudo "struzach prawa" ganiających "piratow" na 100 % nie było wszysto tak jak w tym w pełni zgodnym z prawem opisie. Czasami jest tak że zajezdzaja droge i hamują ostro az sie wbijasz w klape bagażnika i piszą że to ty spowodowałes wypadek. Koleś wypił pewnie 2 piwa a to przy spokojnej jezdzi dopuszczalne przynajmniej dla mnie jestem w stanie prowadzić i np bardziej ostrozny jestem bo wiem ze wypiłem ja potrafie sie kontrolować po spozyciu i jezdziłem tyle ze wsi do domu i jakos nie jest to takie straszne. Niestety nie wszyscy moga ale ja tak.
Jak by psy nie chciały 5000 mandatu kolo by nie uciekał wuedzac ze dostanie full mandat. Kazdy ucieka w takiej sytuacji a zatrzymuje sie i poddaje tylko idiota. <br><hr>Znawca tematu
Jak by nie gonili to by nie uciekał niedowartosciowane smiecie sa winnymi smierci tej dziewczyny bo lubia sobie poganiac ludzi wogole miec udział w emocjonujacych poscigach a przy tym skasowac pare tys mandatu.
Puki z tymi smieciami sie nie zrobi cos takich sytuacji bedzie full i nie wierzcie tym kolorowankom ktore policja wypisuje bo jeszcze smoka brakuje do tych bajek o pseudo "struzach prawa" ganiających "piratow" na 100 % nie było wszysto tak jak w tym w pełni zgodnym z prawem opisie. Czasami jest tak że zajezdzaja droge i hamują ostro az sie wbijasz w klape bagażnika i piszą że to ty spowodowałes wypadek. Koleś wypił pewnie 2 piwa a to przy spokojnej jezdzi dopuszczalne przynajmniej dla mnie jestem w stanie prowadzić i np bardziej ostrozny jestem bo wiem ze wypiłem ja potrafie sie kontrolować po spozyciu i jezdziłem tyle ze wsi do domu i jakos nie jest to takie straszne. Niestety nie wszyscy moga ale ja tak.
Jak by psy nie chciały 5000 mandatu kolo by nie uciekał wuedzac ze dostanie full mandat. Kazdy ucieka w takiej sytuacji a zatrzymuje sie i poddaje tylko idiota. <br><hr>Znawca tematu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty jednak na prawdę jesteś głupiKomentatorzy napisał(a):Wielu kierowcow pez prawa jazdy jezdzi lepiej nic ci co maja ten dokument wiec niema co ,,brac sie ostro nim za dupe'' bo to nie jest rozwiazanie problemu<br><hr>ktos<br>Komentatorzy napisał(a):Oj głupiś ty, głupi jak but. Jak ci twoi mistrzowie są takimi super kierowcami, to czemu nie mają prawa jazdy? Może jednak nie potrafią jeździc na tyle, aby zdac egzamin? Albo stracili je za jazde po pijanemu? Albo za lamanie przepisów? W każdym z tych wypadków nie powinni jeździc po ulicy głupi baranie.<br><hr>Gra<br>Komentatorzy napisał(a):Posłuchaj głupolu A moze łatwo prawko zdać?
Prawka niema siÄ™ bo:
-Niema siÄ™ kasy na zrobienie a w tym wieku 1500 to duzo
-Niema się lat żeby zdać a A1 jest tylko stratą pieniędzy bo starcza na 2 lata z czego to jak ktoś handluje z 2 miesiace pojedzi albo i tego nie bo zima itd.
- Oblewa się egzamin za niepostawienie motoru na stopke po przepchnięciu.
-Zapomni siÄ™ przepchnac motor na egzaminie czego nikt i tak nie robi
-Nie obejży się za siebie w trakcie 8 na placu ktora nie jest realnym srodowiskiem i niema się po co ogladać
-Nie pokaże się jak ze waznego podswietlania tablicy
-Zatargi miedzyludzkie miedzy zdajacym a egzaminatorem.
Uważam sie za "mistrza" i nie mam prawka i w dodatku uwazam ze mam wiecej inteligecji niz ty. Przyczyną tego jest "kierujący Yamahą nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Policjanci natychmiast udali się w pościg za piratem drogowym." imbecylu i nic innego jak by go nie gonili by nie wyrwał w drzewo tylko pojechał dalej spokojnie.
<br><hr>Prawdziwy motocyklista. <br>

Jakby baran zatrzymał sie do kontroli, to dziewczyna by zyła. Nie myl przyczyn ze skutkami.<br><hr>Gra
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty jesteś jeszcze glupszy niż ten "Prawdziwy motocylista". Czy dla tego debila co jechal tym motocyklem mandat był ważniejszy niż zycie tej dziewczyny? Widze ze twoim zdaniem kretynie nie bylo warte nawet 5000, bo tyle by maksymalnie dostał. Pały sa od tego, aby łapac tych co łamią prawo. Ja jezdze codziennie i samochodem i motocyklem i jakos nikt mnie nie sciga, nie zajezdza drogi i nikomu nie wjezdzam w bagaznik. Bo nie jestem takim debilem jak ty i ten co uciekam przed pałami. A te brednie o jezdzeniu po dwoch piwach i o tym jaki ty jestes kozak to nawet nie skomentuje, bo takich baranow to bym wieszal na przydroznych latarniach ku przestrodze dla innych idiotow. Zasrany znawco tematu. Chyba w temacie operowania łopatą.<br><hr>GraKomentatorzy napisał(a):Przyczyną wypadku jest: "kierujący Yamahą nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Policjanci natychmiast udali się w pościg za piratem drogowym."
Jak by psy nie chciały 5000 mandatu kolo by nie uciekał wuedzac ze dostanie full mandat. Kazdy ucieka w takiej sytuacji a zatrzymuje sie i poddaje tylko idiota. <br><hr>Znawca tematu <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba ciebie bóg opuścił jeśli naprawdę uważasz że jak policjant zobaczy kogoś kto łamie przepisy na moto czy na czym kol wiek innym powinien sobie odpuścić bo a może coś się stanie. Właśnie takie myślenie doprowadza do wypadków " A może się uda" <br><hr>RoNKomentatorzy napisał(a):Wstrząsające...jednak uważam,że policja też nie jest bez winy.Widząc motocyklistę z pasażerem bez kasku!!? który nie zatrzymują się do kontroli, powinni odpuścić sobie taki pościg, a nie z uwagą patrzeć jak to się zakończy. Czy to było trudne do przewidzenia?! <br><hr>E.K<br>Komentatorzy napisał(a):Co racja to racja. W sumie mają te swoje policyjne głowy nie tylko po to, aby czapki na nich nosić.<br><hr>Gra<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie do końca takie niewinne. Wsiadłbyś na motocykl z pijanym kolesiem i do tego bez kasku? Panienka zginęła na własne życzenie, niestety selekcja naturalna robi swoje. Szkoda tylko, że przez takich ludzi musimy się nasłuchać, że jesteśmy debilami i psycholami.Komentatorzy napisał(a):Nie wiem nawet co napisać. Żal i smutek, że tacy są wsród nas, że przez nich giną niewinne osoby, że przez nich społeczeństwo uważa nas za morderców i kretynów. Brak komentarza.<br><hr>Gnypek<br>
[*]<br><hr>Pablo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Odniose sie do jazdy bez prawa jazdy
Ja np mam 16 lat i niemoge zdac prawa jazdy bo takie są przepisy a jezdze lepiej niz nie jeden 30latek z głupim papierkiem kat A! A co do tego zdazenia wine ponosi Motocyklista, biorąc osobe bez kasku na motocykl wydał na nią wyrok! niestety potrafice obrazać człowieka ale gdyby to był wasz kolega jezdzący bez prawa jazdy to zaden z was by sie słowem nie odezwał! Ot co i uwazam iż autor tekstu powinien jezdzic rowerem.<br><hr>ghost

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie kwestionuję Twoich umiejętności, jedak miej proszę na uwadze, że mieszkamy w państwie prawa, a nie na dzikim zachodzie i przepisy trzeba respektować, nawet jeżeli czasem uważamy, że są one bzdurne. Zastanów się, co będzie jak spowodujesz podobny wypadek (odpukać). Kryminał murowany. Bez uprawnień zawsze będzie Twoja wina. Nikt nie będzie się zastanawiał, jak dobrze jeździsz. To tak, jakby do pilotowania odrzutowca pasażerskiego wystarczyło przekonanie pilota, że potrafi dobrze latać. Wsiadłbyś do takiego samolotu? Pomyśl o tym.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Odniose sie do jazdy bez prawa jazdyJa np mam 16 lat i niemoge zdac prawa jazdy bo takie są przepisy a jezdze lepiej niz nie jeden 30latek z głupim papierkiem kat A! A co do tego zdazenia wine ponosi Motocyklista, biorąc osobe bez kasku na motocykl wydał na nią wyrok! niestety potrafice obrazać człowieka ale gdyby to był wasz kolega jezdzący bez prawa jazdy to zaden z was by sie słowem nie odezwał! Ot co i uwazam iż autor tekstu powinien jezdzic rowerem.<br><hr>ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się z Tobą! Często lubimy winę zwalać na policję, kierwców samochdów, czy ciężarówek. Trochę samokrytyki koledzy. Podobnie jak Ty jeżdżę codziennie, a motorem robię conajmniej 10.000 km rocznie i od wielu lat miałem dwie rutynowe kontrole. Zdarzyło mi się kilka drobnych kolizji, nie będę ściemniał, że nie, ale nigdy ze strony policji nie spotkałym mnie żadne szykany. Jak jeździsz normalnie, z uprawmieniami, to nie masz się czego obawiać.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Przyczyną wypadku jest: "kierujący Yamahą nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Policjanci natychmiast udali się w pościg za piratem drogowym."
Jak by psy nie chciały 5000 mandatu kolo by nie uciekał wuedzac ze dostanie full mandat. Kazdy ucieka w takiej sytuacji a zatrzymuje sie i poddaje tylko idiota. <br><hr>Znawca tematu <br>Komentatorzy napisał(a):Ty jesteś jeszcze glupszy niż ten "Prawdziwy motocylista". Czy dla tego debila co jechal tym motocyklem mandat był ważniejszy niż zycie tej dziewczyny? Widze ze twoim zdaniem kretynie nie bylo warte nawet 5000, bo tyle by maksymalnie dostał. Pały sa od tego, aby łapac tych co łamią prawo. Ja jezdze codziennie i samochodem i motocyklem i jakos nikt mnie nie sciga, nie zajezdza drogi i nikomu nie wjezdzam w bagaznik. Bo nie jestem takim debilem jak ty i ten co uciekam przed pałami. A te brednie o jezdzeniu po dwoch piwach i o tym jaki ty jestes kozak to nawet nie skomentuje, bo takich baranow to bym wieszal na przydroznych latarniach ku przestrodze dla innych idiotow. Zasrany znawco tematu. Chyba w temacie operowania łopatą.<br><hr>Gra<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". W jakiejs biblii to bylo. Zachowanie kierujacego motocyklem (bo motocyklista to na pewnio nie byl) jest godne potepienia. Ale rownie kontrowersyjne jest sciganie motocykla przez policje. Stalo sie. Pozostaje zal.<br><hr>scbr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ty debilu znales tych ludzi kto ja na ten motor posadzil chyba na wlasne zyczenie wsiadla co pajacu<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Myślę że przed debilami się nie uchronimy, a temu gościowi z dupy nogi bym powyrywał, ręce połamał i zostawił gdzieś na odludziu tak żeby umierał wolno i w męczarniach<br><hr>Tasior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam sie wsadz na cale zycie kmiocie <br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):12 lat? To jakaś kpina, przecież to zwykłe zabójstwo. Za to powinno sie wsadzać do paki na całe życie.<br><hr>Tony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co bys ty pajacu zrobil na od niego miejscu taki jestes modryKomentatorzy napisał(a):12 lat? To jakaś kpina, przecież to zwykłe zabójstwo. Za to powinno sie wsadzać do paki na całe życie.<br><hr>Tony<br>
<br><hr>xzx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale tak chyba baranie mialo byc nie uwarzasz <br><hr>kkkKomentatorzy napisał(a):Wielu kierowcow pez prawa jazdy jezdzi lepiej nic ci co maja ten dokument wiec niema co ,,brac sie ostro nim za dupe'' bo to nie jest rozwiazanie problemu<br><hr>ktos<br>Komentatorzy napisał(a):Oj głupiś ty, głupi jak but. Jak ci twoi mistrzowie są takimi super kierowcami, to czemu nie mają prawa jazdy? Może jednak nie potrafią jeździc na tyle, aby zdac egzamin? Albo stracili je za jazde po pijanemu? Albo za lamanie przepisów? W każdym z tych wypadków nie powinni jeździc po ulicy głupi baranie.<br><hr>Gra<br>Komentatorzy napisał(a):Posłuchaj głupolu A moze łatwo prawko zdać?
Prawka niema siÄ™ bo:
-Niema siÄ™ kasy na zrobienie a w tym wieku 1500 to duzo
-Niema się lat żeby zdać a A1 jest tylko stratą pieniędzy bo starcza na 2 lata z czego to jak ktoś handluje z 2 miesiace pojedzi albo i tego nie bo zima itd.
- Oblewa się egzamin za niepostawienie motoru na stopke po przepchnięciu.
-Zapomni siÄ™ przepchnac motor na egzaminie czego nikt i tak nie robi
-Nie obejży się za siebie w trakcie 8 na placu ktora nie jest realnym srodowiskiem i niema się po co ogladać
-Nie pokaże się jak ze waznego podswietlania tablicy
-Zatargi miedzyludzkie miedzy zdajacym a egzaminatorem.
Uważam sie za "mistrza" i nie mam prawka i w dodatku uwazam ze mam wiecej inteligecji niz ty. Przyczyną tego jest "kierujący Yamahą nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Policjanci natychmiast udali się w pościg za piratem drogowym." imbecylu i nic innego jak by go nie gonili by nie wyrwał w drzewo tylko pojechał dalej spokojnie.
<br><hr>Prawdziwy motocyklista. <br>Komentatorzy napisał(a):Ty jednak na prawdę jesteś głupiJak masz takie problemy, że nie umiesz postawić poprawnie motocykla na podstawce, to raczej nie powinieneś nim jeździć. Ja i nikt z moich znajomych nie miał problemów ze zdaniem prawka, w Polsce setki tysięcy ludzi zdały ten egzamin, czyli da się. Poza tym prawko A1 nie jest baranie na 2 lata, tylko po tym czasie automatycznie staje sie prawem jazdy kategorii A. Kursy nie kosztują matole 1500, tylko połowę tego. Kupisz sobie motocykl za grube pieniądze, a nie masz kilka stówek na prawko? A gdzie kasa na ciuchy? Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi.
Jakby baran zatrzymał sie do kontroli, to dziewczyna by zyła. Nie myl przyczyn ze skutkami.<br><hr>Gra<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wedlug ciebie kontrowersyjny jest poscig?! niby dlaczego?! <br><hr>grzeje w beret?Komentatorzy napisał(a):"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". W jakiejs biblii to bylo. Zachowanie kierujacego motocyklem (bo motocyklista to na pewnio nie byl) jest godne potepienia. Ale rownie kontrowersyjne jest sciganie motocykla przez policje. Stalo sie. Pozostaje zal.<br><hr>scbr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz w 100% rację!!!<br><hr>ziutaKomentatorzy napisał(a):Odniose sie do jazdy bez prawa jazdyJa np mam 16 lat i niemoge zdac prawa jazdy bo takie są przepisy a jezdze lepiej niz nie jeden 30latek z głupim papierkiem kat A! A co do tego zdazenia wine ponosi Motocyklista, biorąc osobe bez kasku na motocykl wydał na nią wyrok! niestety potrafice obrazać człowieka ale gdyby to był wasz kolega jezdzący bez prawa jazdy to zaden z was by sie słowem nie odezwał! Ot co i uwazam iż autor tekstu powinien jezdzic rowerem.<br><hr>ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie kwestionuję Twoich umiejętności, jedak miej proszę na uwadze, że mieszkamy w państwie prawa, a nie na dzikim zachodzie i przepisy trzeba respektować, nawet jeżeli czasem uważamy, że są one bzdurne. Zastanów się, co będzie jak spowodujesz podobny wypadek (odpukać). Kryminał murowany. Bez uprawnień zawsze będzie Twoja wina. Nikt nie będzie się zastanawiał, jak dobrze jeździsz. To tak, jakby do pilotowania odrzutowca pasażerskiego wystarczyło przekonanie pilota, że potrafi dobrze latać. Wsiadłbyś do takiego samolotu? Pomyśl o tym.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałem coś dodać od siebie,ale po przeczytaniu niektórych wpisów stwierdziłem że nie warto<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wydaje mi sie, żę widząc iż debil nie staje, to jednak ze względu na pasazerke powinni odpuścić. Wodzisław to nie Tokyo, gamonia znaleźć nie powinno byc problemu albo puścić zanim cywilke i grzecznie wywinąć jełopa pod chatą. Promil, nie zatrzymanie sie do kontroli, brak uprawnień etc straczyłoby zeby go położyć. A tak laska nie żyje a gość pójdzie siedzieć na dłużej. Nie chodzi mi o obronę debila, ale prawda jest taka, że stróże prawa też nie grzeszą rozumem.<br><hr>~jjKomentatorzy napisał(a):"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". W jakiejs biblii to bylo. Zachowanie kierujacego motocyklem (bo motocyklista to na pewnio nie byl) jest godne potepienia. Ale rownie kontrowersyjne jest sciganie motocykla przez policje. Stalo sie. Pozostaje zal.<br><hr>scbr<br>Komentatorzy napisał(a):wedlug ciebie kontrowersyjny jest poscig?! niby dlaczego?! <br><hr>grzeje w beret?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pozostają jeszcze inne mozliwości do zatrzymania. Naprawdę uważam,że nie zostały zachowane szczególne środki ostrożności w takim przypadku.Przecież nie było zgłoszenia napadu na bank! żeby urządzać obławę. <br><hr>E.K
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heh widzisz tu juz moze byc wiele powodow np. problemy z kasa ,wiek a nie jak ty uwarzasz ze nie umieja jezdzic i koniec <br><hr>ktosKomentatorzy napisał(a):Wielu kierowcow pez prawa jazdy jezdzi lepiej nic ci co maja ten dokument wiec niema co ,,brac sie ostro nim za dupe'' bo to nie jest rozwiazanie problemu<br><hr>ktos<br>Komentatorzy napisał(a):Oj głupiś ty, głupi jak but. Jak ci twoi mistrzowie są takimi super kierowcami, to czemu nie mają prawa jazdy? Może jednak nie potrafią jeździc na tyle, aby zdac egzamin? Albo stracili je za jazde po pijanemu? Albo za lamanie przepisów? W każdym z tych wypadków nie powinni jeździc po ulicy głupi baranie.<br><hr>Gra<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heh widzisz tu juz moze byc wiele powodow np. problemy z kasa ,wiek a nie jak ty uwarzasz ze nie umieja jezdzic i koniec <br><hr>ktosKomentatorzy napisał(a):Wielu kierowcow pez prawa jazdy jezdzi lepiej nic ci co maja ten dokument wiec niema co ,,brac sie ostro nim za dupe'' bo to nie jest rozwiazanie problemu<br><hr>ktos<br>Komentatorzy napisał(a):Oj głupiś ty, głupi jak but. Jak ci twoi mistrzowie są takimi super kierowcami, to czemu nie mają prawa jazdy? Może jednak nie potrafią jeździc na tyle, aby zdac egzamin? Albo stracili je za jazde po pijanemu? Albo za lamanie przepisów? W każdym z tych wypadków nie powinni jeździc po ulicy głupi baranie.<br><hr>Gra<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości