Co wybrac?????
• Strona 1 z 1
Co wybrac?????
Witam wszystkich zainteresowanych!!!! Mam maly problem zamierzam nabyc sobie motor ale nie wiem co mam wybrac. Zastanawiam sie nad Kawasaki ZX6R a CeBRa f4 Oby dwa motorki sa z 2001 z niewielkim przebiegiem ponad 4000 mil. Oczywiscie jestem teraz w USA i mam zamiar sobie jakiegos sprowadzic. Tylko wlasnie nie wiem ktorego. Zaznacze ze kawasaki jest pare stow tanszy i zdaje sobie sprawe ze moge miec kiedys klopoty z czesciami. Chodzi mi tylko o opinie osob ktore mialy stycznosc z tymi motorami.
Dzieki za odpowiedzi i sory za bledy
[/b][/code]
Dzieki za odpowiedzi i sory za bledy

- Shane21
- Świeżak
krzybiel napisał(a):Jeździłeś już na jakimś moto, czy jesteś początkujący?
on sie nie pyta czy te motorki beda dla niego dobre, tylko ktory jest lepszy ten i ten motocykl jest bardzo specyficzny ale i porownywalny ja bral bym kawe sentyment poprostu:)
- djmuro
- Świeżak
djmuro napisał(a):krzybiel napisał(a):Jeździłeś już na jakimś moto, czy jesteś początkujący?
on sie nie pyta czy te motorki beda dla niego dobre, tylko ktory jest lepszy ten i ten motocykl jest bardzo specyficzny ale i porownywalny ja bral bym kawe sentyment poprostu:)
Tak się składa, że jeździłem i jednym i drugim moto więc moje pytanie o jego doświadczenie jest jak najbardziej na miejscu, pomimo, że oba są tej samej klasy to zupełni inaczej się je prowadzi przy ostrej jeździe!
ZulusRacingTeam
-
krzybiel - Świeżak
Re: Co wybrac?????
Shane21 napisał(a):Witam wszystkich zainteresowanych!!!! Mam maly problem zamierzam nabyc sobie motor ale nie wiem co mam wybrac. Zastanawiam sie nad Kawasaki ZX6R a CeBRa f4 Oby dwa motorki sa z 2001 z niewielkim przebiegiem ponad 4000 mil. Oczywiscie jestem teraz w USA i mam zamiar sobie jakiegos sprowadzic. Tylko wlasnie nie wiem ktorego. Zaznacze ze kawasaki jest pare stow tanszy i zdaje sobie sprawe ze moge miec kiedys klopoty z czesciami. Chodzi mi tylko o opinie osob ktore mialy stycznosc z tymi motorami.
Dzieki za odpowiedzi i sory za bledy[/b][/code]
Ja Ci osobiście polecam kawe Zx6r i jesli ja wybierzesz to zycze Ci aby posłuzyla jeszcze długo

Każdy Temat w którym sie udziele robi się zaraz popularny...
-
ZELEK RG - Świeżak
Nie to nie jest moj pierwszy motor. Jezdzilem wczesniej Honda Nsr 50 jakis rok pozniej Yamaha
Fz 600 a na koncu Suzuki GSX Katana ale nie milo ja wspominam bo mialem nia wypadek. Chodzi mi tylko o opinie co wybrac co jest elastyczniejsze, na naszych polskich drogach
i takie tam osiagi mnie zbytnio nie interesuja. Poprostu prosze o opinie
Dzieki z gory
Fz 600 a na koncu Suzuki GSX Katana ale nie milo ja wspominam bo mialem nia wypadek. Chodzi mi tylko o opinie co wybrac co jest elastyczniejsze, na naszych polskich drogach

Dzieki z gory
- Shane21
- Świeżak
Shane21 napisał(a):Chodzi mi tylko o opinie co wybrac co jest elastyczniejsze, na naszych polskich drogachi takie tam osiagi mnie zbytnio nie interesuja.
Elastyczniejszy jest motocykl ktory ma większy moment obrotowy wiec tylko sprawdzic

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
co prawda nigdy nie jeździłem ZX, ale od kiedy przeczytałem ten artykuł to od razu sobie powiedziałem że kiedyś takiego kupię
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,1866880.html
może już w przyszłym roku będzie mnie na niego stać

może już w przyszłym roku będzie mnie na niego stać

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości