ZginÄ…Å‚ 22- letni motocyklista :-(((
• Strona 2 z 2 • 1, 2
thores te wirtualne swieczki to na znak szacunku i pamieci dla zmarlego byl jednym z nas......jesli tego nie rozumiesz....... to nie pisz w tym temacie bo wprowadzasz niepotrzebny zamet i balagan
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
thores! wiesz co mnie kreci??To czego ty nigdy nie zrozumiesz tzn dwa kolka i szybka jazda i wyobraznia co moze byc za zakretem i czy jakis debil nie wyjedzie mi rozumiesz to? chyba nie! nikt mu zycja nieprzywroci ale swieczka oznacza pamiec i szcunek dla tego kolesia. a ty jakies swoje dzdetne filozofie piszesz. powiedzialem co myslalem rob co chcesz pisz co chce mnie to lipton.koniec
- xj600
- Świeżak
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
dosiek77 napisał(a):Chyba sie upije.
A wiesz, że też bym się napił?

Black Wind always follows
Where my white horse rides
-
dosiek77 napisał(a):Kto sie ostatni zarejestrował na forum?
Spokojnie - myśli, że jest sprytniejszy niż wyższy? Istnieją proste metody na zablokowanie go całkowicie... trochę z tym roboty, ale nie ma problemu... zobaczymy, komu się pierwszemu znudzi ewentualnie - ban dla niego to 1 kliknięcie - a żeby się zarejestrować, trzeba się troszkę pobawić, prawda?
Black Wind always follows
-
Admin forum powinien coś zrobić z pewnymi osobami dla dobra portalu - o których mówie pewnie idzie się domyślić... Wolność słowa wolnością ale chyba są granice kretynizmu i upierdliwości...
Freedom, freedom i jeszcze raz wolność 

-
bandit - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości