Jak dojechać na TOR Poznań?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak dojechać na TOR Poznań?
Witam,
nie jestem rodowita Poznanianką, więc jeszcze mam problemy z poruszaniem się po Poznaniu
. Dlatego mam prośbę, czy ktoś mi może poradzić, jak dojechać na TOR Poznań? Wiem, jak tam trafić samochodem czy motorem, ale gdybym chciała tam dojechać jakimś autobusem. Dojeżdża tam jakiś miejski, poznański środek lokomocji, czy trzeba korzystać z autobusu do Przeźmierowa?
nie jestem rodowita Poznanianką, więc jeszcze mam problemy z poruszaniem się po Poznaniu

...so whatever you must do... do it now!
- Sapho
- Świeżak
Hmm... Ciężko będzie.
Z Centrum Poznania to jedynie linia P tam jedzie.
Z Ogrodów - podmiejskie linie gminy Tarnowo Podgórne.
Możesz jeszcze dojechać na Ławicę (linie: L, 48 lub 59) i potem zafundować sobie spacerek
Z Centrum Poznania to jedynie linia P tam jedzie.
Z Ogrodów - podmiejskie linie gminy Tarnowo Podgórne.
Możesz jeszcze dojechać na Ławicę (linie: L, 48 lub 59) i potem zafundować sobie spacerek

"Człowiek bez pasji jest martwy"
- gray wolf
- Świeżak
Dzięki
,
apropo spacerku, w zeszły weekend postanowiłam 'sprawdzić' na własnej skórze, drogę na TOR, dojechałam do ławicy 59 i dalej z buta. Kiedy przekroczyłam tabliczkę z przekreślonym napisem POZNAŃ przeraziłam się
i postanowiłam zawrócić. Ale spacerek bardzo 'miły' szczególnie kiedy idziesz koło ogrodzenia z tabliczkami : NIE WCHODZIĆ, TOR WYŚCIGOWY, GROZI WYPADKIEM
. Tak blisko celu, a zarówno tak daleko
. No cóż, mam nadzieje, że w ten weekend pójdzie mi lepiej.

apropo spacerku, w zeszły weekend postanowiłam 'sprawdzić' na własnej skórze, drogę na TOR, dojechałam do ławicy 59 i dalej z buta. Kiedy przekroczyłam tabliczkę z przekreślonym napisem POZNAŃ przeraziłam się

- Sapho
- Świeżak
evil napisał(a):jasne, jak z Ławicy dasz z buta w sobotni ranek, trafisz na tor po ostatnich kwalifikacjach. albo na niedzielny warm-up...
oczywiście chodzi mi o główne wejście. jeśli zaś idzie o to, co widziałaś, to wbijasz się najbliższą bramą i jesteś na trybunach nad Niemieckimi.
Przesadzacie kolego

Z Ławicy (spod lotniska lub z przystanku 48 ) jest do głownego wejścia ok. 3 km. Czyli trochę ponad pól godziny. Szybkim marszem nawet niecałe

Z przystanku P - około 15-20 min dreptania. Czyli też trochę.
Ale cóż, takie są "uroki" komunikacji publicznej: trzeba do niej dojść. Za to nie ma problemów z parkowaniem i nie trzeba się bać, że Ci ją ukradną

Chyba najbliżej dowożą te autobusy, które jadą do Lusowa z Ogrodów.
- gray wolf
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Krejzi.Mery - Bywalec
-
Ragnos - Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Spokojnie dam sobie radę
, myślę, że nawet te 3 km to nie tak dużo
. Czego się nie robi dla..... Tym którzy jutro i w niedziele będą na torze życzę ekstremalnej zabawy
. Pozdro

- Sapho
- Świeżak
Chyba nie trudno wnieść, choćby po powyższej wymianie zdań, kto tym chłopakiem jest???
EDIT: poza tym, dlaczego stosujecie tak absurdalnie "słiitaśne" metody parafrazowania mojej prawdopodobnej wypowiedzi? Czy ja gdzieś kiedyś tak się wypowiedziałam, że w ogóle przyszło wam to do głów?
EDIT: poza tym, dlaczego stosujecie tak absurdalnie "słiitaśne" metody parafrazowania mojej prawdopodobnej wypowiedzi? Czy ja gdzieś kiedyś tak się wypowiedziałam, że w ogóle przyszło wam to do głów?
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
ej ja tylko chciałem przewieźć krejzolku
@ ragnos
machałem Ci dzisiaj z fury na grunwaldzkiej - dlaczego nie odwzajemniłes ?!

@ ragnos
machałem Ci dzisiaj z fury na grunwaldzkiej - dlaczego nie odwzajemniłes ?!

-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Siii
, mi się oczywiście udało dotrzeć, niestety troszkę późno i oprócz wyścigu 125-tek widziałam jeszcze Rookie, ale było traaaagicznie zimno!
Na Torze byłam pierwszy raz, więc mimo deszczu, wiatru i niskostopniowej temperatury powiem: podobało mnie się
.
Co do dojazdu na Tor to nie było problemu, najpierw P, a potem szłam za dźwiękiem
, bliziutko
.

Na Torze byłam pierwszy raz, więc mimo deszczu, wiatru i niskostopniowej temperatury powiem: podobało mnie się

Co do dojazdu na Tor to nie było problemu, najpierw P, a potem szłam za dźwiękiem

- Sapho
- Świeżak
Evil nie nerwuj sie w hydepark moderuje sie w skrajnych przypadkach lamania regulaminu (niestety)
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
evil napisał(a):gdzie są moderatorzy? ja pierdzielę, w większości opowieści dziwnej treści, że jakaś tam ma chłopaka, który ma chęć wychędożyć na boku inną lalę, wyrywając ją na moto i podwózkę na tor. żenada, argentyńska telenowela...
Ty się ciesz, że moja kobieta tu nie pisuje...
To bys się naczytał

- gray wolf
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2