Honda CBR 600 RR 2004
• Strona 1 z 1
Honda CBR 600 RR 2004
Glupio jest mi o takie rzeczy pytac ale musze.
raz przechylil mi sie motor na prawa strone i jak go postawilem to wylecial z tych rurek po lewej stronie plyn koloru zielonego. Niebylo go duzo ale niewiem czy to moze miec jaksi wplyw na cokolwiek ??
Drugie to niemam pojecia gdzie sie sprawdza poziom wszystkich plynow. Od chamulca przedniego to wiadomo na kierownicy ale reszta ?? To wszystko jest w tym modelu tak poukrywane.
raz przechylil mi sie motor na prawa strone i jak go postawilem to wylecial z tych rurek po lewej stronie plyn koloru zielonego. Niebylo go duzo ale niewiem czy to moze miec jaksi wplyw na cokolwiek ??
Drugie to niemam pojecia gdzie sie sprawdza poziom wszystkich plynow. Od chamulca przedniego to wiadomo na kierownicy ale reszta ?? To wszystko jest w tym modelu tak poukrywane.
- baczekt2
- Świeżak
przeczytaj w instrukcji od czego są owe rurki to bedziesz wiedział co z nich wyleciało potem sprawdzisz poziom tego co ci wyleciało i będziesz wiedział czego masz za mało. A płyn do Hamulców jest przód na kierownicy tył gdzieś między wahaczem a siedzeniem... głupio to nie jest jak pytasz bo każdy ma prawo tylko głupio jest że jeździsz CBR 600 RR 04 i nie wiesz takich rzeczy...
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):przeczytaj w instrukcji od czego są owe rurki to bedziesz wiedział co z nich wyleciało potem sprawdzisz poziom tego co ci wyleciało i będziesz wiedział czego masz za mało. A płyn do Hamulców jest przód na kierownicy tył gdzieś między wahaczem a siedzeniem... głupio to nie jest jak pytasz bo każdy ma prawo tylko głupio jest że jeździsz CBR 600 RR 04 i nie wiesz takich rzeczy...
AMEN

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
HEj. To co ci wyleciało to pewnie płyn chłodzący ze zbiorniczka wyrównawczego - jest to najczesciej taki plastikowy zbiorniczek przykręcony gdzieś pod plastikiem z lewej lub z prawej strony.
Olej sprawdzasz przez szybkę z prawej strony na dole silnika - oczywiście motocykl musi równo stać a nie opierać się na bocznej nóżce
Zbiorniczek tylnego układu hamulcowego jest z prawej strony gdzieś między hamulcem a kołem - na pewno go nie pominiesz ponieważ hamulec (tylny) i zbiorniczek łączy się ze sobą wężykiem.
Na każdym zbiorniczku masz 2 kreski pomiędzy którymi powinna znajdować się górna granica płynu (oleju itp).
Ja jak kupiłem gixera to dopiero 2 miesiące później dowiedziałem się jak się ściąga siedzenie pasażera hehe
Olej sprawdzasz przez szybkę z prawej strony na dole silnika - oczywiście motocykl musi równo stać a nie opierać się na bocznej nóżce
Zbiorniczek tylnego układu hamulcowego jest z prawej strony gdzieś między hamulcem a kołem - na pewno go nie pominiesz ponieważ hamulec (tylny) i zbiorniczek łączy się ze sobą wężykiem.
Na każdym zbiorniczku masz 2 kreski pomiędzy którymi powinna znajdować się górna granica płynu (oleju itp).
Ja jak kupiłem gixera to dopiero 2 miesiące później dowiedziałem się jak się ściąga siedzenie pasażera hehe
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości