Dziewczyny to do Was :)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Jeśli chodzi o mnie, mogę wypowiedzieć się tylko jako plecak, bo jako kierowca nie mam doświadczenia- niestety ciut skomplikowało się moje życie i niektóre sprawy zostały odłożone na później
Praca:
- nie raz zdarzyło mi się przyjechać z WR do pracy ubraną w kombi, bo popołudniu jechaliśmy gdzieś i faceci reagowali normalnie, natomiast kobiety...cóż widać było zawiść wymalowaną na twarzy i ogólną niechęć oraz miny w stylu " no tak, musi sie dowartościować "
(kto musi ten musi
)
Rodzina:
- Rodzice- mieli cykora,ale teraz już nic nie mówią
wiedzą, że b.lubię jeździć a że jest ryzyko, to cóż... zapewne płyta im się zmieni jak sama będę jeździć
- Rodzeństwo- ich już nic nie zaskoczy
Znajomi:
- nie boisz się?? przecież 2oo to zabawka dla faceta, typowo męski sport itd itp

Praca:
- nie raz zdarzyło mi się przyjechać z WR do pracy ubraną w kombi, bo popołudniu jechaliśmy gdzieś i faceci reagowali normalnie, natomiast kobiety...cóż widać było zawiść wymalowaną na twarzy i ogólną niechęć oraz miny w stylu " no tak, musi sie dowartościować "

Rodzina:
- Rodzice- mieli cykora,ale teraz już nic nie mówią

- Rodzeństwo- ich już nic nie zaskoczy

Znajomi:
- nie boisz się?? przecież 2oo to zabawka dla faceta, typowo męski sport itd itp

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
eneasz napisał(a):Od dzisiaj mysle nad swoja prywatnoscia, po tym tekscie ze laski mi na tylek patrza moge sie zdekoncentrowac jak bede jechal przez miasto a tego bym niechcial. Co za czasy to juz ubrac sie jak batman i zalozyc kask nie wystarczy
Eneasz, Ty się ciesz, że laski sie gapią na Twoją pupcię...

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
ha ha u mnie wszyscy majÄ… frajde jak przyjade na motocyklu do roboty
)) i tylko mówia ale z Ciebie odwazna kobitka
jak ktos nowy w robocie się dowie, ze jezdze to na początku jest duże zdziwienie... a później 1000 pytań do...
ha ha moje rodzeństwo się zaraziło tym i sama robi prawko
rodzina tylko się modli... i pyta kiedy to się skończy...

jak ktos nowy w robocie się dowie, ze jezdze to na początku jest duże zdziwienie... a później 1000 pytań do...
ha ha moje rodzeństwo się zaraziło tym i sama robi prawko

rodzina tylko się modli... i pyta kiedy to się skończy...
"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
Na raz moge wziac motórzystke jak jest ładna ale na dłuzej to nie. nie przepadam za dziołchami z meskimi zainteresowaniami bo sie szybko wyczerpuje temat.
trzeba byc na tyle podobnymi zeby byc ze soba i na tyle roznymi zeby sie nie znudzic
nie biore pasazerek i nie wyrywam na moto zeby odstraszyc potencjalne blacharolepki
trzeba byc na tyle podobnymi zeby byc ze soba i na tyle roznymi zeby sie nie znudzic
nie biore pasazerek i nie wyrywam na moto zeby odstraszyc potencjalne blacharolepki
- fandzoilisz
- Bywalec
czyli jesli bede jechal nago to bede przyciagal wiekrza uwage niz w obcisnietym kombinezonie ?
a co do tematu takie drobinki na motorach sa super a jak jeszcze maja jakiegos dobrego konia pod soba to juz w ogole widok nie z tej ziemi.
kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno" a wiec nie jest tak z nimi zle

a co do tematu takie drobinki na motorach sa super a jak jeszcze maja jakiegos dobrego konia pod soba to juz w ogole widok nie z tej ziemi.

kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno" a wiec nie jest tak z nimi zle

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
zzzubek napisał(a):kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno"
do tego klną, maja owłosione nogi i nie uzywaja perfum. ja dziekuje

- fandzoilisz
- Bywalec
fandzoilisz napisał(a):zzzubek napisał(a):kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno"
no to dobre towary widze tam smigaja u Ciebie

-
fandzoilisz napisał(a):zzzubek napisał(a):kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno"
Fandzoilisz a spotkałeś taką?? A może to był trans jakiś

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
zzzubek napisał(a):fandzoilisz napisał(a):zzzubek napisał(a):kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno"
no to dobre towary widze tam smigaja u Ciebiei gdzie jest powiedziane, ze trzeba uzywac perfum zeby byc ladnym.
Oczywiście, że nie trzeba, żeby być ładnym nawet myć sie nie trzeba, ale wd mnie wypadało by.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Zapach kielbasy mowisz
czyli ze nikt sie nie oprze. Milo jest zobaczyc laske na motorze nie jako barbi chcaca sie przejechac tylko prawdziwa motocyklistke no i nie zaprzeczajmy ze wiekszosc dziewczyn pociagaja mezczyzni na motorach
co sie chwali

Ride to die
Only the good Die Young
Only the good Die Young
-
Blaza89 - Świeżak
CeBeRek napisał(a):zzzubek napisał(a):fandzoilisz napisał(a):zzzubek napisał(a):kobiety z meskimi upodobaniami lubia bardziej seks "podobno"
no to dobre towary widze tam smigaja u Ciebiei gdzie jest powiedziane, ze trzeba uzywac perfum zeby byc ladnym.
Oczywiście, że nie trzeba, żeby być ładnym nawet myć sie nie trzeba, ale wd mnie wypadało by.
po co sie myc jak mozna uzywac perfum.

-
fandzoilisz napisał(a):Na raz moge wziac motórzystke jak jest ładna ale na dłuzej to nie. nie przepadam za dziołchami z meskimi zainteresowaniami bo sie szybko wyczerpuje temat.
pierwszy raz spotykam się ze stwierdzeniem, że jak ktoś ma takie same zainteresowania to się szybko temat wyczerpuje....
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości