kawasaki w 650, ktos takim smiga ?
• Strona 1 z 1
kawasaki w 650, ktos takim smiga ?
No dobra, z zachowaniem zasad co by nie draznic moderatorow, przejzalem stare posty i nie trafilem na zaden tekst o Kawie W 650. Czy ktos tym jezdzi ? bo szczerze mowiac to mam straszny metlik i nie wiem jeszcze jaki motocykl chce. Z wyborem moto jak z tatuazem, powazna decyzja ;) Co mozecie powiedziec o tym sprzecie. Pewnie zaraz sie posypia teksty ze to podrobka triupha bonneville, ale mi znacznie bardziej podoba sie wizualnie od triumpha.
-
bast - Bywalec
ja tym nie śmigam, ale... czytalem jakos ostatnio test tego moto w Motocyklu i wypowiadali sie ze jest "bardziej angielski niz triumphy" czyli że dusze ma...
trzeba pamietac ze to dosc klasyczna konstrukcja silnika (wzorowana na speed twin triumpha) i jakis rewelacyjnych osiagow to ona miec nie bedzie, podobnie jest z reszta parametrow, typu zawieszenia i hamulce, ale jesli chcesz klasyka z dusza to ten podobno ma...

przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
Tragedi z osiągami też nie ma z tego co pamiętam to chyba 50 koni i 180 km/h ale nikt nie kupuje takiego moto żeby sie ścigać. Jak dla mnie piękny klasyk, angielski styl+japońska technologia, naprawde fajna mieszanka 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
pablomotors - Świeżak
kurcze widze ze nie jest to zbyt popularna maszyna. Ale dobrze wiedziec ze sie wam podoba hehe
Dla mnie tez super jest intruder 750 ale to sa wiekowe maszyny. Czy jest w ogole sens kupowac takie sprzety z przed 90 roku, czy pod chromem czai sie zlom ktory pochlonie cala zawartosc portfela ?

Dla mnie tez super jest intruder 750 ale to sa wiekowe maszyny. Czy jest w ogole sens kupowac takie sprzety z przed 90 roku, czy pod chromem czai sie zlom ktory pochlonie cala zawartosc portfela ?
-
bast - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości